Samsun BK 71 - 75 Mersin BŞ. 2-3

Başlatan cem and naz55, 26 April 2009, 22:08:01

« önceki - sonraki »

okan

Fecr_55

Alıntı yapılan: sBc-55 - 30 April 2009, 00:08:21
mersinde bi tane uzun boylu karı var, her attıgıda basket oluyodu kaşarın

kullandigin tabirlere dikkat etmeni öneririm, o rezil kelimelerle ifade ettigin oyuncunun adi var, Olympia..sahada oynamasi gerekiyordu oynadi, "kari & kasar" gibi ifadeleri yerinde kullanmani siddetle tavsiye ederim..ne diye böyle gereksiz sacmasapan laf atilir anlamam zaten..!!!! delikanlilik olsa gerek!

yaman55

maçtan önce olympia kendisine edilen küfürlere alkışla karşılık verdi artı motivasyon oldu galiba bu onun için

beşnumara

bu arda ben olympia scott için demiyorum yanlış kişiyi söylemişim benm dediğim lindsay harding

sBc-55

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 30 April 2009, 23:57:16
kullandigin tabirlere dikkat etmeni öneririm, o rezil kelimelerle ifade ettigin oyuncunun adi var, Olympia..sahada oynamasi gerekiyordu oynadi, "kari & kasar" gibi ifadeleri yerinde kullanmani siddetle tavsiye ederim..ne diye böyle gereksiz sacmasapan laf atilir anlamam zaten..!!!! delikanlilik olsa gerek!

ne yazıp yazmıyacağım sizi ilgilendirmez..zorunuza gittiyse özür dilerim hanımefendi.

Fecr_55

01 May 2009, 13:58:34 #215 Son düzenlenme: 01 May 2009, 14:00:48 Nuray_55
Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 May 2009, 10:59:30
ne yazıp yazmıyacağım sizi ilgilendirmez..zorunuza gittiyse özür dilerim hanımefendi.

burasi herkese acik bir forum..bayan taraftarlari kabul etmeme gibi bir kompleksiniz varsa buyrun devam edin..! zoruma giden durduk yere böyle dengesiz kelimeleri kullanmanizdir..kimseyi rencide etmeye hakkiniz yoktur bildiginiz üzere!!

europe_55

AlıntıSBK'dan veda yemeği!
01 Mayıs 2009 / 11:12

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi Play-Off yarı final maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor'a elenen Samsun Basketbol Kulübü (SBK)'nde yönetim, teknik heyet ve oyuncular veda yemeğinde bu sezon son kez bir araya geldi.

İkinci Bahar Restorant'ta düzenlenen veda yemeğine SBK Kulüp Başkanı Hüseyin Tayinci, Antrenör Cantuğ Keskindemir, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Samsun Basketbol Kulübü bu sezon hedeflemiş olduğu başarılarının hepsini aldığına inandığını dile getiren Hüseyin Tayinci, "Belki de taçlandırmamız eksik kalmış olabilir. O da final maçıydı. Ancak hiç de önemli değil. Bu takım çok şeyler başardı. Hep birlikte bunu yaptık. Arkadaşlarla, oyuncu teknik ekiple başardık. Samsun için çok büyük bir başarıyı elde ettiniz. Senenin bu başında 'bu takım küme düşer' dendi. İlk yarı ve ikinciyi yarıyı 2. sırada bitirdik. En güzeli de Samsun'un spor tarihinde bu zamana kadar en büyük başarıyı sizler aldınız. Önümüzdeki sene Avrupa kupalarında Samsun'u temsil edecek artık SBK var. Samsun halkı sizlere minnettardır" dedi.

Neşeli bir havada geçen yemekte yabancı oyuncular tek tek konuşma yaptı. Amerikalı pivot Erlana Larkins, Samsun'da çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, duygu dolu anlar yaşadı. Bütün oyuncuların anlaşmaları 1 yıllık olmasından dolayı ilerleyen günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra takımdaki kalacak ve gidecek oyuncuların belirleneceği öğrenildi.(iha)

www.haberexen.com

sBc-55

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 01 May 2009, 13:58:34
burasi herkese acik bir forum..bayan taraftarlari kabul etmeme gibi bir kompleksiniz varsa buyrun devam edin..! zoruma giden durduk yere böyle dengesiz kelimeleri kullanmanizdir..kimseyi rencide etmeye hakkiniz yoktur bildiginiz üzere!!

sen nerden çıktın piyangodanmı zorunuza gidiyorsa durmayın burada.Bu arada menajeri oluyosun herhalde bu kadar sahiplendğine göre.

AntZ

01 May 2009, 22:04:52 #218 Son düzenlenme: 01 May 2009, 22:09:08 Ant55
Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 May 2009, 21:07:55
sen nerden çıktın piyangodanmı zorunuza gidiyorsa durmayın burada.Bu arada menajeri oluyosun herhalde bu kadar sahiplendğine göre.

Arkadaşım söylenen kişiye değil, söylenen laflara tepki göstermiş arkadaş haklı olarak. Beğenmiyorsan git demektense biraz daha dikkatli yazıp bayan arkadaşlarımızın sayısını forumda da tribünde de artırsak daha hoş olmaz mı? Her ne kadar art niyetli olmasanda bir bayan olarak bu tür söylerden hoşlanmaması gayet doğal. Hiçbirimiz Olympia nın ne menejeriyiz ne de savunucusuyuz, onun için tartışmaya, birbirimizi üzemeye gerek yok...

Fecr_55

Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 May 2009, 21:07:55

dagdaki gelmis bagdakine laf atiyor..
konusma üslubun yasina hic uymuyor, erkenden büyümeye meraklisin, bu yüzden yanlis yerde yanlis hemde cok yanlis ifade ediyorsun kendini..ne haddine, bayan oyuncuya "kasar" demek..ister sahada ister sokakta, agzindan cikani kulagin duyacak, hele hele bir bayana karsi..! az mantikli düsünürsen neden karsi ciktigimi anlarsin..

sBc-55

Tamam ablada ben onu yenilginin verdiği psikolojiyle yazdım..özür diliyorum tamam..Uzatmaya gerek yok..AEO

AntZ

Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 May 2009, 23:05:09
Tamam ablada ben onu yenilginin verdiği psikolojiyle yazdım..özür diliyorum tamam..Uzatmaya gerek yok..AEO

İşte gerçek Samsunsporlu, helal kardeşime  ;)

MeL_55

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 May 2009, 23:05:09

Büyüksünnn

veis

mersin belediye ilk maçda fenerbahçe karşısında resmen ezildi kısmet işte biz çıkacakdık ki karşılarına sonuç daha degişik olurdu.