PROJELERLE SAMSUNSPOR "halk gazetesi" haberi

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 14 May 2009, 17:10:55

« önceki - sonraki »

Kais

yemem içmem kombine alırım vallahi.geçen sene iş yerinde bahşişlerimle alcaktım ama bir abiye borç verdim taa 2. yarıda geri verdi.o yüzden alamamıştım ama bu sene mutlak alıyorum.

Pergani 55

haberler güzel inşallah gerçek olur. bir de merak ettigim bir şey var Samsun da oturan arkadaşlarımız bilgilendirirse sevinirim Samsunspora devredilecegi söylenen otoparkın aylık-yıllık ne kadar geliri var bilgisi olan varmı?

europe_55

Gercekten cok sevindirici gelismeler bunlar...

Insallah devami gelir ve Süper Lig´e cikariz...

Sercan

Yuzuf ziya yılmazın Samsunspor'a verdiği destek büyükşehir belediyesinin sitesindede yer  almış...

Lazuri Bere

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 May 2009, 14:06:44
Artık büyükşehir belediyesinin internet sayfasında da büyük taraftarımızın fotoğraflarını görmeye başlamak, bu işin ciddi ciddi olacağı ihitimalini kuvvetlendiriyor:

http://www.samsun.bel.tr

Dün aksam arkadasima Samsunun resimlerini gösterirken rastladim, gercekten cok umut verici gelismeler bunlar. Ama icimizde cok Irlandali var ne yazikki...

Neyse herseyi bi yana birakip, iyi bir yönetim nasil gelir ona bakmali bence. Hakki Tomac, Sercan ve Turgut gibi isimlerlen Süper Lig bence biraz zor olur.

Kais

bayram sonrasına ertelemiş.olaya bak sonunda hiç birşey yapmıcak gene.. >:(

berusa55

AlıntıYasal engeller aşılırsa !...

DÜN yazımı yazmaya geldiğimde İbrahim Canpolat kardeşim;

-"Abi, başkan böyle trilyonlarca tutan bir gelir aktarımı yaparsa herkes Samsunspor'a talip olur" dedi..

-"Ne kaynağı, hangi başkan?" diye sordum..

İstiklal ve Cumhuriyet Caddelerinde yapılması planlanan Parkmetre uygulamasını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı kast ediyormuş.

Bu konudaki iyi niyet ve yaklaşımdan hiç kimse kuşku duyamaz..

Hatırlarsanız, Perşembe günü bu konu ile ilgili bölümde;

-" Büyükşehirin önüne yasal bir engel çıkabilir mi, bilmiyorum" diye bir ibare koymuştum..

Samsunspor'a kalıcı gelir aktaracak bu tür projeleri desteklemeyen çıkar mı, bu şehirde?..

Dışarıdan baktığınızda cevap,"Hayır!" gibi gözüküyor..

Dün sabah bu konuyu Genel Sekreter Kenan Şara ile de konuştum.

Açık söyleyeyim, öyle göründüğü kadar kolay değil.

Verilmesi açısından da kolay değil..

İşletme açısından da..

Bildiğim kadarıyla İl Trafik Komisyonu'ndan böyle bir düzenleme ile ilgili karar çıkması gerekiyor.

Sonra bu parkmetrelerin işletmesinin Samsunsunspor'a verilmesi ile ilgili işlemler.

Öyle;"Al işlet" diyemiyorsunuz..

Bir ihale gerekiyor.

İhalede bir yeri işaret ederseniz, işin içine "fesat" karışmış oluyor.

Fesat ta;"suç" teşkil ediyor..

Hadi, hallettiniz verdiniz..

Bu tür işleri kimlerin yürütebildiğini de biliyoruz herhalde..

"Bilmem, anlatabildim mi?."

Amacım, zorluk çıkartmak değil..

Yasal engellerden ne kast ettiğimin anlaşılması ve beklentilerin ona göre olması.

Nusret Sağlam

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=4309

Ollivanders

Al birde burdan yak... Bu projelerin ustune soguk su icmek yakındır

Lazuri Bere

Tufan

Kenan Şara efendi hiçbir ihalede kendi bir kimseyi işaret etmemiştir demi son 7-8 yıldır park oyuncakları hep aynı firmadan alınır. ne bilim kamyon parçaları aynı adamdan alınır göstermelik ihaleler yapılır ama iş Samsunspora gelince dürüstlük timsali kesilirler. içlerinde Samsunspora yardım yapma niyeti varsa her türlü yaparlar alavere dalavereye gerek yok.

Lazuri Bere

Eski oyunlarin oynanacagini zannetmem. Isin ucunda secmen ve secimler var. Yapilan kara isler, onlara bi dahaki secimlerde cok agira patlayabilir. Herkez bunun bilince. Insanlar yavas yavas uyanmaya basladi. Artik öyle eskisi Samsundan baska yerlere hizmet etmek yok.

Bakacagiz ve görecegiz...
Insallah Rabbim bu kara günlerin sonunu getirir ve artik bizimde yüzümüz güler.

Dedigim gibi, secmen cok agir bir sekilde hesap sorabilir.
Mecbur yardim edecekler bundan sonra!

red_white

artık icraat zamanı projeyle olmaz sadece bunu hayata geçirin geç kalmadan

34_55

kenan şaraya sormak lazım acaba diğer kulüpler bunu nasıl yapıyor giresun,kasımpaşa,çorum vs.. orada koltukta oturacağına gitte sor araştır samsunspor düşmanı adam yeter artık...

cem and naz55

kenan şara zurnanın deliği bırakın bu adamı projeler hayata gececek

**KaR6**

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 18 May 2009, 21:10:23
kenan şara zurnanın deliği bırakın bu adamı projeler hayata gececek

abi bak iyi hoş konusuyosunda projeler hayata gezmezse kabak sana patlicak :) umutlandırıyosun sonra yalan olmayalım :)