Hasan Sönmez; Coşkundere olmasaydı düşerdik

Başlatan Kodalak, 14 May 2009, 13:48:28

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

%100 samsunsporlu kardeşim senin samsunsporlu olduğuna yürekten inanıyorum....

ancak buradakilerin ercümentin samsunsporluluğu ve takımdaki ağabeyliği ile ilgili sitemleri değil teknik direktörlüğü ile ilgili tabi böyle ortamda teknik direktörlükte yapılmaz o da ayrı bir konu belki bazı açıklamlarda yapmak istemedi futbolcusunu öne atmadı ama bunu anlayan futbolcumuz 1 elin parmaklarını bile bulmadı ...

bence hoca fazla yakın oldu futbolcularla ...

hocadan gerekli açıklamaları bu akşam bekliyoruz artık sezon bitti ak koyun kara koyun çıksın ortaya...

ali ihsan

Ercüment Hoca'nın kişiliğine laf etmedik zaten.Herhalde ağabeylik yapacak takımda.Sorun teknik adamlığı,maçlarda yaptığı hatalar.

10 kişi kalan kasımpaşa maçında defansa yatmasının parayla veya genç oyuncularla ne alakası var.
Sakarya,karabük ve bir çok maçtaki taktiksel hatalarını ne yapacağız.

Kadro dışı kalan sercan veya Sefa affedilmeseydi küme mi düşecektik ?

Hasan söylemiş işte kulüp yeni yetmelerin oyuncağı olmuş diye.Bunda hocanın hiç mi suçu yok ?

kuzey55

14 May 2009, 15:51:28 #17 Son düzenlenme: 14 May 2009, 15:53:06 kuzey55
sercana,sefaya,turguta nasıl tahammül ettiklerini anlatıyor adam işte.bunlar kendine bi bok sanıp bi taraflarını göklere çıkarmışlar.bu adamları gelecek sezon takımda görmek istemiyorum.bunlar eğer adam gibi oynasaydı biz bu sorunları yaşamazdık.bi de lafa gelinse hepsi bizden daha çok samsunsporlu.inşallah küme düşersiniz diyen adamdan ne beklersin.biz bu şapşallarla ligde kaldıgımıza dua edelim...

YaşarDoğu

Şimdi Ercü hocanın Samsunsporluluğuna laf eden biri oldu mu olmadı.

Biz neyden dert yandık yada dem vurduk, bu hoca bu yükü kaldıramadı,taktik anlayışı Samsunspor'a  uygun değildi demedik mi her ne şekilde olursa olsun.

*Kadro yetersizliğinden bahsediyosun sercan bu takıma ne kattı onu söyler misiniz?

*Messi veliahtı Sercan değilmiydi kavga eden, idmanı terkeden..

*Turgut un bizleri sinir harbine sokması, disiplinsiz davranışları,

Bizi TFF  ye şikayet eden kim samsunlu dediğimiz?

Şunu anlarım , kadro yetersizdi eyvAllah..Ama sen elindeki malzemeyi kullandın mı arkadaş, Hakan Akman ı kaç kere oynattın, Serkan Eyüpoğlu'nu kaç kere oynattın ki bu çocuk devamlı 18deydi.Şimdi koridor Veysel'i oynatıyosun elinde Serkan' kulübeye mahkum ediyosun.

Yine söylüyorum Ercü Hoca nın Samsunluluğuna ve Samsunporluluğuna burda kimse bişey demedi.Şunuda yakışıksız bulmuyor değilim argolu tabirle .. git demek te burdaki Samsunsporlu abilerimin,arkadaşlarımın,kardeşlerimin Hocanın yaptığı hatalardan artık gına gelmesinden dolayı söyledikleridir.Yoksa onlarda öyle tabir kullanmaya bayılmıyorlardır kanımca.

Son olarak  Erücment Hoca teknik yönden iflas etmiştir..Yönetimin belediye desteği olmadan devam ettiğini, elindeki malzemeninde bu olduğunu bilmeden de gelmemiştir zaten.

Samet Uzun, Tanju Çon, Caner Çolak kaç kere oynadı bileniniz var mı?Bunlar Davraz ve Antalya kampına gittiler ayrıca.

Ollivanders

Ercü nün teknik acıdan yeterli olduguna ınanmıyorum bizim elestirimizde bu zaten abilik yapacaktır tabiki . Bu takım devre basında hayrettinden aldıgı kondisyon la ayaktaydı. Ama lig biterken son haftalar futbolcular dokuluyordu resmen.

Bana ercu cok buyuk teknık dırektor desenızde 10 kisi kalmıs takıma karsı defans oynanmasını kabul edemem. Elestirilerimiz bu yonde zaten...
Ercu bu takımın basında kaldı diyelim bu sefer gelecek sezon icin bu 3 luyu yollamazsa o zaman gorusuruz...

edmontdante

Hasan'la tesadüfen Yeşilyurtta karşılaştık pazartesi günü.Çocukları vardı yanında gidip kendimi tanıttım SAMSUNSPOR taraftarıyım dedim.Bizim için çok zor oldu dedim ,o kümede kalmamızın çok zor olduğunu sandı .Evet çok zor oldu dedi.Ben de kümede kalmak değil bu yaşadıklarımız,bunları görmek bizim gibiler için çok zor dedim.Timofte'lerden Ercan'lardan bahsettim zaten hepsini biliyor.O da aynı şeyleri söyledi.Ama takımda tuttuğumuz 4-5 oyuncudan birisin sana lafımız yok kesinlikle dedim.Teşekkür etti.

