Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

kuzey55

Ollivanders

**KaR6**

Senden Buyuk Allah Var.. heyt be erhanıma bak önce lafı koydu sora mermiyi ;D

AntZ

29 May 2009, 00:27:32 #1849 Son düzenlenme: 29 May 2009, 00:30:38 Ant55
Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 28 May 2009, 23:56:16
bi bakarsın erhan uyurken hayal görmüştür onu göstermişlerdir ;D

Arkada İskender'in kızıyla İnci nin yemek yediği bir hayal görmüyordur bence  ;D

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 May 2009, 23:54:34
Ben bu Güllü İskender'i vurur dedim mi demedim mi İbrahim?  ;D

Öye birşey demediniz Mehmet Fikret Bey  ;D

Alıntı yapılan: Serpico55 - 28 May 2009, 23:59:23
Acaba ERhan Gladio mu :D

Yok, Erhan Lebron James  :P

King Of The North

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 28 May 2009, 23:56:16
erhan şimdi iskenderi vurdu ama erhanı delik deşik ederler hadi onu geçtim kimsenin vuramadığı adamı bu erhan nası vurdu, arkadaşlar kurtlar vadisi bu neyin ne olacağı belli değil bi bakarsın erhan uyurken hayal görmüştür onu göstermişlerdir ;D

Erhan nerden biliyodu oraya gideceğini,iyice komediye döndü ben Muro'yu istiyorum daha faal olmalı dizide..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 29 May 2009, 09:29:23
Erhan nerden biliyodu oraya gideceğini,iyice komediye döndü ben Muro'yu istiyorum daha faal olmalı dizide..

dizinin bitiş heyecanı ile yazmıştım bi anda öyle aklıma geldi ;D ama hiç belli olmaz abicim sonuçta biz bu dizide polatın tomb raider olduğunuda gördük ;D

King Of The North

Bir de dizide polis de gördük nihayet.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 29 May 2009, 11:14:13
Bir de dizide polis de gördük nihayet.

Poliste ne polis.
Polat'a söyleyin beni arasın ?
Arayınca ne yapacaksa.Polat Bey bir tayin işim vardı bi ilgilenseniz filan diyecek herhalde ...

yaman55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 29 May 2009, 12:17:25
Poliste ne polis.
Polat'a söyleyin beni arasın ?
Arayınca ne yapacaksa.Polat Bey bir tayin işim vardı bi ilgilenseniz filan diyecek herhalde ...

figüran emniyet müdürü :D

YaşarDoğu

yaman55

geçen sene maraton kombinesi nekadardı

Sony

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Çarşamba sporun 3.lig terfi final maçında uyuz trabzon takımına yenilmesi çok zoruma gitti valla.3.lige çıkamamak koymadı.trabzon takımına yenilmek koydu.bu yıl samsun için çok kötü geçti.inşallah seneye her şey güzel olur

AntZ

29 May 2009, 20:04:53 #1859 Son düzenlenme: 29 May 2009, 20:08:21 Ant55
Maç sonunda neye üzüleceğimi şaşırdım bende, Çarşamba gibi bir ilçenin takımının profesyonel ligde olmamasına mı, böyle önemli bir maçta oynanan oyuna ve mücedeleye mi, Trabzon takımına yenilmeye mi, kötü bir sezondan sonra şeytanın bacağını kıramamaya mı, Samsun a ve Samsunspor'a gönülden bağlı Çarşambalılara ve Çarşamba seyircisinemi üzüleyim bilmiyorum.

Amatör maçlar çok daha zor geçer, çamurlu sahalarda, karda kışta onca zorluğun ve emeğin sonunda burdan dönülmemeliydi, dişine göre kolay bir rakipti de ama malesef olmadı.