Başkan Hakkı Tomaç ve açıklamaları !

Başlatan KocumVolkan, 18 May 2009, 23:57:24

« önceki - sonraki »

pitbul055

20 May 2009, 09:37:53 #30 Son düzenlenme: 20 May 2009, 09:40:11 pitbul055
Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 May 2009, 00:23:05
kocaelinin 10 trilyon borcu var ama lisans çıkardı.malatya ve diyarbakır da aynı şekilde.becerip lisans çıkaramayorsan oturmayacaksın o koltukta.böyle basiretsiz beceriksiz adamların eline kaldık ona yanıyorum.hiçbir heyecanı hedefi olmayan,günü kurtarma peşinde olan basit düşünen basit insanlar...bu şehre süper lig için heyecan gerek,hırslı otoriter bir başkan gerek.bunlarla olacak bir iş değil bu...

defol git tomaç.madem birşey yapamayacaksın daha neden duruyorsun.programı seyredince deli oldum.günü kurtarmak ve geçmişteki pislikler ortaya çıkmasın diye duruyor.3 koyun güdemeyecek adamlar başkanlık yapıyor

55erhan55

tomaçın yaptığı başkanlığı sokaktan geçen adamda yapar sözde takımı sahipleniyo para kokusunu aldı

cem and naz55

ben tomaçın kongre kararı almayacağını önceden yazmıştım takib eden arkadaşlar iyi bilir ...ayrıca transfer yapılacak tomaç çok fazla fakir fukara edebiyatı yapıyor

Sadece Samsunspor

21 May 2009, 13:05:18 #33 Son düzenlenme: 21 May 2009, 13:58:51 SADECE SAMSUNSPOR
AlıntıKararlı olan seçilecek

Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, ücretli park sistemindeki son durum ve kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde faaliyete geçecek olan park sistemi ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Hakkı Tomaç, "Sistemi işletmek için kulübümüze tekliflerde bulunan firmalar var. Firma işlettiğinde mi, yoksa biz işlettiğimizde mi daha fazla kazanç sağlarız bunların araştırmasını yapıyoruz. Ama şu anki durumda firmaya vermek daha akılcı görünüyor. Çünkü eğer biz işletirsek personel giderleri yüksek maliyet çıkartabilir. Tüm bu şartları göz önünde bulundurarak bu işi sonuçlandırmaya çalışıyoruz" dedi.

BENCE VEYSEL HATA YAPTI
Önümüzdeki sezona eldeki mevcut kadroyu bozmadan çıkmayı düşündüklerini dile getiren Başkan Tomaç, "Alacaklarını tahsil edemediği için önce federasyona başvuran, ardından da sözleşmesini tek taraflı fesheden Veysel bence hata yaptı. Bugüne kadar Samsunspor'da kimsenin parası kalmadı. Biz tüm futbolcularımız için aynı şeyleri düşünüyoruz. Hepsinden memnunuz. Bizden kaçmak istemeyen her futbolcuyla yola devam etme taraftarıyız. Hiçbir futbolcumuzu kaybetmek istemiyoruz. Ama kan uyuşmazlığı olursa da yapacak bir şeyimiz yok. 31 Mayıs'a kadar sözleşmeleri biten oyuncularımızla görüşeceğiz ve şartlar el verdiği müddetçe mevcut kadroyu muhafaza etmeye çalışacağız" diye konuştu.

ŞİMDİLİK İHTİYAÇ YOK
Geçmiş yıllara bakıldığında Samsunspor'un 25-30 kişilik idare kadrosu bulunduğu dönemlerde oldu. Ama maalesef yönetimlerde iş 5-6 kişinin sırtında oluyor. Diğer arkadaşlar ise haftadan haftaya toplantılara geliyor. Bu mevcut arkadaşlar da emeğini, yüreğini, mesaisini bu işe vermiş arkadaşlar. İyi de çalışıyorlar. Bu aşamada şimdilik kongreye ihtiyaç yok. Ama bu belirsizlikler ortadan kalktığında, gelir gider tablosu netleştiği zaman genel kurul yapıp, layığı varsa, isteyen varsa gönül rahatlığıyla bu işi teslim de edebiliriz, ya da takviyelerle yola devamda edebiliriz. Bunlara karar vermek için de bir takım şeyleri görmek lazım.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=26147

Sadece Samsunspor

AlıntıGençler bomba çıktı

21 Mayıs 2009 / 13:54

Bazı genç oyuncuların kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirten Başkan Hakkı Tomaç, "Üzülerek söylemek zorundayım ki, psikoloğa ihtiyaçları var. Bu yönde de çalışmalarımız olacak" dedi

