Sefa Aksoy Sen SAMSUNSPOR'LUMUSUN

Başlatan red_white, 11 May 2009, 16:36:08

« önceki - sonraki »

sBc-55

Sakın sakın Sefanın videosuna yorum yapmayın..  :P Bir tane yalakası var sefanın Mustafa pilan diye konuşuyorda konuşuyor tehditler savuruyor  ;D

King Of The North

Sefa da, Sercan da galatasaraylı.formasını giyip de 4 büyükleri tutan kaç topçumuz daha var acaba,başarı gelmiyosa en büyük sebeblerinden biri de budur.İnanmadığın yolda başarı gelmez.
Yazıklar olsun. >:(

red_white

çok korttuk valla :) hesaplaşcakmış hey Allahım kurtlar vadisini seyreden mafya oluyo ..

Samsunsporlu olsa sefayı Samsunsporun üstünde tutuyorum demez

cem 55

bekliyoruz seni ve yalaka arkadaşını sefa efendi  ya adam olacan yada biz seni adam edicez kankin sercanla sizin yediginiz haltlar artık bu büyük taraftarın sabrını taşırdı bundan sonra olacakları siz düşünün

eLLis

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 May 2009, 11:22:48
Sefa da, Sercan da galatasaraylı.formasını giyip de 4 büyükleri tutan kaç topçumuz daha var acaba,başarı gelmiyosa en büyük sebeblerinden biri de budur.İnanmadığın yolda başarı gelmez.
Yazıklar olsun. >:(
4 büyük ne ? Şu muhabbetleri bırakın artık...

King Of The North

ne dicem tek tek adların mı yazim 4 büyük işte

eLLis

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 May 2009, 12:05:49
ne dicem tek tek adların mı yazim 4 büyük işte
Büyükse git onları tut 2000 mesajın var forumda hala kavrayamadınmı bizde tek büyük var oda SAMSUNSPOR !!!

Akyol

4 büyük ? 3 istanbul takımı demeni tercih ederiz  ;)

selahattin55

bu takımdan çok acil
1.ercücümmmmmmmmmmmmmm..sözde teknik traktörümüz.

2.sefa sercan .hem futbolu ve insanlık fakiri samsunsporluluğu benim sememiş  serseri takımı gitsin.çok çalışmaları lazım ama futbolcu olmak için değil adam olmak için
3.turgut son iki yıldır anamızı ağlattı iyi birisi olabilir ama iyi golcü değil
4.delibalta.bekarken iyi oynuyordu ama evlenince adam çökmüş resmen adanaspor maçı
gibi telafisi olmayan olmayan bir maçta sahada dökülen ve yuhhlanarak sahayı terk eden bir futbolcu benim için o nekadar tıldız olursa olsun benim için bitik ve sönmüş bir topcudur.o da gitsin.bu forma bu kadar basit değil.
BAKALIM HADİ BİZDE PARA YOKTU.BAKALIM BU DALLAMALARI KİM ALACAK GÖRECEĞİZ.

King Of The North

Alıntı yapılan: eLLis - 12 May 2009, 12:09:50
Büyükse git onları tut 2000 mesajın var forumda hala kavrayamadınmı bizde tek büyük var oda SAMSUNSPOR !!!

Samsunsporluluğumu senle tartışcak değilim

Kais

4 büyük yok tek büyük var SAMSUNSPOR!!!

eLLis

Tartışalımmı dedim bilader Samsunspor.biz en sağlam Samsunspor luların sitesi burda takılma nedenim bu.. Samsunsporlu çıkıpta 4 büyük demeyecek !!

King Of The North

Arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz,tek tek adlarını yazmaktansa öyle yazdım işte uzatmaya gerek yok,kimse benle Samsunsporluluğumu tartışamaz,dil sürçmesi diyelim gitsin.

cem 55

tartısmaya gerek yok beyler zeki kardeşimiz hepimiz gibi ölümüne samsunsporludur bizim gibi onun içinde tek büyük samsunspordur birbirimizi kırmayalım

eLLis

Tamam öyle diyelim gitsin inşallah bir gün ortak bir duruşumuz olur Samsunspor taraftarları olarak.