Bugünkü söyledikleri için kendisini tebrik ediyorum.Delikanlı gibi adam gibiçıkmış kıvırmadan herşeyi söylemiş.Bahsettiği adam Şu anda  saat 15.00 itibarıyla ÇAKALLI'da Selahattin'in Yerin de bu takımdan kazandığı para ile  menemen yiyorken O Bursa'lı olduğu halde takım,camia ve taraftar için neler söylüyor.Helal olsun sana Hasan.Bize adam lazım herşeyden önce sonra başarı gelir bir şekilde.

Söyledikleri açıkca ortada Yönetim boşluğu asıl mesele.Yoksa İsmail Uyanık dönemi olsa böyle mi olurdu.Bu şaklabanlar böyle disiplinsizlik yapabilirler miydi?Demek ki bizler yanılmamışız.Takım içinden bir abileri de aynı şeyleri  düşünüyor ve onlarla bu olayları bizzat yaşadı sonuçta.

Size karşı hırsım bir kat daha arttı kendini yıldız sanan şaklabanlar.Adamlık öğrenin birilerinden öncelikle.

Kodalak

bu gençleri oynatsaydı hoca iyi olurdu fakat bu sefer şöyle yorumlar yazılırdı eminim

şimdi bu kritik dönemde bu çocukları ne oynatıyorsun,rahatlayalım sonra onları oynatırsın,bu hoca hiçbirşeyden anlamıyor.

Bizim hiçbirşeyden anlamıyor diye gönderdiklerimiz hep güzel şeyler yapıyor

Ertuğrul Sağlam Bursa teknik direktörü

Yücel Uyar Genç Milli takımda

Besim Durmuş  Kasımpaşa teknik dir.

....

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: KODALAK - 14 May 2009, 16:06:15
bu gençleri oynatsaydı hoca iyi olurdu fakat bu sefer şöyle yorumlar yazılırdı eminim

şimdi bu kritik dönemde bu çocukları ne oynatıyorsun,rahatlayalım sonra onları oynatırsın,bu hoca hiçbirşeyden anlamıyor.

Bizim hiçbirşeyden anlamıyor diye gönderdiklerimiz hep güzel şeyler yapıyor

....

bak şimdi bir futbolcuyu çok şımartırsan -uzağa gitmeye gerrek yok sercan- böyle disiplinsiz kalırsın >:(

O örnek verdiğin Ertuğrul Hoca Cenk İşleri Erman Güraçarları kadro dışı bıraktırmıştır.  ;)

bkn: idddaa olayları zamanı

Ollivanders

Alıntı yapılan: KODALAK - 14 May 2009, 16:06:15

...

yukardakılerın basarılı olması ercunun de basarılı olacagı anlamına mı gelır...? He genclerı oynatma konusunda sunu diyorum" Genclerı oynatsaydık daha kotu durumda olamazdık." yine ligde kalmaya oynardık . Ama bazı ınsanlarında agız kokularını kaprislerini cekmezdik .

kuzey55

ercüment hoca olmasaydı küme düşerdik yerine,bazı futbolcularımız adam olsaydı playoff oynardık demek gerek aslında.

YaşarDoğu

Şunu da söyliyeyim Ertuğrul Hoca Erdoğan Arıca, Sakıp öZberk ,Jovanovski n yardımcılığını yapmış yani takımdaki idarenin nasıl olduğunu az çok görmüş biridir.

Benim asıl anlamadığım Ercüment Hoca bu takımın Manjerliğini yapmış ve gençleri iyi bilen birisidir. Burdan da şu anlaşılıyor disiplini tam entegre edememiş.

Ercüment Hoca ya baktığınız da elinde Ordinaryüs Pro lisansı ve pendik Takımında yardımcı antrenörlük sanırım :-\

Kodalak

peki o zaman b planımız varmı ne olacak onu yolla bunu yolla (hocalardan bahsediyorum karaktersiz futbolculardan değil özellikle belirteyim) yani ne olacak.

Ertuğrul onları kadro dışı bıraktı tamam yine küfredenler bizler değilmiydik nasıl onları kadro dışı bırakırsın diye koro halinde,ben staddaydım ozamanlar adam ona üzüldü ve bıraktı samsunu.

Görünen köy kılavuzda istemez bence başarılı olurlar...

Bizim artık bu ligde kalmaya tahammülümüz olmadığı için en ufak bir olumsuzlukta hemen gürlüyoruz...Amma bu günler geçer düzeliriz öfkeyle kalkarsak zararla oturuz ve bu zarar bizim bittiğimizin belgesi olur...

YaşarDoğu

Eruğrula edilen küfür furbolcuların  kadro dışı bırakmasından değil takımın Diyarbakır maçında iyi oynamaması ve Sakaryanın küme düşmesini istemediğimizdendir.

'. Ertuğrul o gün elindeki kadroya baktığında sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda elindeki malzemeyi sahaya sürmüş Diayarbakırlı yönetcilerinin adeta D.Bakır teknik direktörü Oğuz Çetini yerine geçerek sahada şov yapmışlardır.

Ertuğrul Hoca top oynatıyordu ve zaten biz ligde kalmayı garantilemiştik o zaman ;)

Şimdi Ercüment Hocaya toplu halde stadda küfür edildiğini duydun mu ?

Kodalak

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 16:22:00

sitede küfrediyorlar  ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 16:22:00
Eruğrula edilen küfür furbolcuların  kadro dışı bırakmasından değil takımın Diyarbakır maçında iyi oynamaması ve Sakaryanın küme düşmesini istemediğimizdendir.

'. Ertuğrul o gün elindeki kadroya baktığında sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda elindeki malzemeyi sahaya sürmüş Diayarbakırlı yönetcilerinin adeta D.Bakır teknik direktörü Oğuz Çetini yerine geçerek sahada şov yapmışlardır.

Ertuğrul Hoca top oynatıyordu ve zaten biz ligde kalmayı garantilemiştik o zaman ;)