Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 26 April 2009, 23:28:50
Evet ya bende bu kar6 yı şiddetle kınıyorum, bırakın kardeşim bu işleri habire destek destek  ;D

Yalakalığın bu kadarına da pes artık  ;)

adam ciddiye almış :) zorla polemiğe çekiyolar beni, cık cık cık ;D allahtan art niyetle yazmadıgını biliyorum ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 April 2009, 00:12:26
adam ciddiye almış :) zorla polemiğe çekiyolar beni, cık cık cık ;D allahtan art niyetle yazmadıgını biliyorum ;D

Bende gülsem mi ağlasammı karıştırdım, söylediği hem doğru hem de yanlış  ;D En iyisi ben de Kar6 ya sarayım dedim  ;D

**KaR6**

en sağlamı ;D ne demişler, sallicak yer bulamadın mı karaltı ya salla ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 April 2009, 00:34:04
en sağlamı ;D ne demişler, sallicak yer bulamadın mı karaltı ya salla ;D

E bazıları için yaşam felsefesi olmuş ben sallamışım çok mu  ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 April 2009, 00:34:51
E bazıları için yaşam felsefesi olmuş ben sallamışım çok mu  ;)

senin canın sağolsun :) 2 gundur cok huzurluyum, her siteye girdiğimde acaba vukuat var mı stresi yasamıyorum :) yarında 8.30 da kalkıp dersime gideceğim, haftasonu deplasmana da gitmiyorum(şimdilik) hersey yolunda yani ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 April 2009, 00:38:59
haftasonu deplasmana da gitmiyorum(şimdilik)

;D kendin bile biliyosun maç yaklaştıkça dayanamayacağını, huzurmuş, için içini yiyo bilmiyomuyum  ;D

Şaka bir yana Allah huzurunu bozmasın, şu maçı kaybetmeyelim hep beraber huzurlu bir hafta hatta yaz geçirelim  ;D

Kais

AntZ

Kais

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 April 2009, 09:28:27
Maçtan sonra iade etmişler mi?
bak işte bu laf çok hoşuma gitti.azcık adamsalar ederler yada birdaha para lafı etmezler.

pitbul055

Sadece Samsunspor

Alıntıcan ulun: taraftarlarımızın önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilmek bize hiç yakışmadı" dedi.

en azından bunu anlayabilen futbolcularımız var

YaşarDoğu

HoliganSamSunLu

bu maçla ilgili söylenicek söz yok herşeyi sağolsun futbolcularımız söyledi rezilllik...

Nuri Asan

D spor birazdan bu macin ozetini verecek.bakalim ne diyecek tunc kayaci