Futbolcu Ödemeleri

Başlatan CriminaL, 09 April 2009, 14:21:46

« önceki - sonraki »

veis

millet cebindeki son kuruşu samsunsporun maçındaki işkenceye veriyor buna niye sessiz kalınıyor ozaman.tamam futbolcular haklı ödemelerde sorun var hatda zor ödeniyor ama burası samsun kalkıpda bizden real madriddeki standartları beklemesinler.kaldıki anadoluda çogu kulüp bu şekilde dönüyor.önce onlar oynasın hedefe koşssunlar seyirci maça gelir hasılat artar vede paralarını takır takır alırlar.ama sen yan gel yat formayı ıslatma ondan sonrada para para de.bu sözlerim takımdaki ender insanlara degildir sakın çarpıtılmasın.

Kais

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 April 2009, 14:27:37
Diyarbakırsporda'da Karşıyaka'da da Altay ve Bolu'da da benzer tablolar var onlar nerde biz nerdeyiz?Ben kesinlikle futbolcularımızı yermek taraftarı değilim onlar bizim canımız ama içlerinden bir kaçı canımızı yakıyor içimizi kavuruyor bizler çok şey mi istedik bu yıl en azında bir playoff oynardı bu takım manisayı karşıyakayı yenen bu takım değil miydi?Beklentiyide üzüntüyüde onlar verdiler bizlere inşallah önümüzde ki yıl bu formanın ağırlığını bilen futbolcularımızla şampiyonluk yaşarız.

bolu dediğin birde ayda 400 milyar sanırım sabit gelirleri var.bunlarda bile varken bizde normal değilmi?

şimşek_55

Buradakı  asgarı ucret ıle  futbolcu ucretlerını  kıyaslama  olayına pek anlam veremıyorum .  arkadaslar  100 kısıden  kac kısının  kamyon soforu olma olasılıgı  vardır? Kac kısının  ıse    profesyonel futbol takımında  oynama olasılıgı vardır.   Futbol dedıgınız  endustrı artık parayla doner olmuskı  orasıda ayrı bır konu.  Sımdı  federasyonumuzun  uluslararasın camıada  temsıl edılebılmesı ıcın  uluslararası  kurallarada  uyması gerektıgını herkes bılıyor sanırım . Sen bır takım kuruyorsan  bu takımda oynayan herkesın  parasını vermek zorundasın. Ha su  var  sen yanlıs transfer yapmısındır, kulup profesyonel sekılde yonetılmemıstır, sehırden para bulamamısındır gıbı  nedenlerın  arkasına  sıgınamazsın. Sozlesmesınde  ne yazıyorsa almak hakkı. Bır de su var  bu oyunculardan  kacı Samsunlu  ve kacı Samsunsporlu?  Sımdıden  seneye  dhaa ıyı bır ımkanı olan kulube  gıtmenın planlarını yaptıklarıda  bır gercek. Kısacası  yok arma askı yok forma  askı   bız onları  yasadık  yalnız  sız  gec kaldınız sanırım  bıraz. O yıllar  80 lı   90 lı yıllardı . Cok  cabuk gectı ve kıymetı  bılınmedı. O zaman  futbol cok daha guzeldı  bundanda  emın olun. Yalnız  gunumuz  sartları  bellı  kurumsal  yapı, alt yapı, duzenlı gelır ıle  bu ıs yuruyor.  Bu uc bacaktan  bırı  olmadıgında  ıse  ya sekerek  ılerlıyorsunuz  yada  yıkılıp kalıyorsunuz . Ornek mı?   Vanspor,Goztepe, Erzurumspor,Yozgat, Malatya, Sakarya   ..... Saymakla  bıtmez.       Samsunsporun tek kurtulus yolu vardır  kurumsallasmak ve futbol uretmek.
Yoksa  futbolcu ne kadar alıyor kossun oynasın   cok para alıyor zıhnıyetı  bıze bu gunlerı aratır. Asgarı ucret  vereceksen  bu lıgde oynamana gerek yok  19 mayıs stadyumunun  yanında toprak sahada  oynarsın  . Verdııgın paranın  10 da  bırı malıyetıne ustelık
Syg

never.55

şimşek 55 kardeşim bu yazıyı yazdığın ellerınden öpmek isterim.helal olsun ne mutlu senın gıbı gerçekleri görenlerde var hala.

