Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: SENİ UZAKTAN SEVMEK - 26 April 2009, 11:22:49
SEFAYA DUBA DİYEN ARKADAŞA SESLENİYORUM.LÜTFEN FUTBOLDAN ANLIYORSANIZ KONUŞUN.SEFA AFFEDİLDİKTEN SONRA İYİ TOP OYNUYOR.GEÇEN HAFTA İSTANBULDA CANLI İZLEDİM CANINI DİŞİNE TAKTI ÇOK DA GÜZEL TOP OYNADI.HATTA O KADAR KOŞTUKİ KENDİNİ SAKATLADI VE OYUNDAN ALINDI..HAKKINI VERELİM LÜTFEN

Aslanım futboldan anlyorsanız derken neyden bahsediyosun , yada hangi futboldan bahsediyosun Amerikan Futbolundan bahsediyosan tamam kilosu yerinde hatta azbile,

Ama...

Bizim bildiğimiz futboldan bahsediyosan sen kendine 5 numara hem miyop hemde hipermetrop gözlük al benden tavsiye

celebi

Alıntı yapılan: SENİ UZAKTAN SEVMEK - 26 April 2009, 11:22:49
SEFAYA DUBA DİYEN ARKADAŞA SESLENİYORUM.LÜTFEN FUTBOLDAN ANLIYORSANIZ KONUŞUN.SEFA AFFEDİLDİKTEN SONRA İYİ TOP OYNUYOR.GEÇEN HAFTA İSTANBULDA CANLI İZLEDİM CANINI DİŞİNE TAKTI ÇOK DA GÜZEL TOP OYNADI.HATTA O KADAR KOŞTUKİ KENDİNİ SAKATLADI VE OYUNDAN ALINDI..HAKKINI VERELİM LÜTFEN

sefanın biraz daha adam olması ve zayıflaması lazım

HaKanReiS

Nuri Asan

2,5 yasinda oglum var dun ilk macina geldi.yarin bizans takimlarini tutmamasi icin getirdim.aslinda maca goturme fikri uzun zamandir aklimda idi.macin bitis dudugu ile o cocuk yarim turkcesi ile aynen soyle dedi:"Baba hani biz gol,neden sevinmiyoruz" nedim oglum ben sana 4 senedir bizde bekliyoruz sevinmeyi...

europe_55

Bence önümüzdeki yil 55 numarayi Can Ulun ya da Oktay giyemlidir.
Tabi eger transfer yapilirsa, yeni alacagimiz kaliteli bir oyuncuya da verilebilir...
Cünkü bizim icin Samsunspor formasi kutasldir ama 55 numara daha da bir  özeldir, onun icin  hak edenlerin giymesi gerekir...

germencisse

vallahi maçta çok kötü oldum..turgutun ezdiği toplar, oktayın hatalı pasları, volkanın 15 dk"da tıkanması,burhanın ağır kalması,...ve bunun gibi birçok teknik aksaklıklar ben hasta bir samsunsporlu olarak bu duruma çok üzüldüm biz taraftar olarak üzerimize düşüne görevi yapsakta oyuncularımızdan bekleneni göremdik netice itibariyle maç bitti,olan oldu,sakin olup sakarya maçına odaklanmamız lazım

55erhan55

sımdı ercumet nelere neden oldunu dusunsun sımdı gecen hafta kasımpasa macını canlı seyrettım oyle takım savunması olmaz bır kere 10 kıs kalan takımdan baskı yıyor ve atak cıkamıyor bu hafta sonu macı kazansak hersey bızm ıcım bıtmıs olıcaktı ama sankı kasıtlı yapılıyor her sene aynı seyı yasamkatan bıktık artık 

berkay55

göz göre göre düşme potasına giriyoruz helal olsun ercümente ve dıgerlerıne macı izledım yok bölee lanet bi futboll murat topu alır sagına soluna bakmaz turgut desen aynı yalandan yere koşuyo

cgr

Maçın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen dayanamadım yazayım dedim...

Sözüm sadece sana Murat...

Aldığın daha doğrusu alamadığın para sana HELAL OLSUN...

Başka da bir şey yazmaya gerek yok...

Çünkü o parmaklarımı hareket ettircek kişiler yok , değmez...

Sezon başı bu sene maçlara gitmeyeceğim demiştim kendi kendime sanırım bu lafı yaklaşık 20 gün sonra tekrar diyeceğim...

red_white

alsın o lisansını ...... yazıklar olsun be bunuda yaşattınızya bize helal olsun haftaya sakaryadan bi beraberlik alamazsak o zaman görürüm ben sizi ş...ler adam olunca top oynayın kafayı yicem çıldırcam şimdi

celebi

ali ihsan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 25 April 2009, 23:41:21
bence biz küme düşmeyi hakediyoruz samsunsporun adı kaldı bi biz kabullenemdik

İşin özü bence bu cümledir...

ugrass

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 April 2009, 19:28:51
bişe yazmamaya yeminliydim ama bi kaç cumle kurayım..

bu cocuklar aylardır paralarını alamıyor, kulubun borcundan haberiniz var mı sizin?
ey samsuni, anca ahkam kesiyorsun, o begenmediğin belediye kaç para veriyor haberin var mı senin?

ant55, turgut dediğin adam geleceğin yıldızı, hele o sprintleri yok mu, vay anam vay..

bir de hep eleştiriyosunuz, birlik beraberlik zamanı, destek destek destek..

PARASINI ALAMIYOSA OYNAMICAK O ZMAN.. DİYARBAKIRSPORLU TOPCULAR PARAMI ALIO? KENAN ABİ,MURAT YILDIRIM PARAMI ALIYO DA KÖPEK GİBİ OYNUO.. BUNLAR FASO FİSO... BIRAKIN BU İŞLERİ.. PARASINI ALAMIYOR BAHANE OLAMAZ... GİTSİNLER KULUPTEN KİM ALCAK BUNLARI???

AntZ

Alıntı yapılan: farUqras - 26 April 2009, 22:51:40
PARASINI ALAMIYOSA OYNAMICAK O ZMAN.. DİYARBAKIRSPORLU TOPCULAR PARAMI ALIO? KENAN ABİ,MURAT YILDIRIM PARAMI ALIYO DA KÖPEK GİBİ OYNUO.. BUNLAR FASO FİSO... BIRAKIN BU İŞLERİ.. PARASINI ALAMIYOR BAHANE OLAMAZ... GİTSİNLER KULUPTEN KİM ALCAK BUNLARI???

Evet ya bende bu kar6 yı şiddetle kınıyorum, bırakın kardeşim bu işleri habire destek destek  ;D

Yalakalığın bu kadarına da pes artık  ;)