Bank Asya 1.Lig 26.Hafta |Ç.Rizespor- Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 08 March 2009, 20:47:17

« önceki - sonraki »

cgr

içimdenn bi ses 1-1 biticek gibi gelior ama hadi hayırlsıı...umarım yanılırım...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 March 2009, 02:58:12
bu sercan gibileri eline kızılcık sopasını alıp iyice bi döveceksin.grip oluyo çok önemli eksiklerimizin oldugu bir maçta takımı yalnız bırakıyo.nasıl bir sorumsuzluktur bu.sen sporcusun dikkatli olacaksın.bunlar futbolcu olacak da biz süper lige çıkcaz.ölme eşşeğim ölme yonca biter de yersin...
boşver oynamasın kardesım emınımkı onsuz daha iyi oynar butakım

red_white

oynayıpta kırmızı kart görceğine hiç oynamasın daha iyi

KocumVolkan

benim hiç umudum yok bizimkiler deplasman özürlü şu son haftalarda performansımızda düştü .... inşallah utandırırlar beni

HoliganSamSunLu

inşallah bende normalde kazanacağını tahmin etmiyorum ama bizim takım normal değil kardeşim nerde ne yapacağı belli olmaz idaaa da bile samsuna verdim ben samsunspordan anormallik bekliyorum.

ugrass

inşallah yeneriz  :-[ yoksa kume dusme potasına samsunsporumuzda gircez arada 1 puan kalıcak...

talip55

Tufan

site bile tenha. hiç kimse konuşmak istemiyor ama karamsar durum ortada inşallah yeneriz demekten başka yapacak birşeyimiz yok.

inadına SAMSUNSPOR

nomak55

boş olan site değil kardeş..boş olan umutlarımız ama olsun biz bu takımı karşılıksız sevdik varsın çıkmasın bi beş sne daha napalım insan evladını nasıl atamaz kızamazsa bizimkide öyle samsunspor adına olan sevgi

s_uzunkaya

ahan buraya yazıyorum, "sercan 70. dakikadan sonra çift sarıdan kırmızı kart görecek" maç ise hezimet olur...

Akyol

Alıntı yapılan: slazenger - 15 March 2009, 13:47:31
ahan buraya yazıyorum, "sercan 70. dakikadan sonra çift sarıdan kırmızı kart görecek" maç ise hezimet olur...
ihtimal dışı arkadaşım gitmedi zaten  :-\

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 March 2009, 13:39:56
Bakalım bursadan takıp edeceğim maçı , uğurlu gelir belki burası ..

bursadamısın kardeşim neresinde ? inşallah bursaya gelişin uğurlu gelir....

**KaR6**

ben bu macta yokum.. ugur yapıcam bitene kadar da kimseye sormayacagım, hadi Allah sabır versin size :)

Recep

alacağız bu maçı ya hiç şüphem yok bundan
çünkü bizim ne zaman ne yapacağımızı kimse çözemiyor

HoliganSamSunLu

inşallah rizeye uğurlu gelirsin yenilirsek işler kötüye gidecek