Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2009, 12:15:12
az daha beklesen senin ağzından aynı cumleleri yazacaktım yaa, bu kadar olur ;D birazdan yazar dicektim, ben yazana kadar yazmısın ;D

Yok sende  yaz duyguların ıcınde  kalmasın Mustafa.

**KaR6**

red_white

yönetim yok zaten turgut kafasında bitirmiş ondan daha doğan olmaz şahinde olmaz olsa olsa serçe olur  :)  valla sinirden sapıttık ne yapcağımızı bilmiyoz

şimşek_55

Kımse  pembe hayaller ıcıne  dalmasın   seneye  bu yonetım kurulu   takımın  basında  tutulabıldıgı kadarda  oyuncu olacak.Transfer   felan  yok ,teknık  ekıp  degısebılır  sadece  .  Benden  bu kadar. Samsunsporlulugumu bırakırsınız  ne yaparsınız  bılmem  ama  ben  bu tabloyu bılıyorum . Seneyede  gıdıp trıbune  yıne takımı destekleyecegım . Kımse  yok onu alacagız yok bunu  alacagız  hayallerıne  dalmasın . Eldekılerı  tutabılıyorsa Samsunspor  takımı  buyuk basarı kazanmıs  demektır.

şimşek_55

Alıntı yapılan: red_white - 03 May 2009, 12:23:23
yönetim yok zaten turgut kafasında bitirmiş ondan daha doğan olmaz şahinde olmaz olsa olsa serçe olur  :)  valla sinirden sapıttık ne yapcağımızı bilmiyoz

Bende  sınırlııym ama su saatten sonra  kımseyı asmanın  manası yok . Seneye  yıne o adam  gıyecek formayı emın olabılırsın.

**KaR6**

Burada ki kimsenin Samsunsporlulugı bırakacagını sanmıyorum bikaç şakşakçı hariç, amatorede düşsek serefimizle düşelim yeter, baska bişe istemiyoruz.. konusmayacagım, destek destek diye yırtınıyodunuz, bundan buyuk destek mi var, susuyorum işte.. şu pazar gununu bi atlatalımda hayırlısıyla, seneyeyi ondan sonra düşünürüz..

red_white

bende aynısını demeye çalışıyorum ama turgutu biz göndermesekte o gider kafasında bitirmiş zaten oynasada verim alınmaz kafasında Samsunspor u bitirmiş bi oyuncu sakaryada yaptığını her maçta yapar zorla tutsan bile

red_white

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 May 2009, 12:28:19
Burada ki kimsenin Samsunsporlulugı bırakacagını sanmıyorum bikaç şakşakçı hariç, amatorede düşsek serefimizle düşelim yeter, baska bişe istemiyoruz.. konusmayacagım, destek destek diye yırtınıyodunuz, bundan buyuk destek mi var, susuyorum işte.. şu pazar gununu bi atlatalımda hayırlısıyla, seneyeyi ondan sonra düşünürüz..

aynen katılıyorum adana maçı bitene kadar susmak en güzeli

cem 55

kardeşim bak az cok futboldan anladıgıma inanıyorum  biz istanbul grubu olarak ara ara halı saha maçları yapıyoruz  inan ben bu adamı bizim halı saha takımına almam çünkü gerçekten kabiliyetsiz yeteneksiz boş beleş bi adam turgut istanbulda amatörde bi takımda oynarken samsunsporumuza getirildi bilmiyorum torpille mi geldi yada o zaman az da olsa bi ışık mı gördüler ama olmadı gelişmedi ve gitti de geriye gitiyo buna verecegimiz şansı başka cocuklara versek inan daha iyi olurdu tamam sercana da kızıyoruz ama onda en azından biraz yetenek var onda kızdıgımız artist olması kendini bu takımdan üstün görmesi kendini göstermek için hep dönüp dönüp çalım atması biz altyapımızdan ne çocuklarla başarılar yakaladık bu artistlere bu yeteneksizlere mi göz yumucaz bence gerek yok bize uzak allaha yakın olsunlar

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:18:23
Arkadaslar  bu sekılde  konusuyorsunuz  sınırlısınız  haklı buluyorum ama  Samsunsporun 1 gercegını  unutmayın  su ankı durumuyla SAmsunspora  transfer kapalı  acılması  ıcın  3 mılyon tl lazım . 3  mılyon tl  versen  hangı parayla  transfer yapacaksın o da  ayrı bır konu  . Tamam  gonderelım ...,...,...   kımı  oynatacaksınız  seneye? Alt yapıdan  oyuncunuzmu var bu lıgı kaldıracak.  TAnju ,SAmet,Caner,ISmaıl  zaten super gencın oyuncuları  ve onlar yedegı  dolduruyor. NApacaksınız  bır de yonetım acısından  dusunmek lazım olayı. Bırılerı  gıder  bırılerı  kalır bu kulupte  orası onemlı  degıl ama  basta kulubun  cıkarlarını  koruyacak olan YONETIM KURULU dur. Gelecek sezonun  planlamasını  bu kurul yapar. Sımdı soruyorum sıze allahınızın askına  SAmsunsporun  basında  Yonetım Kurulu mu  var??

bu zırha sığınmak yerine çareler üretilmeli hani belediye başkanı nerde iş adamları hani destek olucaklardı... yönetim çare üreticek yada mevcut kadrodaki şerefsizlere adamlık öğretecek...

