PROJELERLE SAMSUNSPOR "halk gazetesi" haberi

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 14 May 2009, 17:10:55

« önceki - sonraki »

cem and naz55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 May 2009, 21:15:12
abi bak iyi hoş konusuyosunda projeler hayata gezmezse kabak sana patlicak :) umutlandırıyosun sonra yalan olmayalım :)
;D-eğerki gerçekleşmezse siz bana burda bende bu bilgiyi veren o yöneticiye.. ;D ;D
arkadaşlar şaka bir yana olacak eğerki olmazsaki y.ziya yılmaz seçimlerden önce verdiği sözlerin eri değil eğer yapmazsa etek giysin...

ali ihsan

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 18 May 2009, 21:18:52
;D-eğerki gerçekleşmezse siz bana burda bende bu bilgiyi veren o yöneticiye.. ;D ;D
arkadaşlar şaka bir yana olacak eğerki olmazsaki y.ziya yılmaz seçimlerden önce verdiği sözlerin eri değil eğer yapmazsa etek giysin...

Yusuf Ziya'nın ipiyle kuyuya inersen bence hemen bir itfaiye çağır ... :D

cem and naz55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 18 May 2009, 21:21:21
Yusuf Ziya'nın ipiyle kuyuya inersen bence hemen bir itfaiye çağır ... :D
yok sadece onun ipiyle değil o yöneticimizin ipiyle indim aslında ikisinin ipiyle inmiş olacam...ama olaya birde şurdan bakın adamlar kongre isteği yok neden..paranın kokusu...

red_white

arkadaşlar şu anda hakkı tomaç aks tv de canlı yayında sorularımızı sms ile iletebiliriz 
http://www.akstv.net/ netten izlemek isteyen arkadaşlar için

Kais

cem and naz55

Alıntı yapılan: Kais - 26 May 2009, 18:54:02
hani ne oldu ben göremiyorum bir şey
arkadaşım bu işler pat diye olacak işler değil biraz sabır..

kuzey55

ya bunların birşey yapacağı yok.bütün futbolcular gider,transfer yapamayız sonra destek yoktu demeye başlarlar.yahu madem çözüm bulamayacaksınız madem transfer tahtasını açamayacaksınız oturmayın o koltukta.zorla geldiniz şimdi adam gibi gidin...2 dönemdir transfer yapamıyoruz diyerek kandırdınız bizi.o kadar borçlu kulüp transfer yaparken sadece bize miydi bu yasak? seneye hedefsiz olacaksak yine transfer yapamayacaksak siz de orada durmayın.çakma samsunsporlular

kuzey55

Alıntıİşimiz çok zor
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yazarımız Ercüment Gül´e takımdaki son durum hakkında bilgi verdi. Başkan Tomaç, "Eldeki kadrodan birkaç futbolcu daha gidebilir. Bu durumda işimiz çok zor" dedi.Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yazarımız Ercüment Gül´e Kırmızı-Beyazlılardaki son gelişmeleri anlattı. Samsunspor yönetiminin, eldeki futbolcu kadrosunu, yine eldeki imkanlar çerçevesinde muhafaza etmenin yollarını aradığını ifade eden Başkan Tomaç, "Bu arayış, haziran ayı başında hemen hemen belli olacaktır. Dediğim gibi şu an çalışmalar devam ettiğinden dolayı hangi futbolcu kalacak, ya da hangi futbolcu ile yollarımız ayrılacak bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil" dedi.

HER TÜRLÜ SONUCA HAZIR OLUN
Mevcut futbolcu kadrosunun geçen sezon istikrarsız bir görüntü sergilediğini hatırlatan Başkan Hakkı Tomaç, "Yani demek istediğim bu futbolcu kadrosu ile gelecek sezon ligde nasıl bir sonuç alınır bunu hiç kimse şimdiden bilemez. Daha da açık konuşmak gerekirse bu kadro ile gelecek sezon her sonuca şimdiden hazır olmak gerekir. Çünkü kulübün imkanları neyse bizde bu imkanları kullanarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de Samsun ve Samsunlular, gelecek sezon için Samsunspor´dan beklentilerini şimdiden her türlü sonuca göre hazırlamak zorundadır" diye konuştu.

ARTIK KONUŞMASINLAR
"Bu şehir bu takıma ne veriyorsa, bu takım da o kadarını ligde başaracaktır" diyen Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, "Samsunspor´a hiçbir katkı ya da destek vermeden bol bol fikir üretip akıl verenlerin, ayrıca maçlarına bile gelmeyenlerin artık konuşmamaları, susmaları gerekir diye düşünüyorum. Bilindiği gibi bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçmişteki futbolcu alacakları nedeni ile futbolcu transferi yasağımız bulunmaktadır. Ayrıca eldeki kadrodan ne kadar futbolcu kaybımız olacak o da şimdilik netleşmiş durumda değildir. Bu tabloda gelecek sezon işimiz elbette çok kolay olmayacaktır" dedi.

RESMİ TEKLİF GELMEDİ
Mevcut futbolculara şimdiye kadar başka kulüplerden resmi olarak bir transfer teklifi gelmediğini vurgulayan Tomaç, "Ancak bilindiği gibi Veysel ile yollarımız ayrılmış, bunun dışında bir kaç futbolcu ile de yollarımız ayrılabilir. Zira kulübün içindeki parasal kriz bunları da maalesef beraberinde getirmesi kaçınılmaz görünüyor" ifadelerini kullandı.

UFUKTA KONGRE GÖRÜNMÜYOR
Samsunspor´un kurtuluşunun tüm şehir halkının desteği ile mümkün olacağının altını çizen Hakkı Tomaç, "Bu umutsuz tablo ve anlattıklarım karşısında şehir hala sesini çıkarmıyorsa o zaman dediğim gibi bu takımın alacağı her türlü sonuca da hazır olacaklardır. Samsunspor kongresi konusunda henüz bir hazırlığımız yok. Dediğim gibi şu an eldeki futbolcu kadrosunun korunması adına yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bu nedenle de şu anki yönetim gittiği yere kadar gidecektir"  diye konuştu.

ŞU AN TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI YOK
Teknik direktör konusunda şu an bir çalışmalarının bulunmadığını dile getiren Kırmızı-Beyazlı kulübün patronu Tomaç, "Sanırım bu ay sonunda futbolcularla görüşmelerimiz tamamlanıp eldeki kalan kadroyu belirledikten sonra şartlar ne gösteriyorsa ona göre bir teknik adam arayışımız başlayacak" diyerek sözlerini tamamladı.

yahu hem işimiz zor elimizden bişey gelmiyor diyosunuz hemde ufukta kongre yok.bu nasıl mantıktır.bu sorunlara çözüm bulamayacksan ne işe yararsın neden durursun orda.oturduğum yerden yardım edin demeyei.gazetelere işimi zor demeyi burdaki herkes pekala yapabilir.proje üret destek bul.yoksa defol git...bi ayağın mezarda hala uğraşıyosunuz yetmedimi yedikleriniz.

cem and naz55

ben bu tomaçı hiç ama hiç sevmiyorum...
dedikleriyle yaptıkları bir tutmuyor eğer işin zorsa kongre kararı alırsın..almıyor neden...
bence bu adam çok fakir fukara edebiyatı yapıyor