Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

esedullah

bu maçı kesinlikle alacağız bu arada düşme şansımız yok

55.hakan

d spor cumartesi karabük adana maçını veriyor bizim maçımızı vermiyor haberiniz ola

Kodalak

Alıntı yapılan: hakanelgun - 23 April 2009, 11:15:57
d spor cumartesi karabük adana maçını veriyor bizim maçımızı vermiyor haberiniz ola

Akyol

cumartesi antep belediyeyi yenip ligi bitiririz herkes bu maça akın etmeli bu işi bu hafta bitirmeliyiz yoksa ondan sonra sakarya ve adana maçlarımız var aman diyorum bu 2 maçada

kaptan 55

antep belediyede birçok oyuncu sakatmış SAMSUN'ada 17 futbolcuyla gelecekmiş

55erhan55

biz öle yada böyle bu maçı alırız ve ligde kalmayı garantileriz ama tabi bu bizim için başarı değil başarızıslıkdır.İnşallh bu son sıkıntılı sezonumuz olup layık olduğumuz süper lige geri döneriz

sBc-55

Heyacan aramaya hiç gerek yok Yenelim Bitsin. Heyacanı süper lige çıkma umuduyla yaşamak istiyoruz artık küme düşme korkusuyla değil.

HoliganSamSunLu

d spor ne diye versinki cazibesi olan bir maç değil

maviay55

AlıntıGaziantep B.B.'de kadro sıkıntısı

Bank Asya 1. Lig'de sıkıntılı günler geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Bünyamin Süral, sakat futbolcular nedeniyle Samsunspor deplasmanına 17 kişilik kadroyla gideceklerini, ancak bütün olumsuzluklara rağmen sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Bank Asya Birinci Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

GASKİ Tesisleri'nde Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden 6 futbolcunun Samsunspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

Teknik Direktör Bünyamin Süral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün olumsuzluklara rağmen Samsunspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.

Samsunspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu, onların da bu maçtan puanla ayrılarak rahatlamak isteyeceğini vurgulayan Süral, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Rakibimiz şu anda bizden 1 puan üstte bulunuyor. Bu maçtan alacağımız puanlar önümüzü görmemizi sağlayacak. Önemli eksikliklerimiz var. Ancak sahaya çıkan her futbolcu bu takımın iyi yerlere gelebilmesi için canla başla mücadele ediyor. 17 kişilik kadroyla Samsunspor karşısına çıkacağız. Bu maçta her iki takımın da puana ihtiyacı olduğu için güzel bir futbolun sahaya yansıtılacağını tahmin ediyorum. Sahada hak eden taraf 3 puanı alsın. Hak eden taraf olmak için hafta boyunca futbolcularımızı Samsunspor maçına konsantre etmeye çalışıyoruz.''

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen de, alt sıralarda puan savaşı yaşandığını, ligin sonlarına doğru puanların birbirine yakın olması nedeni ile kritik maçlara çıkıldığını belirtti.

Psikolojik olarak rahatlayamadıklarını, Samsunspor deplasmanında final niteliğinde zor bir maça daha çıkacaklarını ifade eden Göksen, ''Takım içindeki birliktelik, futbolcularımızın ve teknik kadronun inancı, bizleri umutlandırıyor. Şartlar ne olursa olsun haftayı puanla kapatacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Mavi-beyazlı futbolculardan Cihancan ve Efecan da Samsun deplasmanına 3 puan için gideceklerini belirterek, ''Samsunspor ile zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Ama biz son haftalardaki hırslı futbolumuzu Samsun deplasmanında da sürdürüp, alt sıralarla olan bağımızı iyice kesmek istiyoruz'' dediler.

23.04.2009
Kaynak : AA

3 puan bizim olacak..

tanju55

kusura bakma cihancan ve efecan kardes bu durumdayken puan kaybetmeyi hic düsünmüyoruz
3 puan bizim..
zaten süper ligde bi antep var az cekmedik onlardan bide sizle mi ugrasacagiz...
yok kalsin...

cem 55

maçın hakemi hakan özkan bu sene özellikle dikkat ettigim her maçında bi problem yaşayan bi hakem bu sene malatya-kartal ve sakarya giresun maçlarını d spordan izledim ve 2 maçtada inanılmaz hatalı kararlar verdi bi önceki verdigi kararın etkisinde çokça kalan pozisyonları süzmede dogru kararlar veremeyen kolay kart gösteren bi hakem insallah adil kimsenin hakkını yemeden gördügünü çalan bi yönetim gösterir de canımız yanmaz

yaman55

çok zor maç olacak takımdan futbolculardan hiç bir beklentim yok tek umudum taraftarın maçı alması

HoliganSamSunLu

bu maçı kaybetme gibi bir durum olucağını düşünmüyorum...

CarSambaLi.Lord

Onlarda Küme düsme tehlikesinin icindeler heyecanLı 1 Mac olacak