şimşek_55

Alıntı yapılan: cem 55 - 03 May 2009, 12:29:57
kardeşim bak az cok futboldan anladıgıma inanıyorum  biz istanbul grubu olarak ara ara halı saha maçları yapıyoruz  inan ben bu adamı bizim halı saha takımına almam çünkü gerçekten kabiliyetsiz yeteneksiz boş beleş bi adam turgut istanbulda amatörde bi takımda oynarken samsunsporumuza getirildi bilmiyorum torpille mi geldi yada o zaman az da olsa bi ışık mı gördüler ama olmadı gelişmedi ve gitti de geriye gitiyo buna verecegimiz şansı başka cocuklara versek inan daha iyi olurdu tamam sercana da kızıyoruz ama onda en azından biraz yetenek var onda kızdıgımız artist olması kendini bu takımdan üstün görmesi kendini göstermek için hep dönüp dönüp çalım atması biz altyapımızdan ne çocuklarla başarılar yakaladık bu artistlere bu yeteneksizlere mi göz yumucaz bence gerek yok bize uzak allaha yakın olsunlar

Cem Sefakoyde amatorden  gelmıs  takıma.  Sunu soyluyorsan  baska oyuncumuzmu  var. Dıgerlerını  ızlememısın  derım sana. Onlar  oyuna  gırse  sımdı sacını   basını  yoluyorsunya  o zaman  genclıgının  katılı olurlar.  Adamların  tecrubesı yok sahaya  attınmı  sudan  cıkmıs balıga  donuyorlar. Senın H.kocarslanını  goruyorsun  kac senedır lıg  oynuyor. Oyuna  gırdıgınde hala nasıl heyecanlı. Sen bosver dıgerlerını   bu yasta  senı  taze topraga gommeyelım.  

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:30:19

bu zırha sığınmak yerine çareler üretilmeli hani belediye başkanı nerde iş adamları hani destek olucaklardı... yönetim çare üreticek yada mevcut kadrodaki şerefsizlere adamlık öğretecek...

Hanı TSO dan gelecek 500.00 tl ?  Hanı otobus  hanı bılmemne. GAzetelerın  yazdıklarına ınanmamak gercegını ogrenmıs oluyoruz burada . samsunspora  destek  felan  yok   deplasmana  gıdıp  , ocagında  corba  kaynıyorsa  ne ala. Onun dısında  destek  felan yok .

cem 55

ama kardeşim bu adama tam 1.5 senedir şans veriyoruz insan biraz kendini geliştirmez mi odun musun kayınmısın sen biraz çalıssana bi orta yapayım bi arkadasımla verkaca gireyim yok anca topu alsın kafa yerde koş babam koş lola misali neyse bi pazar günüm var tatil onu da rezil etmeyeyim bu malı düşünerek

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:33:51
Hanı TSO dan gelecek 500.00 tl ?  Hanı otobus  hanı bılmemne. GAzetelerın  yazdıklarına ınanmamak gercegını ogrenmıs oluyoruz burada . samsunspora  destek  felan  yok   deplasmana  gıdıp  , ocagında  corba  kaynıyorsa  ne ala. Onun dısında  destek  felan yok .

olucak ne demek yok yönetimsin şehri aya kaldır galyana getir onu yap bunu yap bağır çağır .... para yok tan başka ne deniliyorki...

şimşek_55

Alıntı yapılan: cem 55 - 03 May 2009, 12:35:53
ama kardeşim bu adama tam 1.5 senedir şans veriyoruz insan biraz kendini geliştirmez mi odun musun kayınmısın sen biraz çalıssana bi orta yapayım bi arkadasımla verkaca gireyim yok anca topu alsın kafa yerde koş babam koş lola misali neyse bi pazar günüm var tatil onu da rezil etmeyeyim bu malı düşünerek

:) haklısın  ama kapasıtesı bu demekkı. Yok ıste napacaksın .YOk otesı varmı yokk..  Hea  burada elestırılen  cogu oyuncuda  gıtmenın pesınde  bu takımdan . Onun ıcın   bıze taraftar olarak  o gıtsın bu gıtsınden  zıyade  gıdecekse  bu kulube  para kazandırarak adam gıbı gıtmesıdır. YOksa  defolsun gıtsın zıhnıyetı  armaya ve samsunsporluluk kulturune yakısmaz. O sekılde  dersek  bu takımdan  kosarak  gıdecek adam cok. Seneye kım oynayacak bu takımda. Sukunetımızı  koruyalım su son hafta gecsın ondan  sonra  zaten   oturulup  bazı  kararlar  verılır. Mıdyata  prınce  gıderken eldekı  bulgurdan olmayalım.