Erdoğan Arıca gitmeli

Başlatan maviay55, 12 March 2006, 19:28:44

« önceki - sonraki »

radikal-fma

gitmemeli demiştim önce ama artık pes ettiğni gösterdi yeni bir ışık lazım ama asla gigi multescu değil

jean

oyuna diger arkadaslarinda dedgigi gibi mudahale edemiyor sanki takim hocasiz oynuyormus gibi gecen iki gelisinde iyi oynatiryordu bu sene toparlayamadi takimi baska hoca olsaydi bu kadar sans tanimazdik saban yildirim geldi sakaryada dogma buyume trabzonlu erdogan arica ordulu samsunlu bir hoca lazim bize birsey yapmasa bile aricadan kotu yapamaz

ali ihsan

Arıca hemen gitmelidir.Malatyada ziya Doğan gitti.onlarda çıkışa geçer şimdi.Bizde arıcayla küme düşeriz.Adamın aklı burda değil herhalda seneye hangi takıma gideceğini düşünüyor.Rafaele kaç maçtır nasıl tahammül ediyor ya evlatlığı sanki.iç sahada Serkan nasıl oynamaz.bir takım hiç organize bir atak yapamazmı be.gol pozisyonumuz yok ya.Samsunsporu bu hale düşürenlerin Allah cezasını versin.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "aliihsan55"bir takım hiç organize bir atak yapamazmı be.gol pozisyonumuz yok ya.

Gecen hafta Galatasaray macindan sonra herkez cok iyimserdi. Halbuki ozaman dedim hicde iyi oynamadik diye, hepsi goz boyamaydi. Bu hafta gorduk iste cok guzel oynayan takimimizi.

roligan

Kimsenin gittiği yok...

Samsunspor'da yönetimin isyanı: Zorla geldik, bırakabiliriz

Samsunspor Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, taraftarların tepkisine anlam veremediklerini söyleyerek, "Biz buraya zorla geldik. Eğer istiyorlarsa bırakabiliriz. Yönetim kurulu toplantısında bunu da düşündük. Ancak şu aşamada takıma iyilik değil kötülük yapmış oluruz" dedi.

Beşiktaş mağlubiyeti ile büyük bir üzüntü yaşayan kırmızı beyazlı takımda yönetim ile taraftar arasındaki gerginlik sürüyor. Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında istifa etmeyi de düşündüklerini söyleyerek, "Biz buraya zorla geldik. Koltuğa yapışmadık. İstiyorlarsa gidebiliriz. Ancak şu aşamada takıma iyilik değil kötülük yapmış oluruz. Teknik heyetin de sonuna kadar arkasındayız. Teknik direktör değişikliğininde bir fayda sağlayacağını düşünmüyoruz. Beşiktaş maçında 500 kadar rakip takım taraftarı bizim taraftarımızı susturdu. Bizim taraftarlarımız çekirdek yiyerek maç seyrediyor. Trabzonspor maçıyla çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Bu arada günü tek idmanla geçiren Samsunspor'da morallerin bozuk olduğu gözlendi. A2 Milli Takımı'na giden Ceyhun ile babası vefat eden Mehmet Polat antrenmana katılmadı. Antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla bir görüşme yapan teknik direktör Erdoğan Arıca, yedikleri ikinci golden dolayı oyuncularını azarladı. Arıca, "Pozisyonda el diye itiraz etmeyip rakibe müdahele etsek golü yemeyeceğiz. Neden itiraz ediyorsunuz. Adama müdahele etmesinize. Ben bir çok takım çalıştırdım. Samsunspor'un küme düşeceği aklımdan geçmiyor. Ama siz de bana elektrik vermelisiniz. Şimdi gidin eşinizle dostunuzla güzel bir gün geçirin. Yarın sıfırdan başlayalım. Trabzonspor maçı bizim başlangımız olsun" dedi.

Trabzonspor maçının zor olduğunu ancak imkansız olmadığını belirten teknik direktör Erdoğan Arıca, "Kümede kalmamız için 5 maç yeterli. Küsmeyeceğiz. Bir saniye öncesini unutun ve önümüze bakalım" diyerek futbolcularına moral vermeye çalıştı. Teknik direktör Erdoğan Arıca konuşmasının ardından futbolcularla birlikte düz koşu yaptı. Antrenmanın son bölümlerinde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

