Futbolcu Ödemeleri

Başlatan CriminaL, 09 April 2009, 14:21:46

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Goz goz sozunun  bana oldugu asıkar.  Ben soyledıgım tum kelımelerın  hala arkasındayım merak etme.  kım oldugumu ne oldugumuda  bılen bılıyor. Ama ne kadar samsunsporlu oldugumuda  bılen bılıyor. Onun ıcın   bence  kırmak  yerıne yapıcı olmayı sec samsunspor hepımızın  cunku.    O dedıgın  kısı ıse  bugun Samsunsporda  yarın profesyonel  olarak baska bır kulupte  calısabılır . Ama   SAMSUNSPORLUYUM  dıyebılecek ve karıyerının onune  gecebılecek bır lafı edebılecek  bır adam .   Sızın  efsane  yapıpta  ben  CINconluyum dıyen  tıplerlede  karıstırma.  olayıda saptırma.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 April 2009, 14:51:37
@Never38

Müsait bir zamanımda sana bol gülücüklü, tarzına layık bir cevap yazacağım. Asgari ücretten ( askeri değil ) girip kıskançlıktan çıkarız, rahat ol. Sonra Samsunspor'u da yazışırız. Kimseyi aptal yerine koymaya kalkma sakın, hele de bu sitede!!!

Gelelim tekrsr Never38'e...

Sana bir soru, delikanlı gibi cevap ver ama... Benim de çok sevdiğim Oktay Delibalta Samsunspor'dan ayrılırsa senin Samsunsporluluğun kalacak mı?

Tekrar söylüyorum, bu sitedekileri aptal yerine koymana müsaade etmem!

Meraklısı için asgari ücret, yüksek fiyat konusunu açıklayayım. Elbette her sektörün kendi fityat tarifesi var. Futbol da pahalı sektörelerden birisi. 1. ligde oynayan ortalama bir futbolcu yıllık 200.000 lira civarında para alıyor. Bugün bir polisin maaşı  1.800 liradır. Polisin yıllık kazancı ise 22.000 lira civarı. Henüz 19-20 yaşındaki bir çocuğun 1 yılda aldığını bir polis 10 yılda kazanabiliyor. Dolayısıyla futbol her ne kadar pahalı bir sektör olsa da eğkence sektörü değlidir. Ücret dağılımı bakımından çok ciddi bir iştir. Benim kızdığım çoluk çocuğun aldığı paraya bakmazksınızn gayriciddi ve profesyonellik dışı işler yapmasıdır. Yoksa hayatım boyunca futbolcu olmayı hiç düşünmedim, hele ki kıskanayım.

O yüzden o zenginin malı züğürüdn çenesini yorarmış lafını yediririm sana ve doğrusu öğretirim patavatsızın sözü dönüp çenesini kırarmış!!!! 

Sadece Samsunspor

malatyaspor maçının primleri dağıtılmış

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 23:07:53
Goz goz sozunun  bana oldugu asıkar.  Ben soyledıgım tum kelımelerın  hala arkasındayım merak etme.  kım oldugumu ne oldugumuda  bılen bılıyor. Ama ne kadar samsunsporlu oldugumuda  bılen bılıyor. Onun ıcın   bence  kırmak  yerıne yapıcı olmayı sec samsunspor hepımızın  cunku.    O dedıgın  kısı ıse  bugun Samsunsporda  yarın profesyonel  olarak baska bır kulupte  calısabılır . Ama   SAMSUNSPORLUYUM  dıyebılecek ve karıyerının onune  gecebılecek bır lafı edebılecek  bır adam .   Sızın  efsane  yapıpta  ben  CINconluyum dıyen  tıplerlede  karıstırma.  olayıda saptırma.

Kimmşi o bizim efsane yapıp da cinconluyum diyen kişi. O dediğim kişi yok benim, açık yazayım Ercüment Coşkundere'yi kastediyorsan eğer, o çok iyi bir Samsunsporludur. Seni bilmem ama o öyledir. Onu karıştıran oldu mu konuya?

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 April 2009, 23:11:38
Kimmşi o bizim efsane yapıp da cinconluyum diyen kişi. O dediğim kişi yok benim, açık yazayım Ercüment Coşkundere'yi kastediyorsan eğer, o çok iyi bir Samsunsporludur. Seni bilmem ama o öyledir. Onu karıştıran oldu mu konuya?

Sunumu  dedırtmek ıstıyorsun  defıl gıt sen Samsunsporlu felan degılsın.  oyle dusunuyoırsan  oyleyım .

CUnku buılırmısın bılmem   Hz.Mevlana nın  bır sozu vardır  '' Senın anlattıkların karsındakının anladıgı kadardır  '' dıye. Sen benı hangı takımın taraftarı olarak goruyorsan oyleyım canım kardeısm . Sıkıldım artık   .   

gozgoz yýlmaz

Burada yazdıklarından ibaretsin birader, hepimiz öyleyiz. 

Neyse, ben de sıkıldım.

beşnumara

sen gozgoz yılmazın sorduğu soruya cevap versene.delikanlıca bi soru sordu sana

şimşek_55

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: beşnumara - 10 April 2009, 23:19:37
sen gozgoz yılmazın sorduğu soruya cevap versene.delikanlıca bi soru sordu sana

Yok, onu never 55 görünümlü 38'e sordum kardeşim.

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 23:15:42
Sıkıldım artık   .   

sıkıldıysan yazma yaz diye zorlayan yok seni...

şimşek_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 April 2009, 23:21:45
sıkıldıysan yazma yaz diye zorlayan yok seni...

Onada  bırakta  sen  degıl ben karar vereyım.

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 23:23:20
Onada  bırakta  sen  degıl ben karar vereyım.

hala yaziyorsun ne diyeyimki sana ...  anlasilan henuz sıkılmamissin

beşnumara

şimşek_55

rica ederim .Verılmeyecek  cevabımız  yok merakta etme. ıstedıgın soruyu sende  sorabılırsın buradan  veya ozelden.Varsa aklında  bır soru bıldıgımız kadarıyla  cevaplarız.