şimşek_55

Never kardesım elımden  opme o kadar yaslı degılız   ;)

Bız bu sıtede  hep gerceklerı  yazmak ıcın  varız.  Fanatık degıl  Taraftarız  Samsunsporun Samsunun  tarafındayız.

serdaryavuz

arkadaşım güzel özetlemişssin tabiki futbolcunu o fiyatları oynaması mümkün değil ama paralarını alırlarsada ki kesin alıyorlar federasyon paralarını hiç bir kulüp te bırakmıyorlar garanti para ortadayken bence yıllık gelirleride iyi
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 20:24:34
Buradakı  asgarı ucret ıle  futbolcu ucretlerını  kıyaslama  olayına pek anlam veremıyorum .  arkadaslar  100 kısıden  kac kısının  kamyon soforu olma olasılıgı  vardır? Kac kısının  ıse    profesyonel futbol takımında  oynama olasılıgı vardır.   Futbol dedıgınız  endustrı artık parayla doner olmuskı  orasıda ayrı bır konu.  Sımdı  federasyonumuzun  uluslararasın camıada  temsıl edılebılmesı ıcın  uluslararası  kurallarada  uyması gerektıgını herkes bılıyor sanırım . Sen bır takım kuruyorsan  bu takımda oynayan herkesın  parasını vermek zorundasın. Ha su  var  sen yanlıs transfer yapmısındır, kulup profesyonel sekılde yonetılmemıstır, sehırden para bulamamısındır gıbı  nedenlerın  arkasına  sıgınamazsın. Sozlesmesınde  ne yazıyorsa almak hakkı. Bır de su var  bu oyunculardan  kacı Samsunlu  ve kacı Samsunsporlu?  Sımdıden  seneye  dhaa ıyı bır ımkanı olan kulube  gıtmenın planlarını yaptıklarıda  bır gercek. Kısacası  yok arma askı yok forma  askı   bız onları  yasadık  yalnız  sız  gec kaldınız sanırım  bıraz. O yıllar  80 lı   90 lı yıllardı . Cok  cabuk gectı ve kıymetı  bılınmedı. O zaman  futbol cok daha guzeldı  bundanda  emın olun. Yalnız  gunumuz  sartları  bellı  kurumsal  yapı, alt yapı, duzenlı gelır ıle  bu ıs yuruyor.  Bu uc bacaktan  bırı  olmadıgında  ıse  ya sekerek  ılerlıyorsunuz  yada  yıkılıp kalıyorsunuz . Ornek mı?   Vanspor,Goztepe, Erzurumspor,Yozgat, Malatya, Sakarya   ..... Saymakla  bıtmez.       Samsunsporun tek kurtulus yolu vardır  kurumsallasmak ve futbol uretmek.
Yoksa  futbolcu ne kadar alıyor kossun oynasın   cok para alıyor zıhnıyetı  bıze bu gunlerı aratır. Asgarı ucret  vereceksen  bu lıgde oynamana gerek yok  19 mayıs stadyumunun  yanında toprak sahada  oynarsın  . Verdııgın paranın  10 da  bırı malıyetıne ustelık
Syg

Recep

yalnız taraftar sizsiniz zaten ama hep futbolcu taraftarı
biz Samsunspor taraftarıyız

şimşek_55

Alıntı yapılan: recep55 - 10 April 2009, 22:47:01
yalnız taraftar sizsiniz zaten ama hep futbolcu taraftarı
biz Samsunspor taraftarıyız

Pardonda  bız hangı futbolcunun  taraftarıyız?  Acıkca  belırtıyoruz  Samsunun  ve Samsunsporun taraftarı oldugumuzu . Bu sıtedekı  belkıde  en kotu tartısma  su sen ne kadar Samsunsporlusun ben ne kadar samsunsporluyum . Yok sen   degılsın  ben oyleyım.  ?

serdaryavuz

bencede arkadaşlar burada samsunsporluluk yarışı yapmamalıyız herkez şüphe içinde ben yeniyim ama hep bunu gözlemliyorum bu neyin yarışı herkez birbirinin fikirlerine saygı duymalı eleştirisinide yapmalı ama karşısındakinide yermeden tabiki yoksa bize yakışmıyor samsunspor lu olmak ancak böyle olur

şimşek_55

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 10 April 2009, 22:55:14
bencede arkadaşlar burada samsunsporluluk yarışı yapmamalıyız herkez şüphe içinde ben yeniyim ama hep bunu gözlemliyorum bu neyin yarışı herkez birbirinin fikirlerine saygı duymalı eleştirisinide yapmalı ama karşısındakinide yermeden tabiki yoksa bize yakışmıyor samsunspor lu olmak ancak böyle olur

Yenısın  ama  bazı olguları cok cabuk gozlemlemısın. Herkes fıkrını saygı  sevgı cercevesı ıcınde  zıkredebılır. Sonucta bagımsız  bır taraftar sıtesı . Ama sen su kadar Samsunspor  taraftarısın   degılsın   tarzı  HICBIR SAMSUNSPORLUYA yakısmayan   bır usluptur.