oğuzhan55

Demek bize 5 maç yetiyor.Madem öyle bu hafta diyelim ts yi yendik daha sonraki haftalarda kayseri ile kendi sahamızda sonraki haftada bir diğer kayseri takımı erciyessporla deplasmanda oynayacağız.Erdoğan Arıca kendi sahasında kedine denk takımlara karşı kaybettiği maçlardaki kayıpları acaba bu takımları yenerek kapatacağını mı düşünüyor?Kaldıki bu hafta trabzonda trabzonu nasıl yeneceğiz orasıda var.İnşallah yeneriz ama biraz zor görünüyor.Özelliklede takımın şu son moral durumunda.
Ben bu takımın kalacağına bir Samsunsporlu olarak inanıyorum.Yoksa Erdoğan Arıca dediği için değil.Eğer ligde kalırsak inşallahda kalacağız ama sonunda Arıca'nın sayesinde oldu bizi o kurtardı falan demek biraz yanlış olur düşüncesindeyim.Bu takımı gerçekten Arıca kümede bırakmış olsaydı bizim şimdi ligde kalmak için değil ilk 10'un içinde yer almak için oynuyor olmamız gerekiyordu.Kaldıki biz takımın düşmeyeceğinden bile emin değiliz.Çünkü hoca hala bu izlenimi veremedi.Artık ne zaman verecekse?...

55samsunlu55

artık ligde kalacağımıza inancım kalmadı. çünkü düşeceklerden biri malatya diyelim, diyarbakırın sürekli kollandığı, korunduğu gerçeğini unutmayalım. konya maçından sonra çok ağır ceza alır diye düşündüğüm diyarbakır, 3 maç seyircisiz oynama ile ödüllendirildi. ayrıca bizim gibi aptallık etmeyip teknik direktör değiştirdiler ve iyi de yaptılar. diyarbakırın düşmeyeceği kesin. geriye gaziantep ve biz kalıyoruz. diğer ihtimal de (pek inandırıcı gelmiyor) dikey bir çıkışa geçmemiz. ne diyelim, İnşallah.

Forvetim

bence bu başlık ARICA DEFOL olmalıydı, oyun kurgusu ve taktik diye bişey göremedim, 11 kişiye çıkın bildiğiniz gibi oynayın dense daha iyi oynarlardı, M.sedef sağ kanadımızı koridor yaptı, adamlar iki pasta pozisyona giriyor arıca hala uyuyor, orta alan tarla gibi gelen geçiyor 1-1 iken adam değiştirip hücum edeceğine gol yemeyi bekliyor bu maç senin kader maçın saldırsana böyle rezil bi maç izlemedim. Kalan maçlarda ümidimizi devam ettirebilmek için kesinlikle hoca değiştirilmeli ama bunu yapacak yönetim nerdeee? Zaten yönetim düşmeyi istiyor bence...

MeL_55

bence Senol günes gelsin

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "MeL_55"bence Senol günes gelsin

Yok artik daha neler

cem and naz55

Alıntı yapılan: "MeL_55"bence Senol günes gelsin
e yuh artık sana nedeyeyim şimdi şenol güneş e bir şey derdim ama ortam müsait değil

KotuCocuk55

Arıca kesinlikle kalmalı,çünkü bu takım iyi futbol oynuyor son iki maç hariç ki bu takımlar da öyle yada böyle kofti takımlar değil,iyi futbol oynadık!! Bu kadar da olmaz ama bir türlü performansımızı sonuca yansıtamadık! Ligde en sevdiğim oyuncu diyen bir teknik direktor serkan aykutu neden oynatmaz,tabiki futbolcunun formsuzluğundan,bence futbolcular bu işe inanmak istemio,samsunspor ruhuyla oynamıo.Valla samsunsporumuz düşecek olsa çok da umurlarında olmaz gibi gelio bana! sonuc olarak bu seneyi atlatırsak başarılı bir sezon öncesi kampı takımı tanıyan bir arıcayla bir dahaki sene çok bşarılı olacağımıza inanıyorum ben! KOSKOCA SAMSUNSPOR İKİNCİ LİGDE,rüyamda görsem inanmam!

supporter

kotucocuk serkan denizli maçındaki oyunuyla formda olduğunu gösterdi. formsuz varsaysak bile rafael çok mu formda? çok hataları var arıca'nın en kötüsü de heyecanını kaybetmiş olması. bu herkese sirayet ediyor!

radikal-fma

bence iki ihtimal var bu gün istifa eden ziya doğan
yahut bu tahminim daha kuvvetle Tanju Çolak Trtyi bıraktı bence gizliden bir anlaşma var yandık demektir

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "radikal-fma"bence iki ihtimal var bu gün istifa eden ziya doğan
yahut bu tahminim daha kuvvetle Tanju Çolak Trtyi bıraktı bence gizliden bir anlaşma var yandık demektir

Ziya Doğan son durumuna bakarak pek takıma fayda getiremez gibi görünüyor.İyi bir yapılanma Ziya hocayla başarı getirir ama bunun içinde o kadar fazla vakit yok.Şu andaki boşta olan hocalardan Ümit Kayıhan ile de Malatyaspor'un görüştüğü spor haberlerinde yer aldı.Tanju Çolak da TRT'yi bıraktı ama bu hafta sonu NTV'de Rıdvan Dilmen ile birlikte görmüştüm yorumcu olarak.Ama orada daimi yorumcu mu bilmiyorum.