Hasan Sönmez; Coşkundere olmasaydı düşerdik

Başlatan Kodalak, 14 May 2009, 13:48:28

« önceki - sonraki »

atakan

beyler ben seneye bu tarz oyuncuların formamızı kirletmelerini istemiyorum.onların atacakları gole sevinmek,bağırmak,haykırmak istemiyorum.tribünde onların olduğu bir takımı görmek istemiyorum.onlarla gelecek başarıyıda istemiyorum.sorarım size sefa,sercan ne verdi bize.günaha sokmaktan başka ne işe yaradılar.bide para alamadan oynuyorz diyo.neyin karşılığı alacan sefa.gecen sezon malatya maçında boş kaleye attığın golün karşılığımı.yemin ediyorum başka hiçbirşeyini hatırlamıyorum.hafızam kuvvetlidir.sana ercanın timoftenin attığı golü söylim,hatta pası söylim..ama sen yoksun sefa yok.karakterden,onurdan,insaniyetten nasibini almamış kişilerden ne bekleyebiliriz.bu kulüp bizim.biz ölene kadar samsunsporluyuz.bunlar gidecek,gitmeliler.

Ayrıca hasan çok dobra konuşmuş.hasanın kaleciliğini beğenmiyorum.ama hasanı seviyorum.işte olay burda başlıyo ve bitiyo.

**KaR6**

beni merak etmeyin ben iyiyim.. gelişmelere dısardan bakıyorum, cok sağlıklı tavsiye ederim :)

su anda bu takımın ilk önceliği belediyelerden alacagı destektir, sonra başkan sorunu hallolmalı en son problem ise hoca olmalıdır..

o zaman hazır gaza gelmişken bir değerlendirme yapayım.. ilk olarak belediye desteği.. son birkaç gundur okuduklarımız somurtmaktan kararan suratlarımızı bir nebze olsun aydınlattı.. parklardan ve halısahalardan elde edilecek gelir şampiyon yapmasa da rahatlatır takımımızı.. bunun dısında verilen mesajda cok önemli.. tamamen takıma sırtını dönmus belediye baskanı profilinden, proje ureten belediye baskanı modeline geçtik, beni sevindiren noktada burası zaten.. ha dersiniz ki alkışlayalım mı? derim ki acele etmeyin.. tam anlamıyla somut adımlar atılmadan ve dereye ayagımızı sokmadan sevinmemeyi sağolsun öğrettiler bize şehrin 'ekabirleri:)

ikinci problem başkan dedik..  sanırım en çok sorun yaratacak konu bu.. 

şehrin genel görüşü şu sekilde;
gerek sitemizde gerek şehirde Hakkı Tomaç a karsı takınılan tavır, onun bu gorevde uzun süre kalamayacagnın en acık gostergesi.. O zaman tek soru kalıyor geri.. Kim baskan olacak? herkesin Galip Özturk dediğini duyar gibiyim ama onunda bunca zaman uzaktan destek vermesi şimdilik baskanlıgı istemediği yönunde bir kanaat olusturuyor.. peki b planımız var mı? maalesef.. ya sezgin gümüş döneminde oldugu gibi piyangodan bir isim çıkıp ben alıyorum diyecek ve yine el mahkum ona vereceğiz yada içimizden biri çıkıp ben talibim diyecek ki bu da baya ütopya gibi duruyor..

kişisel fikrim ise, belediye eğer tam anlamıyla destek vermeye baslarsa uzun zaman sonra ilk defa çekişmeli bir genel kurul izleyebiliriz.. birden cok aday cıkıp yeni projelerle karsımıza cıkabilirler ki bence bu bizim için mukemmel bir adım olur.. çekişme her zaman basarıyı getirir ve bu şehrin en buyuk eksikliği de kaliteli muhalefettir.. sağlıklı eleştiri de başarının anahtarlarındandır..

