Başkan Hakkı Tomaç ve açıklamaları !

Başlatan KocumVolkan, 18 May 2009, 23:57:24

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bende izledim programı: özellikle hakkı tomaç sercan'a karşı çok kızgın antremandan çekip gitmesi, bi sonraki maçlarda lakayık hareketler yapması (penaltı olayı), takım otobüse binmiş tüm kadro teknik direktör yönetici otobüs içindeyken sercanın 15 dk. geç kalması, birde en önemlisi eğer bu takımdan bu sene biri giderse biz istemediğimiz için gider dedi, demekki kadro büyük ihtimal koruncak zaten belediye o dediklerini gerçekleştirirse bu kadro çok kolay şekilde korunur, ayrıca her ne kadar transfer yapamıcaz desede bence yaparız, sayın bakan özel izin falan ayarlar transfer tahtası açılır, bizim 10 senedir kapalı transfer tahtamız ama hep açılıyor yani yolu bulunur onun

Kais

YaşarDoğu

kaptan 55

sen başkan olsan bi topçuyu 15 dk.otobüste zaten beklemezdin.boşuna demiyorum senin vizyonun bitti syn.tomaç lütfen derhal çok acil genel kurul kararı al ve gelecek olanlarında önünü kesme

harbisamsunsporlu5517

adama kızıyoruz ama ortada aday yokki

jean

ayni kadroyla olmaz tranfer yapamazssak bir sezon daha bosa gitmis demektir

selahattin55

transfer yapılmasa bu seneki gibi bir sezona can dayanmaz bu çile çekilmez.ya verem oluruz yada ..................oluruz.

Kais

cany

transfer olmayacak demesi kötü olmuş yaa

Kais

transfer yapamicaksa paralı biri mutlaka çıkar.hele belediye vali bakan desteği yavaş yavaş kendini gösterirken.o zaman bırak GİT HAKKI ??

kuzey55

kocaelinin 10 trilyon borcu var ama lisans çıkardı.malatya ve diyarbakır da aynı şekilde.becerip lisans çıkaramayorsan oturmayacaksın o koltukta.böyle basiretsiz beceriksiz adamların eline kaldık ona yanıyorum.hiçbir heyecanı hedefi olmayan,günü kurtarma peşinde olan basit düşünen basit insanlar...bu şehre süper lig için heyecan gerek,hırslı otoriter bir başkan gerek.bunlarla olacak bir iş değil bu...

KocumVolkan

20 May 2009, 01:08:06 #26 Son düzenlenme: 20 May 2009, 01:09:57 KocumVolkan
beyler kadroyu beğenmiyorsunuz ama şu gereçği görmeliyiz
bizim takım bu yıl canını dişine takarak OY-NA-MA-DI
eğer hakkı tomaç paralarını verir kulaklarını çekerse
ve ozaman kötü oynarlarsa tamam istediğini deyin umutsuz olun
ama para bu... turgutun çoşup ronaldinho olmasını bile sağlar
yani kısacası..
bizim takımı hiç canını dişine takıp oynarken göremedik
hakkı tomaç bunu sağlarsa !
neler olacağını hiç birimiz bilemeyiz

YaşarDoğu

@KocumVolkan

Canını dişine takarak oynamadığını bizde söylüyoruz, boşuna demiyoruz ruhsuzlar diye.Tamam birde senin açından düşünelim ; transfer yapmadık, elimizdeki muhteşem kadroyu koruduk ve lige başladık.Teknik Direktör ün kadro yeteriz dediği bir kadroyu muhafaza ettik çünki transfere ihtiyac yok.Diyelim ki çocuklarımızdan biri yapmaz ya yaptı diyelim bu sezonki hareketlerden birini yada evrim geçirmiş başka bi davranışta bulundular.Eee transfer yapmadın ne yapıcakasın, söyler misin?Bu sezon hiç oynatmadığın çocukları piyon olarak taraftarın önüne mi sericeksin?Sonra ne olcak söleyim mi?Bu çocuklarda abilerinden gördüklerini yapıcaklar.(İstisnalar kaideyi bozmaz)Yemezler yedirtmezler aslanım..

Velhasıl   kadro ciddi ciddi yeterizdir, rekabet ortamı olmayan bir takımda başarı sağlanamaz buna birde yürek ekleyin.Bizdekilerin yürekleri parayla çalısıyor malumunuz oda çalışırsa eğer.

Not:İnşAllah ben bu söylediklerimin tersi çıkar ve ben özür dilerim.

55erhan55

bucaspor bu sezon lige yeni çıktı adamlar şimdiden transfere 9 milyonluk bütçe ayırdık diyor bizim hakkı tomaçda transfer yok diyor olmaz olsun senin gibi başkan yapıştığın o koltuktan bir an önce kalk elbet belediye desteğiyle o koltuğa yakışır bi başkan gelir

Baskent_Samsunspor

tomaç Allah aşkına acil kongre kararı al birde çıkıp 15 dk otobüste takımı bekletti diyorsun yaa ayıp ayıp