Başkan Hakkı Tomaç, "Samsunspor'un altyapısından yetişen genç oyuncular bizleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Kabul edilemez davranışlarda bulundular. Üzülerek söylemek zorundayım ki, psikoloğa ihtiyaçları var. Bu yönde de çalışmalarımız olacak. Altyapıdan profesyonelliğe geçişte halledilmesi gereken bu gibi sorunların başımızı ağırtmasına engel olmak zorundayız. Onun için sorunun kaynağına inmek, yani sporcunun altyapıdan sağlıklı gelmesi için adımlar atmaya hazırlanıyoruz.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23726

KocumVolkan

Bazı genç oyuncuların kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirten Başkan Hakkı Tomaç, "Üzülerek söylemek zorundayım ki, psikoloğa ihtiyaçları var."
:D :D okuyunca sağlam bir kahkaha attım... doğru tespit birilerinin çıkıp "beyler siz Samsunspor da oynuyorusunuz" demesi lazım.. 1-2 tane de hap alırlar akılları başlarına gelir

AntZ

Alıntıİstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyaret eden ve burada bir takım temaslarda bulunan yönetim kurulu, TFF Başkanı Mahmut Özgener ile de görüşme fırsatı buldu. Yönetim, görüşmelerden memnun olarak ayrıldı

YOĞUN TEMPO
Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahsin Kosif ve Metin Ateş önceki gün İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Mahmut Özgener ile de görüşme fırsatı bulan Samsunsporlu yöneticiler, TFF'den umutlu bir şekilde ayrıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nda transfer tahtasının kaldırılması noktasında çalışmalar yaptıkları öğrenilen yönetim kurulu, temaslarının ardından Samsun'a döndü.

TRANSFER TAHTASI ÖNEMLİ
Kırmızı-Beyazlı ekibin transferde önünün açılabilmesi noktasında Türkiye Futbol Federasyonu ile şartları konuşan Samsunspor yönetimi, bu konuda bir takım projeler üretti. Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, "Samsunspor'un yeni sezona en iyi şartlarda hazırlanabilmesi noktasında yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah takımımız yeni sezona sorunsuz bir şekilde başlayacaktır. Bu konuda gerekenler yapılacaktır" şeklinde konuştu.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23777

yaman55

hakkı tomaç bu siteyi adım adım izliyor bence

berusa55

23 May 2009, 02:59:52 #38 Son düzenlenme: 23 May 2009, 03:02:36 berusa55
Alıntı yapılan: yaman55 - 23 May 2009, 02:48:01
hakkı tomaç bu siteyi adım adım izliyor bence

Kesinlikle! İzlemese de izlettiriyor, not aldırıyordur.

Burayı takip eden başkan veya başkan adayları! En doğrusunu yapıyorsunuz!!

Sadece Samsunspor

AlıntıKritik süreç başladı

23 Mayıs 2009 / 10:34

Samsunspor Yönetim Kurulu, önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir kez daha bir araya gelecek. Tomaç ve kurmayları bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Bakan Demir'den görüşme talep edecek

TOPLANTI YAPTILAR
Maddi imkansızlıklar nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına bir türlü başlayamayan Samsunspor'da toplantı üzerine toplantı yapılıyor. Dün akşam yönetim kurulu Hakkı Tomaç'ın başkanlığında bir kez daha bir araya geldi. Saatlerce süren toplantı sonunda yönetim kurulu, hafta içinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile bir kez daha bir araya gelme kararı aldı. Yani önümüzdeki hafta Samsunspor için büyük önem arzediyor. Bakalım bu süreçte neler yaşanacak.

BAKANDAN RANDEVU ALINACAK
Hafta içinde yapılması düşünülen büyük zirvede çıkacak sonuca göre Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'den randevu talep edecek Kırmızı-Beyazlı yönetim, bir an evvel yeni sezon için çalışmalarına başlamak istiyor. İlk olarak mevcut oyuncuların alacaklarını ödeyip, bu oyuncuların kulüpten ayrılmasına engel olmak isteyen yönetim, ardından ise transfer tahtası açılırsa da, önemli oyuncularla anlaşıp, hedefi Turkcell Süper Ligi olarak belirleyecek. Bu görüşmeler önümüzdeki hafta başlayacak.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23781

55.hakan

23 May 2009, 10:57:58 #40 Son düzenlenme: 23 May 2009, 10:59:44 hakanelgun
hadi bakalım önümüzdeki hafta bizim için önemli transer yapabilmemiz lazım gitmek isteyen oyuncular olacaktır bu yüzden transfer tahtasının açılması şart

europe_55

Insallah transfer tahtasi acilirda, iyi transferler ile üstteki haberde yazdigi gibi hedefimiz Turkcell Süper Lig olur...

Cok özledik, yeter artik!!!

harbisamsunsporlu5517

birseyler yapılsın artık yoksa sonumuz malatya gıbı olacak