Atakum Belediyesi'nin ayıbı; "1 tane de mi satamadı?"

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 October 2008, 18:59:13

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: pitbul055 - 30 March 2009, 11:24:04
Süleyman kaldırım TS plakalı arabalarla tur atıyordu samsunda.Şimdi sıra akpnin trabzonlu il başkanında..Trabzonun saltanatına son veriyoruz.Ne oldu Kaldırım,Bektaş kardeşler Aldınızmı şimdi babayı.. :P :P

Benliğimize dönelim şu trabzon yalakaları ve lobisini bertaraf edelim artık.İnşallah gerekn derser alınmıştır.
Yürü Bektaş yürü Kaldırım,inşallah Trabzondan aday olursunuz ordan seçilirsiniz.

Sadece Samsunspor

merkezdeki 4 ilçeyide farklı partiler kazandı ve bunlardan 2si Samsunspor'un önemini bilen kişiler (dsp-hayati tekin ve mhp- necattin demirtaş)

il genel meclisinde de artık akpnin üstünlüğü yok ben dedim ben yaparım işleri artık bitti

akp sadece büyükşehiri ve akpyi aldı, onlarıda oy kaybederek kazandı

güle güle size güle güle (adem ve sülüman) ;D ;D ;D

Kais

beyler bu yeni başkanların kimlik bilgilerini bulabileceğimiz bir link varmı arıyorum yarım saattir bulamıyorum

kaptan 55

30 March 2009, 12:32:44 #93 Son düzenlenme: 30 March 2009, 12:41:26 kaptan 55
necaattin demirtaş  herkesce malum kavaklı metin burma maalesef trabzonlu

kuzey55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 30 March 2009, 12:32:44
necaattin deirtaş  herkesce malum kavaklı metin burma maalesef trabzonlu

11 yasında samsuna göç etmişler.samsunspora ilgisi nasıldır bilmiyorum ama hemen yargılamamak gerekir.bakalım zaman ne gösterecek.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 March 2009, 12:39:02
11 yasında samsuna göç etmişler.samsunspora ilgisi nasıldır bilmiyorum ama hemen yargılamamak gerekir.bakalım zaman ne gösterecek.

teoman taş derneğine geldiğinde bi kaç proje söylemiş otopark ve halk ekmek gibi bakalım bekliyoruz

Kais

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 March 2009, 12:43:22

teoman taş derneğine geldiğinde bi kaç proje söylemiş otopark ve halk ekmek gibi bakalım bekliyoruz

samsunspor için dimi bu projeler

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 30 March 2009, 12:44:26

evet arkadaşım dediklerini yazıyorum:

Sn. Demirtaş, Samsunspor ile ilgili olarak şunları söyledi.
Dernek statüsünde olması bir dezavantaj. Şirketleşmesine çalışacağız. Dernek halinde de iyi yönetebilecek insanlar varsa devam edilebilir. Kayyuma kalır ya da kalmaz ama Samsunspor üzerinde haksız para kazanmış kimler varsa açığa çıkarılmalıdır.

Halk Ekmek ve otopark gibi kalıcı gelir getirecek projelerimiz var. Samsun ve Samsunspor için hangi partiden olursa olsun herkesle bir araya geliriz. Samsun'un menfaatine zarar veren benim partimden birileri de olsa karşılarına çıkarım. Bizim partili kimliğimizin de önünde Samsunluluk kimliğimiz vardır.

Samsunspor'u, Samsun'dan ayrı görmüyorum. Samsun kötü yönetildiği için Samsunspor da zarar görüyor.

kaptan 55

valla trabzonlu olupta SAMSUNSPOR için elle tutulur gözle görülür bi destek veren yönetici daha görmedim ben SAMSUN'da gören,duyan,bilen varsa bizide bilgilendirsin ama tabiki önyargılı olmamak lazım umarım metin burma içlerinden bi istisna olarak çıkar SAMSUNSPOR'umuza gereken desteği verir.Bekleyip,göreceğiz.

kuzey55

aslında büyükşehirden sonra en güçlü belediyeyi samsunspor için faydalı bir başkan aldı.atakumdan destek mutlaka gerekli ama dediğim gibi zamanla anlarız ne olduğunu.metin burma da belki bizler gibi trabzon kimliğini yırtıp atmıştır kimbilir...

kaptan 55

valla SAMSUNSPOR'u yok sayanların sonu belli yok olup gitmek kaçınılmaz bi sonuç yzy da yaptığı hizmetlerin sayesinde ayakta kaldı yoksa bu millet onunda üstünü çizerdi

CeLL-O

Metin Burma , Turgut Tüfenk'in kardeşi ile evli. Ayrıca kendisi bizim sitede oturuyor. Sık sık rahatsız edicem onu Samsunspor konusunda :) 1-2 Hafta içinde bir ropörtaj yapıcam kendisi ile arkadaşlar , bakalım neler dicek Samsunspor için.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 March 2009, 12:43:22

Alıntı yapılan: Kais - 30 March 2009, 12:44:26

Yanlışlık olmasın, derneğimizi ziyaret edip sözler veren kişi Metin Burma değil, Necaattin Demirtaş'tır. 

red_white

çok güzel bir düşünce erman adem bektaş örneğini ver Samsunspor un kombinelerini geri verdiğini bu yüzdende destek verilmediğini bir sonraki seçimdede kendisinin aynılarını yaşamaması için bu desteğin verilmesini gerektiğinide iletirsen sevinirim 8)

CeLL-O

Alıntı yapılan: red_white - 30 March 2009, 13:20:33
çok güzel bir düşünce erman adem bektaş örneğini ver Samsunspor un kombinelerini geri verdiğini bu yüzdende destek verilmediğini bir sonraki seçimdede kendisinin aynılarını yaşamaması için bu desteğin verilmesini gerektiğinide iletirsen sevinirim 8)

tabiki her konuyu görüşücem kendisiyle , projelerini konuşucam , destek isticem ; Umarım beklediğim gibi destek verir.