Hasan Sönmez; Coşkundere olmasaydı düşerdik

Başlatan Kodalak, 14 May 2009, 13:48:28

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 14 May 2009, 17:38:11
merak etmeyin elbet birgün sercan efendiyede arkadan vuran olur.(tekmeyi)

İnşallah bu sene olur 

nilsah

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 14 May 2009, 16:28:06
Yarın bir maça çıkacak olsak ben Ercüment Hocanın kadrosunu yazar,hangi dakikada kimi çıkaracağını adım gibi bilirim.Hiç mi rakip analiz edilip ona göre takım kurulmaz veya oyuncu seçimi ona göre ayarlanmaz.Bu nedenle hep deplasmanlardan eli boş döndük işte.

Bence Ercüment hoca yetersizdir.Hedef Süper lig olacaksa onunla olmayacağı kanaatindeyim.Ha amaç ligde kalmaksa hayrettin lede ligde kalırdık.

hocanın elinde ronaldınho vardıda oynatmadmı top ta bu tüfekte  limonu sıksuan bu kadar su çıkar bana göre bu kadroyla bu kadar hoca başarılı

YaşarDoğu

Lig te kalmak başarı  mı sayılır oldu Samsunspor umuz için hele hele Adana maçını izlettirmek o taktik aman Allah ım düşün düşün kafayı ye :(

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 17:02:40
Hayrettin hocayı beğenme değil Süleyman ım Kondisyon  açısından iyiydi demek istedik ;)
orası öyle neyse önümüzdeki sezon bizi rezil etmeyecek hocayla çalışırızda layık olduğumuz yere geri döneriz artık sıktı bnkasya ;D

hala kızı

Akyol

Alıntı yapılan: Lazuri Bere - 14 May 2009, 16:57:44
Bu kelime sanki biraz agir kacti arkadasim?
35ama55 e sonuna kadar katılıyorum Hasan kadar Murat kadar olamadılar federasyon kapılarında yatıp kalktılar,inşallah küme düşersiniz dediler,dolarları 100,100 atıp parasızım dediler bırak ağırı hafif bile söylemiş 35ama55.

Hasan taraftar seni galiba değil gerçekten seviyor üzdüğün zamanlarda oldu ama genel performansın olumluydu inşallah seneye de kalırsın daha iyi kadroyla en azından playoff oynarız.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 17:50:42
Lig te kalmak başarı  mı sayılır oldu Samsunspor umuz için hele hele Adana maçını izlettirmek o taktik aman Allah ım düşün düşün kafayı ye :(

Sevgili Suleyman bazen gercekci olmak gerekiyor. Mazide takilip kalirsak mazide olabiliriz. Samsunsporumuz Bank Asyada en dusuk butce ile kurulan bir ekipti. Dogrudur son haftaya kalmamaliydi bu is ama malesef belli basli sorunlar yuzunden is biraz uzadi. Gecen sene hangi takimin yerinde olmak isterdiniz diye sorsam Kocaelispor derdiniz herhade. Kocaeli 20 milyon TL borc ile super lige cikti peki sonra ne oldu? Uzerine bir 20 milyon TL borc daha yapip kume dustuler. Simdi seneye hangimiz daha iyi durumda olacak hep beraber gorecegiz. Gunu kurtarmak icin yapilan pilanlar hepsi ileride daha buyuk bir batakliga dusmeye yol aciyor. Biz bunu yakinen yasadik her sene onlarca transfer yaptik ve basari gelmedi. Bu sezon son yillarda yapilan en dogru is yapilmistir ve hedef bu seneyi sag saglim atlatip illerki yillarda daha guclu olabilmekti. Biz play off oynayabilirdik diyoruz bunu ister istemez deriz bende az hesap yapmadim ilk 6ya girebiliriz umudu ile ama mantiken dusunursek buna bu sezon hazir degildik. Gorun bakin seneye bu ligden cok daha fazla zevk alacagiz. Sakarya ve Malatya dusebiliyorsa Goztepe amatoru gorebiliyorsa sadece mazinin buyuk olmasi yetmiyor demekki.

Disiplin konusunda bence Coskundere yapabildigini yapti. Gencleri idare etmeye calisti ama bunu bir yere kadar basarabildi. Bu kulubun ciddi sorunlari var. Burada disiplin saglamak bu durumda imkansiz. Bize teknik direktor olsun futbolcu olsun ilk geldigi zaman iyi verim aliriz ama aradan bir kac hafta gectiken sonra bu verim tamamen yok olur. Bu bizim kulubumuzun yarattigi bir sorun. Bunun orneklerini cok gorduk. Ne futbolcular transfer ettik son 5 senede. Kirita ilk geldiginde nasildi sonra ne oldu keza Rafaeli hatirlayin yeni geldiginde nasil oynuyordu sonra ne hale geldi. Hicbirini taniyamaz olduk. Erol Kapusuz Bank Asyanin en iyi adami olarak gosteriliyordu. Bizde bir tane olumlu is yapamadi.

