Futbolcu Ödemeleri

Başlatan CriminaL, 09 April 2009, 14:21:46

« önceki - sonraki »

AntZ

Konuşmayayım konuşmayayım diyorum duramıyorum yine, ya kardeşim bugün kongre varken, büyük ihtimalle desteği olan bir yönetim gelecekken 1 gün önce (dün) federasyona başvuran futbolcu var, al sana bizim saydığımız 1-2 futbolcuya +1 daha. 1 gün de mi bekleyemedin? Yine diğer iyi niyetli futbolcuları ayırıyorum bir kenara, burda amaç nedir? Yönetim oluşmadan, ikna edecek birileri ortaya çıkmadan yangından mal kaçırır gibi sözleşmesini kulüp bonservis almasın diye fesh etmeye çalışmak değilmidir? Hem de bu zamana kadar yere göğe sığdıramadığımız adamdan geliyor bu hareket. Art niyetsiz hakkını vermeye çalışanlardan Allah razı olsun da bizim lafımız bunlara, Çoğu kulüpte aynı sıkıntılar kaç aydır parasını alamayan futbolcular var, o 2000 TL dağıtılmasaydı şimdi burda asgari ücret tartışması yapmayacaktık. Bu şartlarda gerçekten özveriyle sahaya çıkan futbolculara helal olsun, onlar için ne söylense azdır. Ama bunlara ne demeli?

CriminaL

onları ayrı bir kenara koymak gerekiyor zaten.bu arada edmontdante sezon içerisinde ödendi dediklerinin çoğu asılsız.futbolcularda transfer olduklarında yada peşin para aldıklarında ya kendilerine ev alırlar araba falan alırlar geri kalan maç primleri ile de geçimlerini sağlarlar.yönetimin sölediği sadece transfer taksitini yatırdıkları onunda tamamını değil basında çıkan haberlerin de çoğu yalan haber..bu çocuklar ondan bundan borç alarak boyun eğerek bir şekilde hayatlarını devam ettiriyorlar

CriminaL

umarım yeni gelecek yönetim bir şekilde kaynak bulup bu insanları da magdur etmezler.kulup personeli bile kaç aydır maaş alamıyorlar herkez bir aile geçindiriyor bu şekilde bakmak lazım olaya biraz da..belediyeler insallah verdikleri sözleri yerine getirirler

never.55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 10 April 2009, 11:55:18
Sayın Ercüment Gül ; Sanırım asgari ücretten haberiniz yok ! >:(

Kasada para vardı da , sakladık mı !   >:(

arkadasım futbolcular askerı ucret alamazlar bunu kafana sok.kıskanclık yapma.eger askerı ucrete oynasalardı kımse özenmezdi topcu olmaya.bızi onlardan ayıran önemli bi fark para bunu anlayalım.diyoruzk eskiden böyle değildi bunlarda eski paralara oynasa tabii kimse ses çkarmaz.BOŞŞ YERE KONUŞUYORUZZZ ZENGİNİN MALII ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARRRRR ;D ;D

YaşarDoğu

tff ye şikayet eden topçu kim ant55?

never.55

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 10 April 2009, 13:22:38
Never.55 kurduğun cümlelere özen göster dikkat et , karşındaki insanı iyice tanı ondan sonra bu tarz kelimeler kullanabilirmisin kullanamazmısın bi tart biç bakalım , BUNU KAFANA SOK - KISKANÇLIK YAPMA !! Bunlar ne demek, ne saçmalıyorsun ya sen !  >:( KİME AKIL VERMEYE KALKIŞIYORSUUUNNN , Efendi gibi yapılan yorumları bi taraflara çekmeye kalkmayın, yani, zaten bölünmüşüz şurda forum kullanmayı dahi beceremeyecekmiyiz ? Bu ilk ve SON ikazım
[/qherkez fikrini yazar arkadasım senın kadar benımde hakkım var buna senınle aynı fıkırde degılım dıye benı uyarmaya hakkın yok özgürce fikrimi yazabilirim kimse bu siteye yorum yazmam için para ödemiyoo

never.55

ben sacmaladıgımı düşünmüyorum seninlede ugrasımıcam

sadece55

Uzatmaya gerek yok hiç bir meseleyi bunlar basit şeyler

CriminaL

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 10 April 2009, 13:17:52
tff ye şikayet eden topçu kim ant55?

Turgay alacakları için federasyona başvurdu09 Nisan 2009 / 17:12
Yaşanan maddi kriz futbolcuları olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı oyunculardan Turgay Gölbaşı, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle federasyona başvurdu
Samsunspor'da maddi kriz giderek büyüyor. Transfer taksitleri ödenmeyen futbolcular, son çare olarak federasyonu görüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin savunmasındaki başarılı ismi Turgay Gölbaşı da alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle federasyona başvurudu bulundu. Samsunsporlu oyuncu Turgay Gölbaşı'nın ardından bir çok futbolcununda alacakları konusunda federasyona başvuru hazırlığı içinde olduğu öne sürüldü. Bakalım mevcut yönetim bu konuyla ilgili olarak nasıl bir çözüm yolu bulacağı ise büyük merak konusu oldu.

never.55

burası bağımsız bi forum değilmi arkadaşım.ben futbolcuların tarafındayım..oktay konusunada gelınce en beğendiğim ve hayranı olduğum futbolcu o.ona yorum yazmam kadarda normal bişe olamaz.ustelık oktayın tarafına yorum yazan tek ben değilim.butun yazıları okuyorum ve oktay hakkında bir çok olumlu mesaj okuyorum.ne alakası var

gozgoz yýlmaz

@Never38

Müsait bir zamanımda sana bol gülücüklü, tarzına layık bir cevap yazacağım. Asgari ücretten ( askeri değil ) girip kıskançlıktan çıkarız, rahat ol. Sonra Samsunspor'u da yazışırız. Kimseyi aptal yerine koymaya kalkma sakın, hele de bu sitede!!!

CriminaL

arkadaşlar biraz sakin birbirimizi yemenin manası yok burada

**KaR6**

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 10 April 2009, 14:55:55
bak anlamıyon galiba bura bağımsız ama, bana KAFANA SOK - KISKANMA diye konuşup hakaret edemezsin, kimsin kimm, önce kendini tanıt delirtme insanı ben msjlarımı sildim bana yazdığın o msj ı silmiyorsan ben seni silierim rahat ol gadaşımmm

guven abi, haklı oldugun konuda sinirlenip haksız konuma gelme abicim, boşver, olur boyle, sinirlenme yalandan..

**KaR6**

eyvallah abicim, sağolasın..

pitbul055

futbolcular federasyona başvuruyorda, peki bize bu rezil futbolu seyretmek zorunda bırakanları,köy takımlarından 4-5 yiyip rezil edenler için biz nereye baş vuaracağız..?