Recep

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 22:50:24
Pardonda  bız hangı futbolcunun  taraftarıyız?  Acıkca  belırtıyoruz  Samsunun  ve Samsunsporun taraftarı oldugumuzu . Bu sıtedekı  belkıde  en kotu tartısma  su sen ne kadar Samsunsporlusun ben ne kadar samsunsporluyum . Yok sen   degılsın  ben oyleyım.  ?
burdaki yazılarını baştan oku ya teknik ekibi yada futbolcu avukatlığı yapıyorsun  Samsunda 400 lira aylık alıp hafta sonu maça gitmek için boğazından kesen yüzlerce insan var bu para savunduğun o adamlara helal mi

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 22:25:52
Never kardesım elımden  opme o kadar yaslı degılız   ;)

Bız bu sıtede  hep gerceklerı  yazmak ıcın  varız.  Fanatık degıl  Taraftarız  Samsunsporun Samsunun  tarafındayız.

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 22:56:58

Yenısın  ama  bazı olguları cok cabuk gozlemlemısın. Herkes fıkrını saygı  sevgı cercevesı ıcınde  zıkredebılır. Sonucta bagımsız  bır taraftar sıtesı . Ama sen su kadar Samsunspor  taraftarısın   degılsın   tarzı  HICBIR SAMSUNSPORLUYA yakısmayan   bır usluptur.

??????

Ben de fanatik değilim, Samsunspor'un yobazıyım, bağnazıyım valla, nasıl olacak şimdi?

@serdar yavuz kardeşim

Tabii ki kimsenin elinde Samsunsporluluğu ölçen bir alet yok ama sen yeni olduğun için bilmezsin, bazı kişiler bazı kişiler Samsunspor'da görev aldıkça sahneye çıkıyorlar. Hatta ben önce futbolsever, sonra Samsunsporluyum diyebiliyorlar. Bizim derdimiz öyleleriyle.

şimşek_55

Alıntı yapılan: recep55 - 10 April 2009, 22:58:36
burdaki yazılarını baştan oku ya teknik ekibi yada futbolcu avukatlığı yapıyorsun  Samsunda 400 lira aylık alıp hafta sonu maça gitmek için boğazından kesen yüzlerce insan var bu para savunduğun o adamlara helal mi

Senle tartısmak ıstemıyorum sadece  zaman kaybı olacagına ınanıyorum ben gorusumu  yazdım begenırsın  begenmezsın.   400 lıra  alan arkadaslarında emegıne  sevgısıne  soyleyecek sozum  yok . Onlarda  cefakar  vefakar . Bu oyun  yonetımsız,teknık ekıpsız , camıasız, taraftarsız,stadsız ,renksız ,armasız  olmayan  bır organızasyon.Bunların hepsı etle kemık gıbı . Bır tanesının eksıklıgı sahaya basarısızlık olarak yansıyor.   Sen hıcbır zaman  futbolcuyu taraftarla,taraftarı yonetımle,yonetımı teknık ekıple,teknık ekıbı taraftarla karsı karsıya getırmeyeceksın. Bız  onun bunun derdınde  degılız  derdımız Samsunsporun  cıkarlarıdır.

serdaryavuz

ben ona bişey demiyorum zaten burada herkezin fikirlerini okuyorum ve ona göre dilim döndüğün ce aralarında kırgınlık olmamasına çalışıyorum sonuç benim fikrim buradaki arkadaşların çoğu samsunsporlu tabi başaka amaçlarlada girenler oluyo ama hemen de eleniyorlar zaten önemli olan birbirimizi kırmamak teşekkür ederim anlayışınız için.

Recep

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 23:04:28
Senle tartısmak ıstemıyorum sadece  zaman kaybı olacagına ınanıyorum ben gorusumu  yazdım begenırsın  begenmezsın.   400 lıra  alan arkadaslarında emegıne  sevgısıne  soyleyecek sozum  yok . Onlarda  cefakar  vefakar . Bu oyun  yonetımsız,teknık ekıpsız , camıasız, taraftarsız,stadsız ,renksız ,armasız  olmayan  bır organızasyon.Bunların hepsı etle kemık gıbı . Bır tanesının eksıklıgı sahaya basarısızlık olarak yansıyor.   Sen hıcbır zaman  futbolcuyu taraftarla,taraftarı yonetımle,yonetımı teknık ekıple,teknık ekıbı taraftarla karsı karsıya getırmeyeceksın. Bız  onun bunun derdınde  degılız  derdımız Samsunsporun  cıkarlarıdır.
vayy beyime bak Samsunsporun derdiyle dertlenmiş bilmeyende inanacak kendisine ben senin bu siteye kimi savunmak için kim geldikten sonra ne için takıldığını çok iyi biliyorum bana Samsunspor cefakar taraftarı pozu yapma ben yemem onuda sen başkalarına oyna