Ben herseye ragmen bu takimda yinede olumlu bazi temeller atildigini dusunuyorum. Ornegin Diyarbakir macini seyrettim takim bence inanilmaz guzel top oynadi. Bunlarida unutmayalim. Bardaga hep bos tarafindan bakmak olmuyor. O kadroya bir golcu bir orta sahayi cekip ceviren lider vasifli oyuncu koysaydin super ligde bence yenemeyecegi takim yoktur. Seneye transfer yapma imkani gorunuyor, olumlu bir hava esmeye basladi bu tur transferleride bekleyebiliriz sanirim.

Bu olumlu buldugum seylerin yaninda tabi benimde hosnut olmadigim bazi seyler var. Ilk olarak Hakan Akman kesinlikle daha fazla sans bulmaliydi cunku onda o yetenek var ve takimada cok lazimdi golcu ozellikli biri futbolcu olarak. Antalya kupa macinda oyuna sonradan girip cok olumlu isler yapmisti ve top ayagina yakisiyor. Gecen sene Diyarbakira deplasmanda attigi cok klas birde golu vardi. One gecip skoru koruma ve defansa yatma taktiginide bir futbolsever olarak zaten sevmem kaldiki Samsunsporumuzda hic gormek istemem. Ancak dikkatimi ceken birsey var bunu hep deplasmanda yaptik ve deplasman zaafimiz zaten ortada. Demekki burada cok ciddi bir sorun var. Bu nereden kaynaklaniyor bilmiyorum. Tecrubesizlikte bir yere kadar hep onun arkasina siginmakta dogru olmaz. Adana macinda ben eminimki o futbolcularin cogu 1-1 bize yetiyor psikolojisi ile saldirmaya cesaret edememistir. Futbolda bazen futbolcular kendiliginden geri cekilirler hoca boyle istemediyse bile. Bu tamamen psikolojik bir durumdur. O futbolcularin cogu zaten stresden top bile oynayamamistir. Bu stresin bence artmasinin bir nedenide Hasan belirttigi gibi sezonu kafalarinda erken bitirdiler. Son haftaya kalincada birden paniklediler ve baski uzerlerinde bir kat daha artti cunku olumsuz bir sonucta bunun sebebinin kendileri oldugunu cok iyi biliyorlardi.

Sonuc olarak bence surekli bukadar negatif olmamak gerek. Cok kotu bir sezon gecirdik, cok cile cektik ama artik bundan sonra yuzumuz gulsun ve gulecek gibide gorunuyor. Zor gunde gorev alan hocamiza ve bu kulubu birakmayip iyi seyler yapmaya calisan yoneticilerimize tesekkur etmek istiyorum. Bence futbolda istikrarli olan takimlar basariyi yakalar. Bu ozellikle hoca konusunda gecerli. En son nezaman yeni sezona ayni hoca ile girdigimizi hatirliyormusunuz? Coskunderenin bu aslinda ilk deneyimi ve kendiside iyi seylerin yaninda hatalarda yapmistir sonucta o da tecrube kazandi. Bu birikimleri atip sil bastan bence bize fayda saglamaz. Genis kadro ve paralarin odendigi bir takimda disiplini saglamak cokda zor olmaz ve herkez oyle elini kolunu sallaya sallaya isler yapamaz sonucta olan kendilerine olur ozaman ve bunu anlayacak kadar kafa yoksa o kisilerde sonuclarinada katlanirlar.

YaşarDoğu

14 May 2009, 18:56:35 #52 Son düzenlenme: 14 May 2009, 19:05:02 slymnbsrn
İçerde maç kazanıldıysa taraftar sayesinde kazanıldı buna ilk 5e oynayan takımlarda dahil.fakat dikkatinizi birtürlü çekemediğim bir konu var.Futboşcu alacakları diye birşey yok, futbolcular prim almadıkları için oynamıyorlar bunu bizzat yönetici söylüyor.Ve Ercüment Hoca nın takımdaki disiplini idare edicem diye takım içindeki düzeni sarstığını söylüyor.

Takımı yalnız bırakan bir futbolcu para cezaası alıyor ve alacaklı durtumdan borçlu konumuna düşüyor.Ercüment Hoca ne yapmıştır takımdaki düzeni bozan, idamnı yarıda bırakıp giden, küme düşersiniz gibi laflar eden birine sahipo çıkmış hatta ve hatta ödüllendirme gibi büyük bir hata içersine girmiştir.nitekim güvendiği futbolcu onu tabiri caizse yolda bırakmıştır.

