Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

serdaryavuz

europe_55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 10 April 2009, 09:42:25
Herkese hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabül eder inşallah...

Amin...
Herkese hayirli cumalar...

YaşarDoğu

maviay55

YaşarDoğu

hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar

mehmet yılmaz

Erdem Başkanımız, kaldığı yerden devam edecektir. Bir nevi dertleşme, içini dökme kabul edin yazdıklarını. Benzer sıkıntıları zaman zaman ben de yaşıyorum ama Samsunspor bir sevda, hayatın anlamı!

Ayrıca dernekten istifa edip, kasamızda bulunan yaklaşık 55 lirayı iç etmeyi planlıyordu ama müsaade etmedik :) Allah nasip ederse derneği 500.000 lira kadar zarara sokup alttan gelen kardeşlerimize devretmeyi planlıyoruz  8) ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 11 April 2009, 22:55:02
Erdem Başkanımız, kaldığı yerden devam edecektir. Bir nevi dertleşme, içini dökme kabul edin yazdıklarını. Benzer sıkıntıları zaman zaman ben de yaşıyorum ama Samsunspor bir sevda, hayatın anlamı!

Ayrıca dernekten istifa edip, kasamızda bulunan yaklaşık 55 lirayı iç etmeyi planlıyordu ama müsaade etmedik :) Allah nasip ederse derneği 500.000 lira kadar zarara sokup alttan gelen kardeşlerimize devretmeyi planlıyoruz  8) ;D

Abi büyükşehir desteği olmadan kimse yönetime sahip cıkmaz ;D ;D

samsunmania

Kayyuma kalalım.Maraton yargılansın. ;D ;D

Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Derneği ;D ;D

mehmet yılmaz

11 April 2009, 23:16:55 #713 Son düzenlenme: 11 April 2009, 23:20:40 samsuni
Güzel haberi verdik, nasıl da keyiflendiniz değil mi?  ;D

Bir de derneğe cebimizden verdiğimiz 3-5 kuruşu alacak yazdırdık.

Kayyuma kalmasın diye de geçici bir liste yaptık.

Başkan, samsuni
Üyeler, kar6, selo reis, Angelina Jolie, U. Barrack Obama, Robert De Niro, Pierluigi Collina   ;D

Özellikle A.J. adlı üyemiz nedeniyle derneğe bir katılım patlaması düşünüyoruz! :) Hatta maraton başkanın dönüşü de söz konusu üye ile ilgili.

Akyol

üyelik şartlarını ne zaman konuşuruz :) ben gönüllü üye olmak istiyorum  ;D

berusa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 April 2009, 20:23:55
VEDAMDIR'ı kabul etmiyor ve DEVAMDIR diyoruz Maraton Başkan!

Dedik mi? Dedik  :)  Allah razı olsun Mehmet; kayyumdan kurtardın derneği :) Yalnız; üyeler dehşet  ;D

YaşarDoğu

o değilde A.J üye olsun Maraton Başkan ım aya basan ilk Türk olur ;D ;D

europe_55

oh be!
Gercekten bu güzel haberi bekliyordum...

Yoksa Diyarbakir macinda "Sahipsiz Sehrin Sahipsiz dernegi" diye bir pankart acardik ve "YZY uyuma dernege sahip cik" diye tezahürat yapardik!!! ;D ;D ;D
Bu arada A.J.´nin dernege katilim töreni ne zaman  ??? ;D ;D ;D

AntZ

O 500.000 lirayı kimseye yedirmem benim o para yok öyle bırakın kardeşim UYANIKLAR DEVRİ BİTTİ  ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 April 2009, 23:54:34
O 500.000 lirayı kimseye yedirmem benim o para yok öyle bırakın kardeşim UYANIKLAR DEVRİ BİTTİ  ;D

1000 plastik adam kampanyası başlatalım o zaman... >:( >:( Derneğe gelir olaraktan.
Laf aramızda daha çok para toplarız.
Samsuni niye başkan oluyormuş.
Eş başkanlık isterim. ;D ;D