Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kayacan

Arkadaşlar çiflikte kutlamalar yapılırken baştan sona takip ettim.Çalıkuşu önünde beşiktaşlılar yolu kapatmışlardı.Sinirden fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi.Ben pek olay görmedim.Ancak geniş alanda kutlamalar yapıldığı için başka alanlarda olay olmuş olabilir.Şu an çiflik sakin.Bir şey kalmadı.Ancak 1 saat önce çiflik kilitlenmişti.tek bir arkadaşı gördüm.Üzerindeki samsunspor formasını çıkardı tüm arabaları durdurdup bu formayı gösterdi.Bende gidip kendini tebrik ettim.Dernekten olay çakar diye fazla gelmedik abi böyle yapıyorum dedi.

yaman55

neyse yazmıyom memur abilerimiz takip ediyo

MeL_55

Süper ligden son hafta enstantaneleri

**KaR6**

amcam fantezi yapıyo heralde :)

ula kotu konusturcan beni melih bak, kaldır sunu ;D

yaman55

Süper lige son noktayı yine büyük taraftar efsane GENÇSAMSUNSPORLULAR koymuştur.

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 May 2009, 23:50:25

bende ilk gördüğüm de aklıma o geldi ama :)

MeL_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 May 2009, 23:50:25

;D ;D ;D ;D

berusa55

Bir Haberexen fiyaskosu daha! Bu haberi yayımlamak zorunda mısın? >:( >:(:

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=12341

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 May 2009, 00:11:03
Bir Haberexen fiyaskosu daha! Bu haberi yayımlamak zorunda mısın? >:( >:(:

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=12341

samsunspor taraftarının müdahalesini neden haber yapmamışlar merak ediyorum.orda sırıtanların sonunu bildiğim için içim çok rahat :D :D

yaman55

31 May 2009, 00:16:22 #1974 Son düzenlenme: 31 May 2009, 00:18:00 yaman55
berusa abi yalan bunlar boşverin gece 11.30 2 tane poz çekmek le olmuyo haberexen bizede yalvarıyonuz toplanın sizzide çekelim :D

berusa55

Samsun'daki yerel basın sehrine sahip cıkmıyor bu haberlere alıştık artık! Bizlere inat tepkilerimize inat bu haberleri yayımlıyorlar! Devam edin! >:(

Ollivanders

nerde onlarda o yurek ! Samsunsporluların mudahalesini yazacak ?

**KaR6**

ya haberexen, ta ... yaa..

bu zamana kadar savunuyodum ama yuh artık yaa, biz neyi kovalıyoruz siz napiosunuz, bırakın bu işleri yaaa.. >:(

berusa55

Haberexeni anlamıyoruz anlayamıyoruz! Bizlere inat, Samsunsporluların hassasiyetlerine inat bu haberler yayımlanıyor! Beşiktaslıların sampiyonluk muhabbetleri ulusal medya kanallarında gazetelerinde, net sayflarında dolu dolu var okumak bakmak isteyen gitsin orda baksın!