Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

Akyol

%100 samsunspor %100 doğru bir tespit bence bende seninle aynı görüşteyim ama biz cahiliz anlamayız  ;)

AntZ

O zaman Ercüment Gümüşdağ ya da Hayrettin Coşkundere gelirse kesin şampiyonuz diyosun yani  ;)

tanju55

aslinda fena olmaz ercüment coskundere yardimcisi kondisyoner hayrettin gümüsdag
bence süper olur

KocumVolkan

Alıntı yapılan: tanju55 - 21 April 2009, 18:31:43
aslinda fena olmaz ercüment coskundere yardimcisi kondisyoner hayrettin gümüsdag
bence süper olur

de hayrettin gümüşdağ çalışır mı yardımcı hoca olarak ?

kýrmýzýbeyaz55

değil hayrettinİ jose mourinho yu getirseniz şu kimliğini kaybeden şehrin sahipsiz kalmış takımına fayda etmez...ALLAH BU TAKIMI BU HALE GETİRENLERİN TOPUNUN BELASINI VERSİN!!..Y O K M U B E KO C A Ş E H İ R D E A D A M G İ B İ  T A K I M I  T U T U P Ç E V İ R E C E K  İ N S A N L A R ../Allahtan taraftar var yoksa şu son 3 yılda bu zihniyetle amatördeydik inanın/

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ant55 - 21 April 2009, 16:15:34
O zaman Ercüment Gümüşdağ ya da Hayrettin Coşkundere gelirse kesin şampiyonuz diyosun yani  ;)

aynen öyle  ;)

55(tuncay)55

eskiden süper ligde şampiyonluğa oynayan SAMSUNSPOR nerde şimdi bank asya da düşmeme hesabı yapan samsun nerde??? ama gaziantep belediyeyi yeneriz ligi bitiririz artık seneye süperliğ hesabı yapmaya başlarız 

Baskent_Samsunspor

samsunspor önümüzdeki sezona şimdiden hazırlanmalı bu maçı alıp son 2 maça gençlere yer verilmeli

Kais

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Kais - 22 April 2009, 11:01:36
bana eski gazete verebilecek varmı ?

Bazı gazetelerin internetten arşivini üye olup araştırabiliyorsun (Hürriyet Milliyet Cumhuriyet)v.s v.s  ;)

Kais

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 22 April 2009, 11:51:45
Bazı gazetelerin internetten arşivini üye olup araştırabiliyorsun (Hürriyet Milliyet Cumhuriyet)v.s v.s  ;)

yok abi öyle değil.geçen hafta söz verdim  yensin haftaya bir daha konfeti yapcam diye.ama geçen hafta bütün eski kitaplar bitti.bu   hafta içinde gazetelerden yapcam.o yüzden :D

özkan

bakkallardan alabılırsın kardesım ole ıkı uc gunluk kalan gazetelerı depoya kaldırıyolar dıye bılıyorum ben

Kais

Alıntı yapılan: özkan17 - 22 April 2009, 13:05:17
bakkallardan alabılırsın kardesım ole ıkı uc gunluk kalan gazetelerı depoya kaldırıyolar dıye bılıyorum ben

doğru diyosun.eğer öyle yapıyorlarsa bir sorim.

guvener55

şu maçı alıp son iki haftayı rahat geçirmemiz lazım.antepte yenilirse tehlikenin içine girecek.onlarda asılacaktır maça.inşallah biz kazanırız.hoca beraberliğe yatmazsa tabi.

Kodalak

BÜYÜK ZİRVE
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri, önceki akşam üst düzey bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıda bazı eski kulüp başkanları ve şehrin önde gelen isimleri Samsunspor´un geleceğini tartıştı.
Samsunspor'u ekonomik anlamda rahatlatabilmek için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Önceki akşam tesislerde gerçekleşen ve Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yöneticiler, eski başkanlardan Fuat Köktaş, Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Kuyumcular Odası Başkanı Tevfik Sönmez ile iş adamı Cemal Yeşilyurt'un katıldığı üst düzey toplantıda kısa ve uzun vadede neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

SAMSUNSPOR´UN GELECEĞİ
Toplantıda kulübün son durumunun değerlendirildiğini ifade eden Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, "Somut noktada varılan sonuç valilik, belediyeler ve Ticaret ve Sanayi Odası gibi şehrin dinamikleri konumunda bulunan kurumların Samsunspor´a katkı sağlanmasının gerektiği oldu. Samsunspor´u bugün içerisinde bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyabilecek atılımların bir an önce gerçekleştirilmesi, gerçekleştirdiğimiz toplantının ana gündem maddelerinden en önemlisi olarak dikkat çekti" dedi.