Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

red_white

geçen hafta ist den bolu maçına geldiğimde maratonun ortasında bas bas bağırdım tek temennim yzy birinci bile olsa oylarının yüksek bir oranda düşmesidir

Kürsat Berrak

İLK İSTİFA....Hakkı Tomaç tarafından Samsunspor'un yeni yönetim kurulu listesine yazılan  AS Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tüfenk, kongrenin hemen ardından yaptığı açıklamada, kendisine haber verilmeden ve onayı alınmadan yönetim kuruluna seçilmesini kabul etmeyeceğini bildirdi. Tüfenk, "Benim samsunspor'a olan ilgim ve sorumluluklarımı yüklenme konusundaki tavrım herkesce bilinir. Her zaman Samsunspor'un emrindeyim. Ama böyle bir emri vakiyi kabul etmem de mümkün değildir. Bana oy veren Samsunspor delegelerine teşekkür ediyorum, ancak bilgim ve onayım dışında yapılan emri vakiyi kabul etmeyeceğimi de bildirmek istiyorum. Pazartesi günü resmi istifamı da ilgili mercilere bildireceğim." dedi. gazete55 

veis

VAY bee koca samsun bir tarafta kulüp içerisinde yolsuzluklar var şişme faturalar var diyen diger tarafda kafasına göre yönetim kuran ama başkası ben o grupdan olmam diyen veyahutda kayyuma kalsında herşey ortaya dökülsün denilen koca samsunspor sen bugünlere gelecek takımmıydın yada biz seni bunun için mi sevdik.helal olsun bu ülkede ben samsunluyum deyipde samsunsporu unutan herkese sonsuz teşekkürler sizlere bitirdiniz samsunsporu.süper loto tutdugunda bile evden arabadan önce ilk samsunspora başkan olurum diyen taraftar sen üzülme sen adamsın sen samsunlusun sen samsunsporlusun.sen adi sen ne kansız nede ******* degilsin.bu saatden sonra kayyuma da kalsak yeniden aç halimize acıyıpda birisi ben başkanım desede anlamı yok bizler bunları çekdik ya bu saatden sonra ne olursa olsun.sonuçda halı saha maçındada olsa bizler samsunsporluyuz.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: red_white - 14 March 2009, 18:53:09
Hakkı Tomaç neden her kongrede birşeyler örtüyor neden korkuyoo acaba aklıma çok güzel şeyler geliyor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2009, 18:57:05
Hakkı Tomaç a kadar gelmez iş yusuf, gercek bir Samsunsporlu olduguna ben kefilim.. Kendini kollamak oldugunu sanmam tum cabasının, hukucudur kendisi ve işleri yoluna yordamına uydurmaya calısıyor sanırım..

eski calışdığım şirkette tanıdığım insanlar vardı eski günleri konuşurlarken hakkı tomacla ilgili hiçde iii şeyler söylemediler sadece duyduklarım SAMSUNSPOR  kaza yaptığı aydan bi kac ay  sonra hakkı tomacın kulüp başkanlığına gectiği ve yağmur gibi yağan yardım paralarından cok büyük bi miktarda para yediğini söylediler  

bence hakkı tomac cok korkuyor kulüp kayyuma kalırda hesaplar incelenirsen bizi kesin asarlar linc ederler diye düşünüyolardır herhalde

samsunmania

14 March 2009, 19:24:55 #349 Son düzenlenme: 14 March 2009, 19:27:40 samsunmania55
Alıntı yapılan: veis - 14 March 2009, 19:22:18
VAY bee koca samsun bir tarafta kulüp içerisinde yolsuzluklar var şişme faturalar var diyen diger tarafda kafasına göre yönetim kuran ama başkası ben o grupdan olmam diyen veyahutda kayyuma kalsında herşey ortaya dökülsün denilen koca samsunspor sen bugünlere gelecek takımmıydın yada biz seni bunun için mi sevdik.helal olsun bu ülkede ben samsunluyum deyipde samsunsporu unutan herkese sonsuz teşekkürler sizlere bitirdiniz samsunsporu.süper loto tutdugunda bile evden arabadan önce ilk samsunspora başkan olurum diyen taraftar sen üzülme sen adamsın sen samsunlusun sen samsunsporlusun.sen adi sen ne kansız nede yaramaz degilsin.bu saatden sonra kayyuma da kalsak yeniden aç halimize acıyıpda birisi ben başkanım desede anlamı yok bizler bunları çekdik ya bu saatden sonra ne olursa olsun.sonuçda halı saha maçındada olsa bizler samsunsporluyuz.

Biz bu takımı gerçekten sevdik. Ne olursa olsun, inadına SAMSUNSPOR diyoruz.Biz aslımızı nkar etmiyoruz. Gerçek Samsunlu bizleriz.

şimşek_55

VAY bee koca samsun bir tarafta kulüp içerisinde yolsuzluklar var şişme faturalar var diyen diger tarafda kafasına göre yönetim kuran ama başkası ben o grupdan olmam diyen veyahutda kayyuma kalsında herşey ortaya dökülsün denilen koca samsunspor sen bugünlere gelecek takımmıydın yada biz seni bunun için mi sevdik.helal olsun bu ülkede ben samsunluyum deyipde samsunsporu unutan herkese sonsuz teşekkürler sizlere bitirdiniz samsunsporu.süper loto tutdugunda bile evden arabadan önce ilk samsunspora başkan olurum diyen taraftar sen üzülme sen adamsın sen samsunlusun sen samsunsporlusun.sen adi sen ne kansız nede yaramaz degilsin.bu saatden sonra kayyuma da kalsak yeniden aç halimize acıyıpda birisi ben başkanım desede anlamı yok bizler bunları çekdik ya bu saatden sonra ne olursa olsun.sonuçda halı saha maçındada olsa bizler samsunsporluyuz.