son olarak hoca konusuna değinelim.. da da da daan.. bakalım kar6 neler söyleyecek.. aportta bekleyen insanlara koz verecek mi? aaaz sonraaa..

hoca konusuna girmeme sözumu tutmakla beraber suya sabuna dokunmadan politik birkaç bişe diyeyim ;) puan durumuna bakıpta basarılı dememizin imkanı yok.. ancak seneye olusacak tabloda guclu bir yonetimin elinde sağlam bir takımla neler yapabilir henuz bilmiyoruz.. taktiksel anlamda zayıf kaldıgında koyu taraftarları hariç hemfikiriz zaten ancak koskoca 1 seneyi takımın basında gecirdi ve deneyim kazanmıs olabilme ihtimali var.. bu ara istifa etse bile kendisine yeni yonetimden teklif gelmesi halinde dusunmeden kabul edeceğine inanıyorum..

ikinci secenek olan yeni hoca dalında ise, artık kumar oynayacak sabrımızın kalmadıgını goruyoruz.. eğer mevcut teknik kadro gidecekse, 1.lig tecrubesi yuksek olan, gençlerle çalısabilen bir hoca getirmemiz şart.. özellikle disiplin en özlediğimiz özellik sanırım.. eğer paramız olursa buyuk kısmını futbolcudan cok hocaya harcamamız gerektiğini düşünüyorum.. çunku takımımızın iskelet kadrosu fena sayılmaz.. bu sene 0 a yakın verim aldıgımız yerli genç oyuncuları da adam edip takıma monte edersek guclu bile sayılabilir.. bu takıma takriben 3-4 nokta transfer yapılırsa özlenilen Samsunsporun izleneceğinden hiç şüphem yok..

Kar6 istanbuldan bildirdi..

kayacan

Bencede teknikdirektör değişikliği gerekli. Takımda disiplin isteniyorsa ne yapıp ne edip karşıyakanın teknik direktörünü almalarını tavsiye ederim.Sezon başı Samsun-Karşıyaka maçını bu adamın yakınında seyretmiştim.Adam tek tek futbolcularla ilgilenip en ufak hatada fırçayı esirgemiyor. Ben seyirci olarak korktum.Hatta böyle kaba bir adam görmemiştim diye sitede yorumumda oldu.Ancak işlerin böyle yürüdüğünü anladık.Takımda korkutacak biri yoksa başıbozukluk alıp gidiyor.Şiddetle bu adamı tavsiye ediyorum.

veis

iki taraf içinde hayırlısı oldu seneye iyi ve destek alan bir yönetim gelirse bu takım başarıya açlıgını giderir ama transfer yapmayıp sadece bu seneki kadroyla devam edersek durum içler acısı olur.

ali ihsan

Alıntı yapılan: nilsah - 14 May 2009, 17:48:24
hocanın elinde ronaldınho vardıda oynatmadmı top ta bu tüfekte  limonu sıksuan bu kadar su çıkar bana göre bu kadroyla bu kadar hoca başarılı

Devre arası bizim gibi transfer yapamayan,topçusuna para veremeyen  ama play-off a kalan Karşıyaka'da Ronaldınho'mu vardı ?

Parasızlık yüzünden kampa girmeyen,oyuncuları kulüpten ayrılan ama buna rağmen direk süper Lige çıkan diyarbakır'da Ronaldinho'mu vardı ?

BEN ONU BUNU BİLMEM ; BU KADAR UTANDIĞIM BİR SEZON HATIRLAMIYORUM !!!

selahattin55

hasan kenan can murat yıldırım volkan burhan haricinde ercüment çoşkunderede dahil samsunspordan gitmeliler.yeni bir sayfa yeni bir cesur duruş olmalı.beraberliğe 1.o malubiyete yatan bir samsunspor olmamalı.korkak bir samsunspor olmamalı.adına ve şanına yakışan cesur bir takım ve hoca yaratılmalı.