Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

Kaya

Evet bu konuda bizim bir şey ler yapmamız gerektiğini düşünüyorum belkide SAMSUNSPOR tarihinin en önemli en acı maçlarından birine çıkıyorsun maç boyunca hiç bir varlık göstermiyorsun buna rağmen kötünün iyisi oluyor ve maç 1-0 (ikili averaj gereği avantajlı sayılan skor) gidiyor sen gidiyorsun hakeme göğüs atıyorsun ALLAH tan sakarya takımı 2.golü atamadı da kötünün iyisi bir avantajlı skorla dönmüş olduk.

Uzun lafın kısası kulüp tarihinin en büyük para cezasının turgut doğan şahin slx adlı futbolcuya verilmesinden yanayım madem para,para,para al sana para cezası

berusa55

Bu Doğan Şahin SLX'in parçalarını dağıtıp bir hurdacıya versinler sevabına. Gerçi bunu hurdacı bile kabul etmez! >:(

beşnumara

kimse bana suçlama yapma demesin ama turgutu maçta izleyen şunu görmüştür: ya birileri tarafından satın alındı ya da sezon sonu samsunsporun durumu ne olursa olsun bir kulüple anlaştı ama bi kulüple anlaşsa da samsunsporun sözleşmeli oyuncusu bi yere gidemez. ben katılıyorum iak5529 kardeşimize. çok  ağır para cezası verilmeli buna ama bu zamana kadar kim neler yaptı da ne gördü ki.bunlar da zaten bu durumdan cesaret alıyolar da böyle davranıyolar.bizim gerçek yüzümüzü adana maçından sonra skoru her ne olursa olsun zaten göreceksiniz.

HoliganSamSunLu

yaman55

red_white

HoliganSamSunLu

cem 55

ben uzun zamandır bi futbolcudan hiç bu kadar nefret etmemiştim dilegim en büyük para cezasına çarptırılması ve en kısa zamanda kapı önüne konulması bonservis ücretiyle yada bonservissiz farketmez çünkü bu maldan gelecek fayda allahtan gelsin

red_white

bence bu adamdan para almayalım bedavaya yollayalım bundan gelicek paradan hayır gelmez

şimşek_55

Sezon  basında  anlasılan  ucretın belırlı  bır kısmı  kadar  ceza verılebılıyor dıye bılıyorum . Ayrıca  para vermedıgın bır oyuncuya  para  cezası nasıl keseceksın orasıda  var?  Top yonetımde  para cezası  verılebılır

red_white

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:13:26
Sezon  basında  anlasılan  ucretın belırlı  bır kısmı  kadar  ceza verılebılıyor dıye bılıyorum . Ayrıca  para vermedıgın bır oyuncuya  para  cezası nasıl keseceksın orasıda  var?  Top yonetımde  para cezası  verılebılır

bunlaramı para verecektik birde ne diye vericez turist gibi ,lden ile geziyorlar..

**KaR6**

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:13:26

az daha beklesen senin ağzından aynı cumleleri yazacaktım yaa, bu kadar olur ;D birazdan yazar dicektim, ben yazana kadar yazmısın ;D

red_white

;D     bu adamın ismini özelliklemi koymuşlar sormak lazım  ???

şimşek_55

Arkadaslar  bu sekılde  konusuyorsunuz  sınırlısınız  haklı buluyorum ama  Samsunsporun 1 gercegını  unutmayın  su ankı durumuyla SAmsunspora  transfer kapalı  acılması  ıcın  3 mılyon tl lazım . 3  mılyon tl  versen  hangı parayla  transfer yapacaksın o da  ayrı bır konu  . Tamam  gonderelım ...,...,...   kımı  oynatacaksınız  seneye? Alt yapıdan  oyuncunuzmu var bu lıgı kaldıracak.  TAnju ,SAmet,Caner,ISmaıl  zaten super gencın oyuncuları  ve onlar yedegı  dolduruyor. NApacaksınız  bır de yonetım acısından  dusunmek lazım olayı. Bırılerı  gıder  bırılerı  kalır bu kulupte  orası onemlı  degıl ama  basta kulubun  cıkarlarını  koruyacak olan YONETIM KURULU dur. Gelecek sezonun  planlamasını  bu kurul yapar. Sımdı soruyorum sıze allahınızın askına  SAmsunsporun  basında  Yonetım Kurulu mu  var??