Erdoğan Arıca gitmeli

Başlatan maviay55, 12 March 2006, 19:28:44

« önceki - sonraki »

maviay55

takım düşüyor beyler..bjkyi hiç böle yakalayamazdık ama oynanan futbol...
arıca gitmeli takıma taze kan gerekiyor ise arıca gitmeli ve yeni kan yeni hoca getirilmelidir..kais-ceyhun takası düşünülmemeliydi ilk yarıda en fazla gol atan takımların içinde olan SAMSUNSPORUMUZ şimdi atak yapmakta zorluk çekiyo!!
ceyhun takımı besliyemiyo ayagına gelen topu dan dun vuruyo..hoca ise bakıyo zaten tek forvet çıkmış serkanı 11e almamış..
yani arkadaşlar SAMSUNSPORUMUZ bu hocayla acı acı düşer..
lütfen gereği yapılsın...
sevgiler

south_london

serkanı oynatmadı tek forvet çıktı onada yazıklar olsun...

bodensee55

aricadan cacik bile olmaz ben 4 hafat once demisdim arica istifa diye..ozaman kimse beni takmamaisdi bu aricadan CACIK bile olmaz....aricayla 2 lig A GRUBUNA HOSGELDINIZ ARTIK MARDIN YOZGAT ORDU TELEKOM LA OYNARIZ :::YONETIM BI SEY YAP RECETEYI SOYLIM MI SANA

ARICAYI KOV DERHAL BAK DIYARBAKIR BU HAFAT MACI ALDI :::KAN DEESIKLI SART BENI HASTA ETDIN BUGUN ARICA ORDA OLSAM SANA BI KAFA KOYARDIM KI KENDINI FATSADA BULURDUN

maviay55

arıca defolup gitmelidir!!!
yöönetim uyumaaaaa

samsunlu_gencler

samsundan dayıogLum mesaj attı mac sonu oLayLar cıkmıs dior dogru mu ßiLgisi oLan warmı

maviay55

ne olayı olmuş bilgilendirin

Clint_Eastwood

Arıca'nın takımın başına gelmesi hayaydı zaten ve maalesef bizi 2.lig kapısına getirdi. Samsun'da bir gün daha kalamaması gerekir...Acil kan değişikliği şart... Atı alan üsküdarı geçmek üzere...

yönetici

AlıntıSamsun'da Beşiktaş karşılaşması sonrasında önce Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca'ya tribünlerden tepkiler yükseldi.. Küfüre kadar varan bu tepkilere Samsunspor Yöneticisi Naci Pınar tepki gösterdi ve küfür eden taraftarların polis tarafından gözaltına alınmasını istedi.. Pınar'ın bu isteği ile ortam iyice gerginleşirken, taraftarlar bu kez yönetimi protesto etmeye başladı..

Olaylar stat dışına da taşarken, şeref tribünün bulunduğu bölüme gelen yaklaşık 1000 kadar Samsunsporlu, protestolarına burada da devam etti.. Taraftarların taşkınlık yapması üzerine Polis olaylara müdahale ederken, biber gazı kullandı.. Kullanılan gazdan bir çok polisinde etkilendiği gözlenirken, bayan Polis Öznur Değer'in yaşanan arbede sırasında sağ el bileği çıktı.. Değer Ambülansla hastaneye kaldırılırken, Jandarma ve Polis'e ait panzerler kalabalığa müdahale etti ve kalabalık dağıtıldı.

jean

su olanlara bakin ya bir dese gulerdim ne guzel orta siralarda idik sikintimiz yoktu bu sene cok berbat allhim bilemiyorum ne yazacagimi

bodensee55

ULAN ARICA  BENI DLEI ETME ISTOFANI VER ADAM GIBI CEK GIT BASKA TAKIMADA GITME ADAMI DELI EDIYOSUN GOZUNU SEVIM BAK KUFUR ETMYIORUM ISTIAF ET KRAL TANJU GELSEN KRAL GELECEK DERTKLER BITECEK

yirmiuc

Ladikli

oda zaten seve seve gider işine gelir ama bişey olmadan kaçarsa ozaman acırım işte

oğuzhan55

Biz ne kadar gitsin desek bile hiç gideceğe benzemiyor.Artık ne yaparlarsa yapsınlar.Herhalde bunlara 2.ligde oynamak ve geri yükselmek çok kolay geliyor.

Amsterdamli

Ben bu durumda hoca gondermenin cok riskli olacagini soyluyordum fakat oyun icinde aksayan kisileri oynatmaya israr eden bir hocadanda artik medet ummuyorum. Rafael en ufak bir katki saglayamiyor takima, neden oynatiyorsun anlamiyorum. Sanki biraz Hakan Sukur isine dondu gibi.

Gurbetci Bülent

Allahini seven ARICAnin biletini alsin fatsaya dogru göndersin.Allah beleni versin senin arica bi takim bukadar korkak oynatilabilir.Kendi sahanda oynuyorsun ve tek forvet oda basketci mal mal dolasiyor ortada.Defoooooooool git artik beeeeeeee.Yönetim kurulu körlerdenmi kuruldu hicbirisimi görmüyor bu oynatilan futbolu.Acil taze kan lazim bu takima öyle biri gelmeliki satrazamin t..... gibi olsun.Neolursun git be adam git.