Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yaman55

dakika 90+3 samsunspor0-adanaspor:1  korner atıyoruz korberi oktay kullanıyo kalesinde çıkan hasan kafasıyla topu ağlara yolluyo vede ligde kalıyoruz

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: yaman55 - 09 May 2009, 22:36:02
dakika 90+3 samsunspor0-adanaspor:1  korner atıyoruz korberi oktay kullanıyo kalesinde çıkan hasan kafasıyla topu ağlara yolluyo vede ligde kalıyoruz

çok kötü bir senaryo be yaman :-\

yaman55

;D ;D ;D ;D ;D ;D  şaka yapim dedim be abi zaman geçmiyor uyuyamıyorum napim takılacak adam lazım :D

tanju55

sonrada 55 kisi kalpten gitsin dimi...???

yaman55

YaşarDoğu

ya bişi dicem www.ellibes.org şu siteyi bileniniz var mı?

yaman55

ilk defa senden duydum güzele benziyor

YaşarDoğu

Samsunspor umuz için yazı yazan bi uşakta var orda?dikkatimi çekti

berusa55

Kardeşim dur az okurken bile kapten gidiyordum ;D

yaman55

heyecandan ben bile korner yerine korber yazmışım :D

berusa55

yaman55

Sadece Samsunspor

gozgoz yýlmaz

Trabzon Basket takımından sonra bir de atletizm takımı kurmuş.  ;D
Bu akşamki Kocaeli maçlarında gördüm, çok süratli bir atletleri var.  ;D

Uşak maçın 61. dakikasında kapalı tribünün çatısına çıktı, elinde bayrakla hareket çekiyordu Hodri Meydan'a. Oradan Körfezlinin biri de çıktı çatıya, başladı bunu kovalamaya ama yetişmesi ne mümkün, TS'li atlet öyle bir kaçtı ki :)
Bu Kocaelililer, bizim TS'yi sevmememiz nedeniyle buradaki maçta Trabzon diye bağırmışlardı. Hatta araları da iyiydi onlarla ama gördüler bizim onları niçin sevmediğimizi. Sana dostça yaklaşan, maç öncesi adam gibi davranan insanların stadında çatıya çıkıp hareket yapmak... Tam onlara göre bir hareketti. Biz şaşırmadık doğrusu.

yaman55