Kardesım tek kelımeyle  harıka ozetlemıssın olayı. Bu arada  Samsunspor uzerınden  TSO  da  mevkıı makam sahıbı olan arkadaslarıda ayrıca kutluyorum.Bızans  yolcusu kalmasın.Hanı  500.000  lıra  hanı vaadedılen para hanı hanı hanı

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUNSPOR'DA İKİNCİ İSTİFA

Samsunspor'un yapılan olağan genel kurulunda oluşturulan geçici yönetimden ikinci isitifa haberi de geldi. Yönetim Kurulu üyeleğine ismi yazılan Sadi Subaşı da istifa ettiğini açıkladı.

Sadi Subaşı, kendisinin de kongrede bulunmasına rağmen sorulmadan, fikri alınmadan böyle bir liste hazırlandığını belirterek, "Ben emrivakiye gelecek adam değilim. Bu tavır Samsunspor menfaatlerine uygun olmadığı gibi nezakete de aykırıdır. Nasıl böyle bir karar verebilmiş anlamış değilim. resmi istifamı pazartesi günü vereceğim. Son derece üzgün ve kırgınım." dedi.

ramcQ_55

red_white

ramçQ bende öle duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama çok para götürdü diye duydum

ramcQ_55

14 March 2009, 19:37:40 #354 Son düzenlenme: 14 March 2009, 19:39:12 ramcQ_55
Alıntı yapılan: red_white - 14 March 2009, 19:34:58
ramçQ bende öle duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama çok para götürdü diye duydum

hani bir iki kişi söylese tamam derim bu bir iftira atıyolar derim ama herkezin dilinde

red_white

hemde ist de otobüste üzerinde Samsunspor yağmurluğu olan 45 yaşlarında bi adamla konuşurken o dedi Hakkı Tomaç kazadan sonra çok para götürdü çokk dedi  ben onun yalancısıyım artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem

kuzey55

bu listede bulunan adiler temlikleri kaldırmadıgı için tahsin kosif vazgecmiş çünkü önü kapalı.kosif dışında aday çıkmayacağı zaten belliydi.en azından sezon sonuna kadar bırakmazlar diyorduk malesef bıraktılar...el birliğiyle bitirdiler bizi hepsine helal olsun.bu saatten sonra küme düşmek de koymaz amatöre düşmek de...onurumuz gururumuz mahalli seviyelerde mücadele ettiği sürece sportif başarının hiçbir anlamı kalmadı.keşke kayyuma kasalsydık da bu hırsızların yedikleri çıksaydı ortaya...topunuzun allah belasını versin.haram olsun bu şehirden yediğiniz ekmek.hepinizi payı var bugünkü durumda.mazhar başoğlu,adnan ölmez,hakkı tomaç ve saz arkadaşları...gurur duyun..gurur duy yusuf ziya kına yak...bu mutluluk sana yeter git park yap bahce yap benim cahil vatandaşım zaten sana yaptığın kuş heykeli için,çıplak kadın heykeli için,kaydırak salıncak için oy verir dert etme.koyun gibi güdülmeye mahkumuz...samsunda yaşayan işadamlarının hiçbirinin samsunsporlu olduguna inanmıyorum.turgut tüfenk de dahil,galip özütrk zaten malum istese yapamayacağı şey yok.sahipsiz şehrin sahipsiz takımı.utanın ordululardan,utanın trabzonlulardan,utanın uln sivaslılardan onlar kadar adam değilsiniz...

jean

olay biter kume duser bu takim belki daha hayirli olur

Sadece Samsunspor

AlıntıToplam istifa edenlerin sayısı 4 oldu.

Yönetimde ismine yer verilen Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz da istifa ettiğini açıkladı. Samsunspor eski başkanlarından Adnan Ölmez'in de emrivakiye tepki gösterip istifasını açıkladığı öğrenildi.

Sadi Subaşı ve Turgut Tüfenk'de istifa ettiğini açıklamıştı

şimşek_55

Bu takım duserse     tekrar  kullerınden  dogmasınıda bılır. Benım temennım kayyuma kalması. O zaman  kım kara koyun kım ak koyun  tum cıplaklıgı ıle ortaya cıkacaktır.Bırılerıde  samsunspor camıasından  sılınecektır.  Arkadaslar bırakalım bunlarıda  TSO dan gelecek 500 lıra ne oldu. Samsunspor un su halınden  bıle menfaat edınmeye calısanlar var anlamıyormusunuz. Samsunspor u sıyasete bulastırarak mevkıı makam pesınde olanlar var. Para vermeye gelıncede  hıcbırı ortada yok. Onun ıcın Samsunspora sunu yapacam bunuyapacam   dıyen sıyasetcılere ınanmayın. Samsunsporun tek kurtulus yolu  kurumsallasmak ve  yetıstırdıgı topcuları  satarak   yerıne yenılerını  bulmaktan gecıyor. Burası futbol kulubuyse  futbol uretecek  sıyaset degıl