Erdoğan Arıca gitmeli

Başlatan maviay55, 12 March 2006, 19:28:44

« önceki - sonraki »

ngonge

kafam allak bullak.

erdoğan arıca gitse, yerine gelip bizi kurtaracak biri görünmüyor.

kalsa o da bizi kurtaracak gibi görünmüyor. :?

ali ihsan

Arıca nın gitmeyeceği belli oldu beyler.Umarım kadroda olması gereken değişiklikleri yapar.Rafaelin yerine Serkan,Ayarinin yerine Muhammet,Tolganın yerine Kenen veya M.polatın oynaması lazım.ayrıca trabzonda korkak değil atak oynamalıyız çünkü defans yapmasını bilmiyoruz.

kadir55ist

selam
arkadaşlar erdoğan hoca sonuna kadar takımın başında kalacaktır benim düşüncem bu dakikadan sonra hoca değiştirmek pek iyi olmaz sanırım.
daha 10 maçımız var hoca takımı ve futbolcuları çok iyi tanıyor bir patlama olabilir.

düşmessek seneyede erdoğan hocayla oynayalım derim.
istikrar istikrar başka bir şey demiyorum.
başarılı olan takımlara bir bakın hep aynı hoca

Clint_Eastwood

Alıntıhoca takımı ve futbolcuları çok iyi tanıyor bir patlama olabilir.

Ne patlamaymış haftalardır gerçekleşmedi...Hayalci olamayalım Arıca ile bu iş kesinlikle yürümez... Kan değişikliği şart...

kadir55ist

selam
kardeş bu saatten sonra sadece ligi değiştiririz hoca felan değişmez değişsede kimse gelmez gelsede kurtaramaz erdoğan hoca dan başkası kurtaramaz
ya çıkacağız ya batacağız
bizim görevimiz yıkmak değil destek olmak

bodensee55

erdogan hoicadan basaksi kurtaramaz ...ozaman malatya diyarbarki nateop keirz?onlar düsecekdir biz kan deedikli yapümyioruz biz akilliyz ya arica bizi kurtaracak dir...]

KotuCocuk55

verilen istatistiğe göre son 10 haftada hoca deiştirip kurtulan takım yok! Arıca kalacak ve biz kurtulucaz başka alternatif yok artık bu muhabbetleri bırakın ve hocamıza tam destek verin!

oğuzhan55

Zaten hep taraftar destek veriyor ya onlar bu taraftar için ne yaptı?Üstelik Erdoğan Arıca'nın Samsunspor'daki bu 3.göreve gelişide hiç hesaba katılmıyor.Ama bu gidişle daha Arıca bu takımdan çok gider çok geri gelir.Her zaman dediğim gibi vazgeçemiyorlar Erdoğan Arıca'dan ne hikmetse.Şaban Yıldırım'ın istifasının ardından Arıca'nın hemen aralıksız göreve gelmeside zaten bazı şeyleri açıklamaya yeter.Adam artık bizi garanti kulüp gibi görmeye başladı.eee öyle gösterirlerse o da öyle görür.

samet

hemen gitmeli şimdi bilerek takımı düşürüyo...

oğuzhan55

Göz göre göre bir hocanın yüzünden Samsunsporumuz düşüyor.Allah'ını seven bu işe bir çözüm bulsun.Olmuyor işte bu hocayla gitmiyor.Yeter artık.

Gurbetci Bülent

ALLAH BELANI VERSEN ARICA YA SERKANI YEDEKTE TUTUYORSUN YADA CELILI. YA BU ADAM BILE BILE SAMSUNU DÜSÜRMÜYORSA ADIYIM.SOKAKTAN ADAM GETIRSEN 25 MACTA ODA 20 PUAN TOPLARDI BU KADROYLA.YAZIKLAR OLSUN BÖYLE YÖNETIME TAKIMIN EN IYI 2 FUTBOLCUSU AYLARDIR BERABER OYNATILMIYOR VE KIMSE SORMUYORMU BUNU.BEN TARAFTARLARA VE FUTBOLCULARA ÜZÜLÜYORUM BIZI 2 KERE SATAN ADAMI NE CÜRRETLE GETIRIR YÖNETIM.ERDOGAN ARICA GIT YAAA ALLAH ASKINI GIT DEFOL BU MEMLEKETTEN.GERIDE KALAN 9 MACTA ERCAN KOLOGLU ANTRÖNÖR OLSUN BU TAKIM LIGDEN DÜSMES ADAM BUNCA YIL BU FUTBOLCULARLA BERABER OYNAMIS O BILIR KIMI NERDE NASIL OYNATILIR.

oğuzhan55

Neden yönetim Erdoğan Arıca ile görüşmüyor?Birisi neden sormuyor "hoca bu işi götürebilecek misin ya da alınan sonuçlar ortada neden düzelemiyoruz eksiklik nerede?" diye sorulmuyor.Anladığım kadarıyla Arıca yönetimi arkasına aldığını biliyor.Çünkü adam gerçekten çok rahat.
ERDOĞAN HOCA NE OLUR ŞURADA FATSADANSIN BARİ ONUN HATRINA BİŞEYLER YAP YAPAMADIĞIN ORTADA BARİ DEFOL GİT FATSAYA.MADEM BİZİM YÖNETİM GİT DEMİYOR SEN ONLARDAN DAHA DİK DUR VE "BEN GİDİYORUM" DERMİSİN.