Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 10 May 2009, 19:01:02
rezillikten başka bişey değildi,adanalı oyuncular ellerini açıp devre arasında ne yapalım golü bizmi atalım kendi kalemize der gibiydi.

Evet kaptan55 o hareket her şeyi anlatıyordu senin de gözünden kaçmamış kardeşim.

Sadece Samsunspor

Maratonda 2-3 tane kavga oldu olayların sebebini bilen var mı, bide artık maçlarda polis olmayacaktı ama bu maçta polisler stad içindeydi acaba son maç diye mi uygulamaya almadılar

Sony

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 10 May 2009, 19:07:30
Maratonda 2-3 tane kavga oldu olayların sebebini bilen var mı, bide artık maçlarda polis olmayacaktı ama bu maçta polisler stad içindeydi acaba son maç diye mi uygulamaya almadılar

polis olmaması en büyük hata olur ben samsunspor.biz en üst tarafındaydım kardeş kavgası yani abine mi vuracan sen yok sen kardeşine mi vuracan diyor polis hiçbir şye yapmadı eğer çocuklardan kavgayı engellen olmasa kavga felaket bir hal alacaktı polis her zaman ki gibi sadece kenarda duruyordu hatta bir tanesi ortalıktan kayboldu...

berusa55

İyi geceler herkese... Sıkıntımız az çok bitti bir şekilde. İnşallah daha iyi bir sezona merhaba deriz. Sıktı Bank Asya muhabbeti artık!  :-X

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 May 2009, 01:41:02
Sıktı Bank Asya muhabbeti artık!  :-X

Evet ya birazda Bafra yı konuşalım 2 puana indirdiler farkı  ;D

berusa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 May 2009, 01:58:12
Evet ya birazda Bafra yı konuşalım 2 puana indirdiler farkı  ;D

Zor bence ama futbol bu hiçbir şey belli olmaz. Bu zamana kadar nerdelerdi. Hep işin sonunda uyanmak zorunda mıyız anlamıyorum ki!

AntZ

Kalan 2 maç ve 2 puan fark, o kadar umutsuz olmayalım, Bafra nedense gerçekten geç açılıyor, ilk 7 ye girsinlerde, 8 takım içinden 2 takım çıkıyor zaten fazla zorlanmazlar.

yaman55

Kodalak

yaman55

Hasta oldum en sonunda bu takım yüzünden

kaptan 55

çok şükür bitti lig umarım önümüzdeki sezon içimizdeki ruhsuzları ayıklarlar,tarihde hiç bu kadar aciz bi SAMSUNSPOR yoktu sahada ama bi takımda bu kadar ruhsuz olursa acizlik diz boyu olur.

yaman55

adana biraz top oynasaydı dün hezimete uğrardık

kaptan 55

11 May 2009, 09:35:27 #1677 Son düzenlenme: 11 May 2009, 11:47:52 kaptan 55
eğer adana playoff iddası devam eder konumda gelseydi SAMSUN'a şu an sakaryaspor taraftarlarının bulunduğu durumda bizler olacaktık.

Sony

herkese merhaba...herkes umarım rahat bir uyku uyumuştur dün gece... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Prison Break - 11 May 2009, 11:40:21
herkese merhaba...herkes umarım rahat bir uyku uyumuştur dün gece... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Vala buruk bi sevinç benimkisi 15. olmak ve lig a da kalmak  >:(