Sefa Aksoy Sen SAMSUNSPOR'LUMUSUN

Başlatan red_white, 11 May 2009, 16:36:08

« önceki - sonraki »

King Of The North

Dedim ya dil sürçmesi oldu hem çalışığp hem yazmak zor oluyo ne yaxdığını unutuyosun bazen,yoksa bilen bilir kardeşim,duruşumuz da ortak,sevdamız da...

Kodalak

Hepimizin ortak sevdası idiki bizleri bu sitede buluşturmuş,
Hepimizin ortak sevdası idiki yeni arkadaşlıklar kurmamıza sebeb olmuş,
Şimdi ne gerek var böyle kırılmalara,üzülmelere
Geçelim arkadaşlar böyle ufak(4 tane varya)olaylara takılmayalım

EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

Kais

4 büyük yok tek büyük var SAMSUNSPOR!!!

supernatural_55

bi daha SAMSUNSPOR forması giyme sefa!!orjinal supernatural_55!!bi yanlışlık yok sefanın ne olduğunu bilyrz zaten(supernatural yazısı üzerine...)

eLLis

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 May 2009, 12:22:02
Dedim ya dil sürçmesi oldu hem çalışığp hem yazmak zor oluyo ne yaxdığını unutuyosun bazen,yoksa bilen bilir kardeşim,duruşumuz da ortak,sevdamız da...
Tamam problem yok zaten konuşulur gider Samsunsporlu olanlarla aramı bozma gibi düşüncelerim yoktur.

celebi

ya şu sefanın arkadaşı bir adres verse ya yada bu adamları sadece çiftlikte mi bulabilir bulacak insanlar.

özkan

12 May 2009, 13:25:43 #81 Son düzenlenme: 12 May 2009, 19:51:28 samsuni
seni o ciftlikde karılarla gezerken dovmeyen taraftar utansın len sefa!!!

seni ınsallah gorurrum ben samsunda gelıyorum ınsallah temmuzda

Cagdas Ünver

böyle kani bozuklara o formayi giydirene .....

Cagdas Ünver

Atatürk'ün o güzel sözü geldi aklima : "Ben Sporcunun ahlakli ve zeki olanini severim ! "

hala kızı

Alıntı yapılan: red_white - 11 May 2009, 16:36:08
Arkadaşlar biraz önce face book u açtım sevgili süper topçumuz sefacığımız facesinde gs nin videolarını paylaşıyor tebrikler sefa sana bu yakışır sen bir yıldızsın seni anlatmaya kelimeler yetmez >:(

Bence o sefa'ya ait facebook profili değildir..Bir başkası onun ismini kullanarak ona çamurla badana yaptırıyor olabilir...
bu konu çok hassas bir konu sefa böyle bir çirkinliği temizlemeli kendini savunmaya almalı...

ama şayet ona aitse bu pislik yazıklar olsun demekten başka bir cümle gelmiyor aklıma.
Yazıklar olsun sefaaaa,bir de suratına tükürüyorum.

Ollivanders

Ne hali varsa gorsun Allah biliyor iste Sonları ne olacak ? hic dusunduler mi ibretlik ornekler var ama insanın bır kere bir yeri kalktı mı inmiyor iste ama indirirler. O zamanda Samsunspor diye aglarlar  >:(

sBc-55

12 May 2009, 23:40:01 #86 Son düzenlenme: 13 May 2009, 00:07:15 samsuni
Bu adam Değilmi Taraftarın Desteğini yetersiz bulan.? Yani bizlerin desteğini yetersiz bulan..
Şu Takıma Beni Alsınlar Bedava Oynamaya Bile Razıyım!Dünkü çocuklar gelmiş takıma Artistlik Taslıyorlar..Sefa ve Sercan Siz Gidin kumla Oynayın..Samsunsporda Top oynamakda ne ? Gurur Duyun Samsunspor Gibi Bir Markada Top koşturduğunuza artisler!

Nuri Asan

Sapına Kadar 55 iyi bir Samsunsporlu kardeşimizdir,ne olduğu belirsiz sefalet için tartışmaya değmez.

Hala Kızı;Facebooktan zerre kadar anlamam ama sefalet sefanınmış o sayfa.sefanın olmasa idi şimdiye kadar zaten savunmuştu kendisini.
Sefanında sonu ilhan gibi olacak.kendini Samsunsporun üstünde gören herkez sürünmeye mahkumdur.Böyle futbolcuları halı saha takımına bile almayacaksın.
İnşallah bir gün şu takıma yönetici olurum,bakalım o zaman Samsunsporun üstünde başka değer gören olacak mı?

55erhan55

sefa bu takmın oyuncusu değil zaten düz topçu 4-5 sen öncesinde olsa bu kulübün kapısından geçmezdi ama takım yavaş yavaş toparlandıktan sonra sefa sercan gibi adamlarada bavullarını toplayıp 3.lige gitmek yakışır

kaptan 55

4-5 sene öncesi olsaydı şu anki kadrodon en fazla iki kişi bu formayı giyme şerefine ulaşabilirdi.