Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

tuzlalı

Yıllar önce amatörde top oynarkenki dönem geliyor aklıma. Maç günleri belediyenin kulübe tahsis ettiği otobüs tesislerin yanında park edilirdi. İdmanları takip eden bölge halkı ve futbola ilgili gençler, çocuklar doluşurdu etrafına.

Tesislerin içinde hoca maç kadrosunu açıklarken, sayıca yirminin üzerindeki oyuncu içinden, kadroya dahil olmak adına hocanın ağzının içine bakardık. Sırf o formaları giyip tıkır tıkır krampon sesleriyle tesisten çıkıp insanların arasından otobüsteki yerlerimizi alabilme mutluluğu ve gururunu yaşamak için.
Yolculuk, maçın oynanacağı toprak sahaya varış ve yine maç öncesi ısınmak için ilk 11 oyuncusu olarak saha kenarındaki ısınma hareketleri. Hepsi müthiş tadımlık duygulardı. Bir şampiyonlar ligi finalinde yaşanabilecek duygulardan farksız geliyordu bize kendi yaşadıklarımız. Forma o kadar değerliydi çünkü.

Böyle köklü ve gözönünde bir kulüpte forma bu kadar ucuzken, beklentilerimiz galiba çok fazla bu adamlardan. Yazık.. Çok yazık... Koca Samsunspor. Halbuki bu takımla ismi anılacak gencecik adamlara futbol oynaması için ne teknik direktör gerek, ne de para.

Kaya

tek bir şey; 90 dakika boyunca bazı arkadaşlarına sövercesine ağza alınmayacak laflar edercesine oynayan onları küçük düşüren MURAT YILDIRIM'a teşekkür ediyorum ALLAH senden razı olsun...

harbisamsunsporlu5517

kim ne derse desin bu hallere gelmemizin en buyuk nedeni altyapıyı becerıksız ellere teslim etmemızdendir

radikal-fma

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 April 2009, 18:42:26
bir lafımda SAMSUNSPOR'da top oynayan SAMSUN'lu özçocuklarımıza;SERKAN AYKUT'un d.....ğını yiyin hepiniz
sevgili kardeşim bu son kelimen böyle bir samsunsporda bu kadar özveriyle oynayan bu kardeşlerimize haksızlık değilmi düşün bakalım Serkan Aykutmu daha faydalı idi bu sezon Turgutmu Aman kırmayalım toparlayamatız

kaptan 55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 25 April 2009, 21:08:01
              sevgili kardeşim bu son kelimen böyle bir samsunsporda bu kadar özveriyle oynayan bu kardeşlerimize haksızlık değilmi düşün bakalım Serkan Aykutmu daha faydalı idi bu sezon Turgutmu Aman kırmayalım toparlayamatız
sen ne zamandan beri bu takımı takip ediyosun?serkan turgut'un yaşındayken neler yaptı sana anlatmim istersen şimdi burda?bu çocuk daha kaç yaşında ne verdi ki bu takıma ne alacak?murat'ın suçu ne?niye o avantadan paramı aldıda bugün canını dişine katarak top oynadı!üstelik SAMSUN'un öz çocuğu olmadığı halde?tribünden o sesi kısılıncaya dek bağıran 17-18 yaşında bi gencimizi koysalardı turgut'un yerine inan sahada turgut kadar sırıtmazdı

AntZ

Alıntı yapılan: iak5529 - 25 April 2009, 20:41:03
tek bir şey; 90 dakika boyunca bazı arkadaşlarına sövercesine ağza alınmayacak laflar edercesine oynayan onları küçük düşüren MURAT YILDIRIM'a teşekkür ediyorum ALLAH senden razı olsun...

Bende şiddetle kınıyorum, bu takımı bu hale getirenler Murat zihniyetindeki adamlardır. Arkadaşları açken yakışıyor mu ona böyle oynamak? Nerde takım ruhu?

hala kızı

radikal-fma

Bak sevgili kardeşim yaş oldu 31 doğduğumdan beri samsunsporluyum başka takım bilmem ve Serkan'ın evvaliyatını bilirim. doğrusun Serkan galatasaray'a gidene kadar çok şey verdi ve çok şey aldı. döndüğünden sonrasına bak bakamassın çünkü beden geldi ruh orda kaldı. o gün bu gün serkan sadece problem oldu. Turgut ve şu sene a takıma gelen gençler kapasitelerinin üstüne çıktılar tüm eksiklik ve olumsuzlıklara rağmen ellerinden geleni yaptılar inanıyorum yapacaklarda lütfen yapıcı olalım dimyata giderken eldeki bulgurdan olmayalım sevgi ve saygı ileee

celebi

ya sürekli yapıcı olmaktan bahsediyorsuz nereye kadar biz yapıcı cümleler kudukça yada davrandıkça karşılığında ruhsuzluk görüyoruz. bizim asıl sıkıntımız bu.

