Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

jean

abiler eraya guvenmiyordum ben hatasi varmi gollerde

55Bafra55

samsunmania

55Bafra55

Akyol

eray istikrarlı gidiyorsun aferin sana en son oynadığın maçta da 4 yemiştin suç sende değil eray bizi senin gibilere mahkum edende yazıklar olsun  >:( >:( >:(

bluegreen55

vay be yazıklar olsun.hiçbişey aşkınız yok, futbol aşkınızdamı yok? oynayın oyununuzu atın 2-3 tane sizde..

furkan5534

Gaziosmanpaşalı3455

05 April 2009, 16:23:43 #232 Son düzenlenme: 05 April 2009, 16:25:29 Gaziosmanpaþalý3455
Ya arkadaşlar zannedersen 5 yada 6 cı sayfamda dedim bu kaleci kova diye yıldırım bosnada bu kaleciyi kazık alıp kovalamışlardı saha içinde yahu allahınızı severseniz bi kulak verin da adamlar koö kestiler bu kaleciyi gönderdikleri gün.buna para verenin ben.kovun iii... de boşuna klubun cebinden para cıkmasın yahuuuu :( :( :( :(

55erhan55

erayada kovada olmazki bu hoca bne yapmaya çalışıyo bu eray tam br mal bide biz bu mala para verdik dimi ama suç onda deil onu bu takıma kaleci diye alanda

55erhan55

bu arada işler iyice karıştı haftaya kayebedersek malatyann yanına gideriz malesef

Gaziosmanpaşalı3455

05 April 2009, 16:26:37 #235 Son düzenlenme: 05 April 2009, 16:28:50 Gaziosmanpaþalý3455
inanmayan varsa yıldırım bosna kulubunu arasın ne bilim gogleden taratsın cıkar bu kazmanın marifetleri. ben bu adama kazmadır kovadır dedim zamanında kötü oldum şimdi o kişiler nerde bu kadarmı futbol bilgisi?????ulan bu alecyi birdaha bana koruyan meth eden olursa  :(

KocumVolkan

maç 3-0 olunca kızdım bıraktım geldim eve ... eray berbattı 3 golude kurtarabilirdi  bu arada baktım 4 üde yemişiz oh... eray 2. golde kötü degaj attı adamın önünde kaldı alda at dedi sinirliyim bugun kimse formunda degildi oktayla murat yıldırım hiç iyi oynayamadılar burhan hiç top alıp adam geçemedi kafa toplarının hepsi altayındı öyle işte birde maçı 1.30 da zannedip 12 de gittim girdim okadar bekledim neyse sağlık olsun inşallah ilerki maçları alırız

sezgin

Gaziosmanpaşalı3455

yanarım yanarım harbi samsunsporlu kardeşime yanarım adam ağız tadıyla maç izlemeye gitti o haliyle sinir küpü olmuştur.

sezgin

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 05 April 2009, 16:31:30
yanarım yanarım harbi samsunsporlu kardeşime yanarım adam ağız tadıyla maç izlemeye gitti o haliyle sinir küpü olmuştur.
BİZE YOK  RAHAT MAÇ SEYETMEK