Sefa Aksoy Sen SAMSUNSPOR'LUMUSUN

Başlatan red_white, 11 May 2009, 16:36:08

« önceki - sonraki »

red_white

11 May 2009, 23:34:32 #30 Son düzenlenme: 12 May 2009, 15:42:54 samsuni
sevgili site sakinleri büyük golcümüz sefa bey bana özel mesaj yazmış ben yazdım formayı çıkart çıplak oyna diye süper golcümüz özelden dönmüş gelde çıkarsana diye  ;D seneye o formayı giyemiceksin 55 numara giyio beyefendi facesinde gs videoları...

Akyol

11 May 2009, 23:36:56 #31 Son düzenlenme: 12 May 2009, 15:43:46 samsuni
Alıntı yapılan: red_white - 11 May 2009, 23:34:32
sevgili site sakinleri büyük golcümüz sefa bey bana özel mesaj yazmış ben yazdım formayı çıkart çıplak oyna diye süper golcümüz özelden dönmüş gelde çıkarsana diye  ;D seneye o formayı giyemiceksin 55 numara giyio beyefendi facesinde gs videoları
adana bi tane daha atsaydı 10 bin kişi çıkartacaktı formayı acele etmeselerdi biraz bekleselerdi statda koşa koşa gittiler maçlarda bu kadar koşsalar nerelere gelirdik kim bilir  ;)

kuzey55

insan bu kadar arsız utanmaz olur..kimlerin eline kaldı takım...acaba tff ye şikayet edecekmi 1 ay sonra takımı.

red_white

ş,,,ssiz sen adam olsan taraftarla tartışmaya girmezsin senden çok deplasmanlara gittim l an ben koca g.... lü barlardan diskolardan çıkma para verilmedi diye oynama bide en kral Samsunlu olcan gs videolarunu yayınlıcan seneye o formayı senin üstünde istemiyor taraftar anla bunu eğer seneye olursa buna sövmeyen ne olsun ağzıma ne gelirse o o gidicek yada ben ... ş....sizz seni

cany

yüzsüzlüğün de bu kadarı....lig daha bugün bitti

red_white

12 May 2009, 01:49:01 #35 Son düzenlenme: 12 May 2009, 01:50:32 red_white
Sefa dan inciler; forma kutsaldır sefa bunun değerini biliyomuş ve bana facede özelden attığı mesajlar ise tam SAMSUNSPOR futbolcusu karakterine yakışır cevaplar..

bak lan dalganaaa sen neyın hesabını yapıon kımsın sen bıde benmle muhattap oluosunn gelde cıkar bakalım YIYOSAAA....kımın satıldıgı bellı benm kadar bılemezsın sen o kutsallıgı ... gelıon maca seyredıon gıdıon baska bı ısın mı warrr tuzun kuru tabı bız kurus almadan senelerce oynuoruzz hala da oynamaya dewam edeceezz mıllet el altından para alırken bız sesımızı cıkarmadıkkk sen neyın hesabını yapıon...bılmeden otme orda ınternet dayılıgı da yapma banaa onje bı benı sorgula bakım sen evınde otururken ben trubunu kovalıodummm samsunspor ugrunaaa dallama bak ısıneeeee sahteeee...

Mert

Alıntı yapılan: red_white - 12 May 2009, 01:49:01kımın satıldıgı bellı benm kadar bılemezsın sen o kutsallıgı ... gelıon maca seyredıon gıdıon baska bı ısın mı warrr tuzun kuru tabı bız kurus almadan senelerce oynuoruzz hala da oynamaya dewam edeceezz mıllet el altından para alırken bız sesımızı cıkarmadıkkk sen neyın hesabını yapıon...

Bu değilmiydi parasını alamadığı için federasyona şikayet eden? Bu değil miydi 55 numarayı edebiyle,hakkıyla taşıyamayan? Şimdi de utanmadan kutsallıktan mı bahsediyor bu herif ?
KUTSALI VERİRLER SANA !!!

red_white

sefanın arkadaşları olan mustafa pilan ve  tanju albayrak Samsunspor herşeyin üstündedir dediğimde bizim için Sefada öle değildir ve özür dileyeceksin diye emir vererek konuşuyor bende yazmayınca gider gider yapmışım sonucuna katlancakmışım yarın sefayı yanına alıp çiftlikte tur atcaklarmış .... yiyen varsa gelip tokatlarmış benide hesaplaşmak için bekliyolarmış
uygun bir dille anlatcaklarmış hangi istediğin tribüne sor beni kim olduğunu sölerler dio bende gerek yok dedim kimseye ihtiycım yok biz ayrım yapmayız tüm Samsunspor lular kardeşimdir dedim adam görürüz Samsunspor lu kardeşlerini diyo   aynı sefanın karakterindeki adamlar bravo SBÇ den Emo ya bile sallıo bir sürü yazılar var yazsam kirlilik olucak...

bezgınbekır

Fason ya bu adam doğru dürüst cevap bile yazamamış ( beni sorgula ne demek ya ? ) bi anlam bulanıklığı var metinde neyse özet olarak yaptıklariyla söyledikleri arasinda ki farkı herkes biliyo o yüzden yorum yok  :)

kaan

Yaz bence herşey burada bilinmeli.
Herkes kimin ne olduğunu biliyor.3.Lig topçusu bile olamaz...!
Yeteneksiz insanlar topluluğu birde taraftara laf atıyorlar hepiniz geçici biz kalıcı hepiniz sahte biz gerçek umarım çıkarız süper ligede o maratonun önünde top toplarsınız anca onu yaparsınız zaten.

cem 55

yusuf şu dallamaya bizin sitenin adresini verde taraftarın bu karaktersizler  hakkında ne düşündügünü ögrensin okusun azıcık utanma duygusu varsa utansın hesaplaşmak isterlerse de memnun oluruz de kankisi sercanı da alsın başka yanına kimi alıyosa gelssin istanbul grubu sizi bekliyo zaten dört gözle de bizi bi dahaki seneye kadar bekletmesinler ******* haysiyetsiz karaktersiz herifler 2 dakikada götleri kalktı kendilerini adam sandı mallar

Mert

Anlamak mümkün değil arkadaş sen kim oluyosun da taraftarı karşına alıyosun :) gece gece gülüyorum yaa cem abi dediğin gibi sefayı arkadaşlarıyla birlikte istanbulda ağırlayalım biraz o zaman görürüm ben delikanlılığını !!

red_white

sefa seni çiftliklikte görüpte kafanı kırmayan ne olsun yazdım .. arkadaşı yarın sefayı yanında alcakmış Allahın kulu g... yiyosa gelir dokunur hangi tribünden olursa olsun dedi banada uygun bir dille anlatcaklarmış hesaplaşcaklarımış benle hesap gününü bekliyolarmış ben ayrım yapmam dedim tüm Samsunspor lular kardeşimdir dedim tüm Samsunsporlu kardeşlerinide alde gel dio gelicem merak etmesin maça yine gelicem

celebi

12 May 2009, 07:23:21 #43 Son düzenlenme: 12 May 2009, 15:46:40 samsuni
çiftlikte bugün bir çıksada poposunu eritseler biraz sefanın  >:(