Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

15 April 2009, 09:25:35 Son düzenlenme: 15 April 2009, 21:43:45 samsuni
Oktay Delibalta'nın Menejeri Ethem Süer'in yaptığı açıklamaya göre başta trabzon olmak üzere bursa, ist BŞ ve konya'nın talip olduğunu söyledi bu talipler arasında en ciddi teklifte bulunan ise trabzon olduğunu söyledi ayrıca trabzon asbaşkanı hacısalihoğlu ile görüştüğünü dile getiren Süer Oktayı iizlediklerini ve çok beğendiklerini söylemişler
                                                               Kaynak: Haber gazetesi

Benim görüşüm önümüzdeki sezon herne şartta olursa olsun hedef süperlig ise Oktayı elimizde tutmamız gerek hatta şu sezon sonu sözleşmelerini uzatmamız gerek bazı futbolcularımızın elimizden bedava kaçırmamak için eğer oktay şartlar gereği gideceksede kesinlikle trabzona satılmasın talipse eğer Bursaspor'a verilmesini tercih ederim çünkü Ertuğrul Sağlam'ın herzamna bize bir faydası olur  trabzon'un ise   allah belasını verisin versin 10,000,000 + selçuk yattara ve egemeni versin alsın Oktayı :))

55.hakan

bıraksınlar bu işleri sezon bitmeden kafa karıştırıyolar oktay'ın bırakıp gideceğini sanmıyorum

Baskent_Samsunspor

az önce fotomaç gazetesinde ilk sayfadan delibalta trabzonda diye bir haber okudum

yönetimle anlaşılmış ya birisi bunu yalanlasın ya da doğrulasın acil yönetimden ve oktaydan açıklama bekliyoruz >:(

karma55

yaman55

trabzon oktayı alıp napsın ilk 18 e giremez

celebi

kendilerine haber bulacaklar ya doğru yada yanlış .

55.hakan

Delibalta Trabzon'da
Delibalta Trabzon'da
Transfer çalışmalarına erken başlayan bordo-mavili ekip, Samsunspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Oktay Delibalta'yı renklerine bağlıyor. Hem kulübüyle hem kendisiyle anlaşma sağlanan Oktay sezon sonunda imzayı atacak. 24 yaşındaki futbolcuyu Özkan Sümer önermişti.

Delibalta bitti

Hem 24 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla hem de kulübüyle el sıkışan Trabzon, resmi imzayı ise sezon sonunda attıracak.

Bir yandan zirve mücadelesi veren Trabzonspor, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon sol kanatta problemler yaşayan bordo-mavililer, futbol izleme komitesi başkanı Özkan Sümer'in isteği doğrultusunda Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un genç oyuncusu Oktay Delibalta ile el sıkıştı.
Bordo-mavililerin öncelikle 24 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardığı ve Samsunspor ile temasa geçtiği öğrenildi.

26 MAÇTA FORMA GİYDİ
Oktay Delibalta ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Samsunspor ile bonservis konusunda da tüm pürüzleri halleden Trabzonspor yönetimi böylece işi imzaya bıraktı. Sezon sonunda 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Oktay Delibalta böylece resmen Trabzonsporlu olacak. Sol kanattaki başarısıyla dikkat çeken genç oyuncu 1.80 boyunda ve 78 kilo. Bu sezon 26 maçta Samsunspor formasını giyen Oktay, rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başardı.

kaynak:http://www.fotomac.com.tr/tra101.html

bu haber yalan gibi geliyor bana oktay'a sormuşlar mı acaba kendi başlarına haber yapıyorlar kafasını karıştırıyolar adamın

YaşarDoğu

Ulusal basının yaptığına bak , kafa karıştır oktayın, zaten eski formuna anca geliyor adamı tamamen allak bullak etmeyin >:(

red_white

fotomaç bu kadar yalancı bir gazete olmaz bizim satılık futbolcumuz yok

jean

yonetim yok ortada kimle anlasmis umarim oktay gitmez oynayamaz cunku orda adnan gibi olur sonu

never.55

oktay samsunspora ilk geldiğinde 2. ligden alınan topçunun burda ne işi var burda oynayamaz onun gıbı futbolcu samsun amatörde çok var diyenleri tekrar duyuyo gbıyım.anımsadım bu yazılarla.iki atasözu bu durumda çok yerınde olur.1-ateş olmayan yerden duman çıkmaz.2. atı alan üskudarı geçti,hepimize geçmiş olsun

kuzey55

oktayın gideceğine ihtimal bile vermiyorum.bizzat kendisinden duymuştum gelecek senenin hesaplarını yapıyordu nasıl süper lige çıkarız diye.ayrıca hedefimiz gelecek yıl süper lig bu yeni yapılanma içinde hiçbir futbolcumuzu satmayacağız..

never.55

Su an oktayın yapacagı ilk iş kolbastıyı ögrenmek olmalı bir an önce hahahahahah ;D ;D ;D

serdaryavuz

sen ne adi bir adamsın defol git buradan adamın asabını bozma
Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:14:28
Su an oktayın yapacagı ilk iş kolbastıyı ögrenmek olmalı bir an önce hahahahahah ;D ;D ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:14:28

sen nasıl bir adamsın ne işin var senin bizim aramızda.ne zaman olumsuz bir şey olsa ortaya çıkıyorsunuz