Bank Asya 1.Lig 26.Hafta |Ç.Rizespor- Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 08 March 2009, 20:47:17

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2009, 14:13:25
ben artık futbolu bıraktım sanata agırlık verdim.. gidip tiyatro izleyeceğim ;D
sen hala burdamısın çakma sanatçı
kış kış Kar6 kış kış
yallah Kar6 yallah :)

GençKozluklu

Futbolcular sahtekar. İstedikleri zaman istedikleri maçı alabilir. Bu her takım için böyledir. İstesinler bu maçı kazanırlar.

Sercan, grip oldun gitmedin he takımla deplesmana. Cin olmadan adam çarpmaya mı kalkıyorsun. Bu taraftarın ağı senin yüzünü hiç güldürmeyecektir. Bunu unutma.

Daha güzel şeyler yazrdım senin için ama terbiyem müsaade etmiyor.

İnadına ve sonuna kadar SAMSUNSPOR

CriminaL

kuzey55

CriminaL

Gaziosmanpaşalı3455

tek tırsıtığım adamları kalecileri ferhat odabaşı adam 2 ci lige göre fazla bir kaleci ;D

Mert

hiç bir yerde kazanamadık bari sahada kazanalım

cgr

Gaziosmanpaşalı3455

harbisamsunsporlu5517

sercansız daha iyi oynayacagız gorecekcısınız

Mert

Dk 5 Maçın ilk atağı ev sahibi ekipten geldi, Riberio'nun sert şutunu Kaleci Hasan iki hamlede kurtardı.

kuzey55

Dk 7 Oktay Kenidi sahasından aldığı topla ceza sahasına kadar indi. Kaleyi düşündü ancak savunmaya çarpan top. kornere gitti.

senden bugün çok şey bekliyoruz oktay...

bluegreen55

Şimdi gol atsak bi türlü atmasak bir türlü,
Deplasmanda öne geçtiğimiz 5-6 maçı kaybettik.

HoliganSamSunLu

mehmet yılmaz

AlıntıYaklaşık 150 kadar Samsunspor taraftarı takımımıza destek vermek için tribünlerdeki yerlerini aldılar

Ne kadar ilginç değil mi?
Takım Süper Ligde iken özellikle 2000 yılından sonra çok az deplasman yaptık. Ama bu kötü karneye rağmen Rize'de 100-150 kişi. Süper Ligdeyken Rize buraya hiç gelmez, biz ise oraya 40-50 kişi giderdik.

Herkes özledi Samsunspor'u, birşeyler olsun istiyor artık ama maalesef birşeyler olsun istemeyenler bu şehrin kaderinde söz sahibi olanlar.