Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

bengülü

Kodalak

yok yok maçı biz verdik adamlara rahatlasınlar diye sıkıntı çekmesinler diye nede olsa onların taraftarı yok sıkıntı çekecek bizimkiler alıştı hersene

celebi

sakaryaya gidecek kalmasııııııııııııııııııınnnnnnnnnn

55.hakan

maç bitti yazıklar olsun bizi düşme potasına soktunuz iyice sakarya düşmesin diyen arkadaşlar sakarya haftaya bizi düşürürse şaşırmayın

kuzey55

maç sonu kırılan kalperini düzeltmek lazım bunların.bunlarmı bizi seneye şampiyon yapacak bu hoca ve birkaçı hariç bu topçularla biz şampiyon falan olamayız...yarın giresun ve sakarya kazanırsa ligden düşmeye aday takımların başında geliriz bu da bir gerçek.

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 April 2009, 17:29:10
maç bitti yazıklar olsun bizi düşme potasına soktunuz iyice sakarya düşmesin diyen arkadaşlar sakarya haftaya bizi düşürürse şaşırmayın

evet sakarya düşmesin diyorum ben. biz istseklte istemesekte sakarya bizi yenecek.

55.hakan

dua edelim bugün adana kazansın kazanamazsa altay maça asılmayacak

Gaziosmanpaşalı3455

kırılacaklarına kırdıklarını bi tamir etsinler.kimsenin gurumuzla onurumuzla oynasının alemi yok.para pul hiç bişe millet 5 kuruşsuuz şampiyonluğa gidiyor. ahlaksızlık yapmasınlar.çiftlik caddelerinde boy gösterecklerine 2 idman fazla yapıp kendilerini affettirsinleryoksa bu şehir onları affetmeyecek'''!!!!!!!!!!!!!

red_white

Samsunsporun orda can cekişsin sen feshane göbek at yusuf ziya yazıklar olsun hepinize sivasa bakında ibret alın

vanlioglu

86. dakkada ne akla hizmetle sen oktayın yerine gökhanı alıon manyak mısın nesin hoca ya!!!!!!!!!!!

veis

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 25 April 2009, 17:30:06
evet sakarya düşmesin diyorum ben. biz istseklte istemesekte sakarya bizi yenecek.
ben de ilkönce biz düşmeyelim de sonra sakarya düşmesin diyorum

Fecr_55

kaybettigimiz ne 3 ne de 6 puan..biz bu futbolcularla basindan kaybetmisiz zaten, 1 puana bile layik göremediler bizleri..

insanin yorum yapacak hali kalmiyor..yorum yapilacaksa da cok ciddi bir sekilde uygulamali olarak yapilmali..
diyecegim birsey yok bundan sonra..
virgül fazla geldi anlasilan, cümle bitmeden noktayi koydular sagolsunlar..

veis

kasımpaşa maçında çok yürekliydiler ya bu maçda yürek bekliyoruz.

kuzey55

sakarya düşmesin diyenlere biz düşerbilirz demiştim.şimdi haftaya sakarya tarafında izlersiniz maçı.yeşil siyah forma da benden.