Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

celebi

valla gençlerin düşmesi benim işime gelir ankara grubu içinde iyi olur

cem 55

şu durumda konya atar antalya maçıda berabere biterse gençler düşüyo ben konya atarsa antalyanın kendini fazla sıkmayacagını ve maçını berabere bitirecegini düşünüyorum 2 sene önce gençler hiç iddaası yokken antalyayı antalyada yenip küme düşürmüştü antalya için eşitlik şansı ve antalya bu şansı kaçırmaz bence konya atarsa gençler düşer atamazsa konya zaten gider.

**KaR6**

konya kazanır antalya da berabere kalırs gençler düşüyo ???

55.hakan

evet anyalya yenerse konya yense bile gençler kalıyor ama antalya berabere konya yenerse gençler 3 lü averajdan düşüyor

veis

allah allah ben de tam tersi gençler düşmez diye biliyorum hatda yabancı oyuncu aldılar ve ilhan cavcav seneye şampiyonluk kovalayacak kadro kuracak diye açıklamasını okumuşdum.

55.hakan

Alıntı yapılan: veis - 30 May 2009, 20:58:44
allah allah ben de tam tersi gençler düşmez diye biliyorum hatda yabancı oyuncu aldılar ve ilhan cavcav seneye şampiyonluk kovalayacak kadro kuracak diye açıklamasını okumuşdum.
düşük ihtimal ama düşebilir işte

**KaR6**

genç almışlardır 2.lig için ;D

veis

yok hakan öyle bir durum varsa konya kesin atar.ama tek korkum hem antalya hemde konyanın rakibi ankara takımı.

celebi

veis

ya hacettepeden sonra gençlerde gelsin bence

celebi

onu bunu bilmem konyayı bilemem ama antalya düşsün isterim

55.hakan

Alıntı yapılan: veis - 30 May 2009, 21:02:36
yok hakan öyle bir durum varsa konya kesin atar.ama tek korkum hem antalya hemde konyanın rakibi ankara takımı.
ikisi de canla başla oynuyorlarmış zaten

veis

gençler için ikiside saldırır vallaha.

55.hakan

gençler gelse iyi olur biz ankara grubu için ;)