Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 May 2009, 22:39:32
adamlar futbolun guzelliklerini her dakka her saniye gosteriyor taraftarlarına :) biz bu guzellikleri 15 dakkada bir veya 90 dakka boyunca goremiyoruz En acısı bu :D

abi ne 90 dk.sı sen bu sezon bizim maçlarda arapas yapan adam gördün mü veya adam eksiltebilen birini

Ollivanders

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 27 May 2009, 22:46:31

abi ne 90 dk.sı sen bu sezon bizim maçlarda arapas yapan adam gördün mü veya adam eksiltebilen birini

Biz bunları bence senelerdir gormuyoruz  dogrusunu solemek gerekirse ... Bu kadar akıcı futbol oynandıgını hıc gormedim ... bir futbolcu tek topla 3 adam eksiltebilir mi boyle bir zeka olabilir mi ... Bizim futbolcuların zorla yaptıgını adam bir pasla yapıyor o  yuzden barcelonadalar zaten :) birak ara pası adam eksiltmeyi biz kaleyi bulan sut goremiyoruz veya bir verkac. :) aglanılacak halimize guluyoruz iste .  daha cok ekmek yememiz lazım bizim turk futbolu olarak. Bir cirkinlikleri gostermeyi cok iyi biliyoruz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 May 2009, 22:52:20
Biz bunları bence senelerdir gormuyoruz  dogrusunu solemek gerekirse ... Bu kadar akıcı futbol oynandıgını hıc gormedim ... bir futbolcu tek topla 3 adam eksiltebilir mi boyle bir zeka olabilir mi ... Bizim futbolcuların zorla yaptıgını adam bir pasla yapıyor o  yuzden barcelonadalar zaten :) birak ara pası adam eksiltmeyi biz kaleyi bulan sut goremiyoruz veya bir verkac. :) aglanılacak halimize guluyoruz iste .  daha cok ekmek yememiz lazım bizim turk futbolu olarak. Bir cirkinlikleri gostermeyi cok iyi biliyoruz

evet katılıyorum bizde kabaca 22 kişi bir topun peşinde koşuyor işte, adamlar tak tak tak gol süperler ya valla sanki antreman maçı

Ollivanders

aynen ondan sonra taraftar niye gelmiyor macta ne goruyorki gidecek... Yenerken bile oynadıgı ftbolla taraftarı mutlu edemiyor...  Yenmekten ote taraftar biraz guzel seyler baskı ıstıyor ama bizde bunu yapan yok

Ollivanders

xavi sen nasıl  bir futbolcusun ya :)

YaşarDoğu

Sadece Samsunspor

arkadaşlar şu çarşambaspor maçına gidenler çarşamba çok iyi oynadı falan dedi ya göze çarpan bi oyuncu falan varsa adını duyuralım bakarsınız transfer tahtası açılır falan çok ucuza hatta bedavaya kapatabiliriz yani,

celebi

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 28 May 2009, 10:53:20
arkadaşlar şu çarşambaspor maçına gidenler çarşamba çok iyi oynadı falan dedi ya göze çarpan bi oyuncu falan varsa adını duyuralım bakarsınız transfer tahtası açılır falan çok ucuza hatta bedavaya kapatabiliriz yani,

Çarşambada bir 9 numara var adam gerçekten iyi tek başına 3 kişi ile mücadele etti dün. şahsi kanaatim oynayabilir Samsunsporumuzda. vede oyuna daha sonra dahil olan 14 numara vardı. o çocukta çok iyi tekniğe sahip murat yıldırımvari bir oyuncu.

Akyol

Bafraspor'da kornerden bile gol atan bir oyuncu vardı İsmail'di yanılmıyorsam onu da düşünebilirler aslında iyi bir oyuncu ;)

tanju55

bafrasporlu ismaille gol kralliginda yarisan baska bir isamil daha var sanirim pursaklarsporda oynuyor hem genc hemde samsunlu
oda düsünülebilir

berusa55

Vadiciler dökülür şimdi  ;D

Gördünüz mü Güllü'nün yaptığını!  ;)

YaşarDoğu

berusa55

Ben bu Güllü İskender'i vurur dedim mi demedim mi İbrahim?  ;D

Sadece Samsunspor

erhan şimdi iskenderi vurdu ama erhanı delik deşik ederler hadi onu geçtim kimsenin vuramadığı adamı bu erhan nası vurdu, arkadaşlar kurtlar vadisi bu neyin ne olacağı belli değil bi bakarsın erhan uyurken hayal görmüştür onu göstermişlerdir ;D

Ollivanders