Benim asıl merak ettiğim  şu ;

Bu takımda daha önce manajerlik yapıcakasın , gençleri tanıyacaksın ama onlara söz geçiremiyeksin  ???

tuhaf değilmi....

Not: Adana maçını izlediniz mi bilmiyorum ama izlemediyseniz iyiki izlemediniz. :((Amsterdamlı)

celebi

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 18:56:35
İçerde maç kazanıldıysa taraftar sayesinde kazanıldı buna ilk 5e oynayan takımlarda dahil.fakat dikkatinizi birtürlü çekemediğim bir konu var.Futboşcu alacakları diye birşey yok, futbolcular prim almadıkları için oynamıyorlar bunu bizzat yönetici söylüyor.Ve Ercüment Hoca nın takımdaki disiplini idare edicem diye takım içindeki düzeni sarstığını söylüyor.

Takımı yalnız bırakan bir futbolcu para cezaası alıyor ve alacaklı durtumdan borçlu konumuna düşüyor.Ercüment Hoca ne yapmıştır takımdaki düzeni bozan, idamnı yarıda bırakıp giden, küme düşersiniz gibi laflar eden birine sahipo çıkmış hatta ve hatta ödüllendirme gibi büyük bir hata içersine girmiştir.nitekim güvendiği futbolcu onu tabiri caizse yolda bırakmıştır.

Benim asıl merak ettiğim aslında şu ;

Bu takımda daha önce manajerlik yapıcakasın , gençleri tanıyacaksın ama onlara söz geçiremiyeksin  ???

tuhaf değilmi....

katılıyorum.

beşnumara

adanasporlu futbolculardan birileri diyo ki: bu nasıl takım? gol yiyosunuz düşeceksiniz oyuncuların umrunda değil adamlar gülüyor.bana bu sorunun cevabını kim verecek?millet dalga geçiyo bizle yaa. bu nasıl disiplin diyolar

sezgin

Alıntı yapılan: nilsah - 14 May 2009, 17:48:24
hocanın elinde ronaldınho vardıda oynatmadmı top ta bu tüfekte  limonu sıksuan bu kadar su çıkar bana göre bu kadroyla bu kadar hoca başarılı

sezgin

Sezon başlarken yönetim hedef olarak lig de kalmak ve 10 sırada olmak dişye açıkladı onuda başardılar geçen sene play of oynayan ve penaltılarda kaybeden sakarya düştü biz halimize şükretmeliyiz takımda oynayan KENAN dışında kaç futbolcu süper ligde oynamış amatör takımda oynayan futbocularla bu kadar

Lazuri Bere

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 14 May 2009, 18:33:11
35ama55 e sonuna kadar katılıyorum Hasan kadar Murat kadar olamadılar federasyon kapılarında yatıp kalktılar,inşallah küme düşersiniz dediler,dolarları 100,100 atıp parasızım dediler bırak ağırı hafif bile söylemiş 35ama55.

Hasan taraftar seni galiba değil gerçekten seviyor üzdüğün zamanlarda oldu ama genel performansın olumluydu inşallah seneye de kalırsın daha iyi kadroyla en azından playoff oynarız.

Sevgili Akyol arkadasim, söylediklerine katilmamak elde degil. Fakat anladigim kadariyla beni yanlis anlamissin. Ben Sercan ve diger kendini bilmezleri korumak amaci ile degil, "Elin Bursalisi" kavrami ile, Hasani sanki disliyormusuz gibi bir durumun olmamasi icin yazdim bunu! Hasan bu takimda bir cok Samsunludan cok daha Samsunlu ve Samsunsporludur! Dediklerinede harfiyyen katiliyorum.

Recep

Samsunspora bu kadar ruhsuz top oynatan golu atıp korner direğiyle top oynattıran bir insanın hocalığı tartışılmazmı :o
Kasımpaşa-Samsun maçını  maça geç kaldığım için kasımpaşa taraftarıyla seyrettim 10 kişi kalmış takıma karşı oynadığımız ruhsuz şahsiyetsiz korkak futbol yüzünden kasımpaşalılar haklı olarak resmen dalga geçiyorlardı nasıl utandığımı kelimeler bile anlatamaz

Akyol

@lazuri bere
kusura bakma ben yanlış anlamışım  :-\ Dışardan geldiği için elin ifadesini kullanıyoruz hani bizimkilerden bir hayır göremedik ya o bakımdan  ;)