serdaryavuz

bizim bu hallere gelmemizin sebebleri buna eklenecek fazla bişey kalmıyo gerçektenm biz önce hocadan başlamalıyız bitime 5 dakka kala oyuncu değiştiriyo sanki galipmişiz gibi deli oldum bide aldığı adam gökhan bide veysel var tabi yine öldürdü beni bi futbolcu bu kadarmı olur ya ben bu sene başka maçlar seyrettim yada hoca başka bişeyler biliyo
Alıntı yapılan: slymnbsrn - 25 April 2009, 19:49:28
teknik traktör  :  Ercü

Kova : Eray

Kazma  : Turgut

Duba  :  Sefa

Artist : Sercan

Antre (Koridor)  : Veysel

Al bunları çarp, böl, topla, çıkar   çıkan sonuç fos.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: radikal-fma - 25 April 2009, 21:49:40
Bak sevgili kardeşim yaş oldu 31 doğduğumdan beri samsunsporluyum başka takım bilmem ve Serkan'ın evvaliyatını bilirim. doğrusun Serkan galatasaray'a gidene kadar çok şey verdi ve çok şey aldı. döndüğünden sonrasına bak bakamassın çünkü beden geldi ruh orda kaldı. o gün bu gün serkan sadece problem oldu. Turgut ve şu sene a takıma gelen gençler kapasitelerinin üstüne çıktılar tüm eksiklik ve olumsuzlıklara rağmen ellerinden geleni yaptılar inanıyorum yapacaklarda lütfen yapıcı olalım dimyata giderken eldeki bulgurdan olmayalım sevgi ve saygı ileee

Arkadaşım dediklerine katılmıyorum ama katıldığımı farz edelim.

Diyelim ki Serkan GS'ye gidene kadar verdi, sonrasında yok. Serkan GS'ye 2000 yılında gitti. O zamana kadar Süper Ligde 140 civarında gol attı ve gol kralı oldu. Şimdi bunlar genç diyorlar ya hani Turgut gibi Sercan gibi Sefa gibi kocakafalılar için Serkan bu takımda banko oynamaya başladığında 1994-95 sezonuyudu ve Serkan 19, Celil 20 yaşında idi. Yani kimse bunlar genç demiyor aksine mağlubiyetlerde hesap soruluyordu.

Turgut, Serkan'ın GS'ye gitmiş halini bırak GS'den dönmüş halinin bile çeyreği etmez. Hatta böyle bir kıyaslama nedeniyle Serkan Aykut'tan ve Samsunspor taraftarından özür dilerim.

Turgut'u Serkan'la kıyaslayıp onore etmeye gerek yok, Turgut'u ben Alex Agbo ile belki kıyaslarım!!!

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: vanlioglu - 25 April 2009, 17:31:27
86. dakkada ne akla hizmetle sen oktayın yerine gökhanı alıon manyak mısın nesin hoca ya!!!!!!!!!!!

kasımpaşada 10 kişilik takıma defans yaptıranda bu değilmiydi

Ollivanders

Alıntı yapılan: radikal-fma - 25 April 2009, 21:08:01

Bırıde demıyorkı bu taraftar daha ne kadar kırılacak? Bizim isimiz ne ya destekliyoruz bagırıp cagırıyoruz. Bu isten parada kazanmıyoruz. Biz sadece sevdamızın pesnıe gıdıyoruz. Bu ınsanlar para kazanıyor para.Paraları odenmesede kazanıyorlar ıste...  Birde sankı bu ligde parası odenmeyen tek takım bızız .Butun takımlar futbolcularına paraları tıkır tıkır oduyor sankı... Bıraksınlar bu isleri ya . Murat yıldırımın gunahı ne ? Nie kosuyor  o adam  kendını yırtarcasına. Bir futbolcuda ahlak olacak. İsinin hakkını verecekkı taraftar onu alkslıcak  parası verilmedıgınde taraftar tavrını koyacak niye odenmiyor diye. Kimse diyebilir mi ki Murat alacagı parayı haketmiyor diye? Kimse diyemez.

86 OKTAY-- GOKHAN degisikligi bence teknik direktorlere ibretlik goruntu , yapılmayacak hata olarak  gosterilmeli seminerlerde. O acıdan bır katkısı dokunur ercument hocanın ...

mehmet yılmaz

30 yaşımdayım
Düzenli, iyi bir hatta iki işim var...
Eşim, işim, huzurum, hayatımın geneli hamdolsun iyi.
2 tane çocuğum var, biri erkek biri kız. Çok şükür onlar da gayet iyi.
Maddiyatım kendi çapımda yeterli, geçinip gidiyoruz.
Neşeli, konformist, özgüveni yüksek, rahat bir insanım...

Ama yeminle konuşuyorum, 
Bu Samsunspor benim sebebim olacak;
İçkim yok, sigaram yok ama ya verem edecek beni ya kanser...
Ya da yaş ilerleyince kalpten götürecek...
Sağlığa zarar...
Hiç mi gülmeyecek yüzümüz?
Yeter be, lanet olsun!!!!!

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 22:46:07
Ama yeminle konuşuyorum, 
Bu Samsunspor benim sebebim olacak;
İçkim yok, sigaram yok ama ya verem edecek beni ya kanser...
Ya da yaş ilerleyince kalpten götürecek...
Sağlığa zarar...
Hiç mi gülmeyecek yüzümüz?
Yeter be, lanet olsun!!!!!

Sozun bittigi yer ...