Sefa Aksoy Sen SAMSUNSPOR'LUMUSUN

Başlatan red_white, 11 May 2009, 16:36:08

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

ne muhatap alıp yazıyorsunuz anlamadımki gördüğünüz yerde çıkın söyleyin sanki buraları okumuyormu

pitbul055

red_white

üyeliğide vardır dün bazı arkadaşlar yakalamış bide çaktırmamaya çalışıyo ne günlere düştük

kaptan 55

zaten bu camianın büyüklüğünü anlayamadıklarından bu sorumsuzlukları yapıyolar,üstelik bunu bize kendi öz çocuklarımız yapıyo ya kendinize gelin bir an önce yada defolun gidin.

Kodalak

bunlar kendine gelmezler bunlar artık yalama olan vida gibiler bir daha tutmaz bunları atmak lazım elden çıkarmak lazım.Kalırlarsa takıma zarar verirler oluşacak bir birlik varsa onuda bozarlar.Seneye takım kurma yolunda ciddi adımlar(Bakanın desteği,B.Belediye desteği)var takımı kursak bunları içerde tutsak seneye yine cazgırlık yaparlar ona bu kadar verdin bana neden vermiyon diye.Diyarbakır toplama ama karakterli bir takımla futbolcusuyla,zoraki oluşturulan yönetimiyle,teknik ekibiyle bir sezon hiç para almadan adam gibi süper lige çıktılar(bizimkiler dikkat edin %70 paralarını tahsil ettiler)Altay,Karşıyaka örnekleri play of'ta şimdi.Bu ş....zlerden hiçbir cacık olmaz defolsun gitsinler Samette manisaya gitmişti ne oldu yok oldu güngören belediye maçında sonra hocaya yalvarmış hocam beni geri alın diye ama sonuç güngörenin gemisiyle hak ettiğin yere klasmana düştün.Bunların sonuda bu eğer bunlar takımda kalırsa bizim sonumuz güngören gibi olur ve bu k....p...ler bir gram üzülmezler bizler kahrolurken...

yaman55

fesh etsinler sözleşmesini niye tutuyolarki adam 100 kilo ben anlamıyorum bana biri anlatsın serkan aykutun günahı neydi

kaptan 55

ercü serkan'a söz geçiremezdi yemedi gözü onunla çalışmayı halbuki serkanın ölüsü yeterdi bu sezon bize

red_white

bu adam ağzıyla kuş tutsada bu formayı giymemelidir birde 55 giyiyio kafayı yicem :S

Kais

benim bildiğim ercü istemedi serkanı

55erhan55

sefa taraftara hesap sormaya kalkacağına kendi bu taraftara hesap versin artislik yapmasın yoksa taraftar ona haketdiği cevabı çok sert verir.

kaptan 55

Alıntı yapılan: CriminaL - 12 May 2009, 10:05:38
alakası yok menejerken serkan aykutla görüşüp bu takımın sana ihtiyacı var gel krallığını yap dedi.o olayda başka şeyler var sallamayın
senin bildiğin bişeyler varsa yazsana o zaman ne sallaması kardeşim sen rahat ol buraya kimse sallamak için bişeyler yazmaz,ayrıca o dediğin olay ercünün menejerken yaptığı olay serkan ercüye neler dedi biliyomusun bi mekanda şimdi yazdırma bana bunları burada sadece şunu söylüyorum ercü serkana hocalık yapamazdı seninde bildiğin şeyler varsa yaz yazılanlarada sallamayın deme ukalalığını biliyosun madem sen yazda öğrenelim

Kais

hayrettin oynatmıyormuydu serkanı e ercüment geldi sen bize lazım değisin demedimi?

red_white

Alıntı yapılan: Kais - 12 May 2009, 10:37:14
hayrettin oynatmıyormuydu serkanı e ercüment geldi sen bize lazım değisin demedimi?
dedi..

Nuri Asan

YAVŞAK SEFA sana bir lafım var
SAMSUNSPOR TARİHİ OKU,Nuri Asanı,Muzafferi oku.
cahil herif.senin bu yaptığını kim yaptı bugüne kadar?
seneye Kenan haricinde 55 numaralı formayı futbolcuya veren kurumunda,yönetiminde ...
55 bu kadar basit değil sefa gibi i.nelerinde sırtına giyecek kadar hiç basit değil.
yazıklar olsun sanada senin gibi düşünenlerede
1 gr erkekliğin varsa çık karşıma

Kodalak

12 May 2009, 11:06:40 #59 Son düzenlenme: 12 May 2009, 11:33:03 samsuni
Samsunspor'un neresini seversiniz?

Üzgünüm ama ben birilerinin Samsunspor sevgisini anlayamadım.

Samsunspor sadece bu ilin basit bir futbol takımı değildir. Samsunspor demek, Samsun'un Sahip olduğu en değerli ve köklü marka demektir. Samsunspor demek, bu şehirin yaşayanları için mutluluk, sevgi demektir. Bir bakın geçmişe biz Samsunspor ile birlikte ne kadar çok üzülüp sevinmişiz. İşte bu, bu şehrin sökülüp atılamayacak tek değeri haline getirir Samsunspor'u...

Dedim ya birilerinin Samsunspor sevgisini ben anlayamadım....

Samsunspor'u sevmek dondurma sevmeye benzemez....

Samsunspor'u sevmek işinizi menfaatlerinizi sevmeye de benzemez.

3. ligden son anda kurtulan Samsunspor'umuzu nasıl severiz... Yada neyini severiz...

Artık mertlik zamanı, dosdoğru konuşma zamanı, şapkamızı önümüze alıp düşünme zamanı...

İsterseniz menfaatinizi sevin, isterseniz paranızı, isterseniz koltuğunuzu, isterseniz sadece Samsunspor ismini ve varlığını sevin bununla mutlu olun üzülün dertlenin... Samsunspor herkese yetecek kadar büyük bir değerdir.

Yukarıdaki hangi kategoriye girerseniz girin Samsunspor'un değerinin artması herkese fayda sağlar...

Birileri cebini doldurur, birileri koltuğunu korur birilerinin de yüreği dolar....
Ama ortak menfaat neresinden bakarsanız bakın Samsunspor.....

Bu takımın ismi birilerini bir yerlere getirmiştir, bugüne kadar kendisine ne niyetle olursa olsun yapışana, yaklaşana değer katmıştır...

Şimdi bugünlerde karar vereceğiz, ya 2. ve 3. ligde dönüp duran bir takım olacağız Ya da herkes bir araya gelecek ve eski günlerimize döneceğiz...

Ama yıllardan beri Samsunspor'dan menfaat edinenler, seviyorum benden daha çok kimse sevemez, senin sevginde sevgimi ki diyenler artık takımın yakasından birazcıkda olsa düşün ki takım yeniden ayağa kalksın menfaatler büyüyünce yeniden gelir nemalanırsınız...

Kusura bakmayın, ben bu Samsunspor sevgisinden hiçbirşey anlamadım.....

Belkide hem seviyorsunuz, hem Samsunspor'un neresinii neyini seversiniz bilmiyorsunuz...

Samsunspor; tertemiz duyguların, yüce menfaatsiz değerlerin, topyekün gurbetçisiyle, almancısıyla, köylüsü, şehirlisi, esnafı, işçisi, genci, yaşlısı ile içimizde taşıdığımız tüm güzellikleri bir arada tutan değerdir...

Yani siz neresini seviyorsunuz Samsunspor'un.........

http://www.haberexen.com/author_article_detail.php?id=622