Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: CriminaL - 14 March 2009, 18:08:22
güçlü bir yönetim mi? kulube uğrayacaklarından şüpheliyim ben.günü kurtardılar sadece kayyuma gitmesini engellediler başka da birşey beklemeyin bu yonetimden herşey ortaya apaçık çıkmadığı sürece biz böyle kandırılmaya devam ederiz..

Tekrar okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.. bu noktadan sonra sıra geldi bizlere gönüllerimizde ve klavyelerimizde aradığımız çözüm yollarında başarısız olma ihtimalimiz yüksekti öylede oldu taraftar olarak dilemek yetmiyor malesef ama gazide ve çiflikte dile gelebiliriz siyasetcilere iş adamlarına şehrin ileri gelenlerine inat..

samsunmania

Bu arada kulüpteki belirsizlik ve otorite boşluğu futbolculara da yansıyacaktır. Yansıdı da zaten. İnşallah bir de düşme adına korkulu rüyalar görmeyiz.

CriminaL

ya ne yaparsak yapalım işte herşey ortada yzy bişe yapmıyor yzy başkan olmazsa anca öle birşeyler olur yoksa hiçbirşey olmaz kimse destek falan da vermez

Mert

Samsun medyası uyuyor hiçbir yerel kaynakta haber yok

samsunmania

Alıntı yapılan: Mert 55 - 14 March 2009, 18:27:02
Samsun medyası uyuyor hiçbir yerel kaynakta haber yok

Bizler hariç SAMSUN uyuyor. Basın uyumuş uyumamış.........

ugrass

ali ihsan

Kongreler kangrene döndü artık...
Kanser ettiler bizi be,mutlu olsunlar şimdi...

ali ihsan

AlıntıHakkı Tomaç tarafından Samsunspor'un yeni yönetim kurulu listesine yazılan  AS Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tüfenk, kongrenin hemen ardından yaptığı açıklamada, kendisine haber verilmeden ve onayı alınmadan yönetim kuruluna seçilmesini kabul etmeyeceğini bildirdi. Tüfenk, "Benim samsunspor'a olan ilgim ve sorumluluklarımı yüklenme konusundaki tavrım herkesce bilinir. Her zaman Samsunspor'un emrindeyim. Ama böyle bir emri vakiyi kabul etmem de mümkün değildir. Bana oy veren Samsunspor delegelerine teşekkür ediyorum, ancak bilgim ve onayım dışında yapılan emri vakiyi kabul etmeyeceğimi de bildirmek istiyorum. Pazartesi günü resmi istifamı da ilgili mercilere bildireceğim." dedi. gazete55

red_white

Hakkı Tomaç neden her kongrede birşeyler örtüyor neden korkuyoo acaba aklıma çok güzel şeyler geliyor

CriminaL

herşeyin ortaya çıkacagından korkuyor da ondan emri vaki iş mi yapılır olacak iş değil

**KaR6**

Hakkı Tomaç a kadar gelmez iş yusuf, gercek bir Samsunsporlu olduguna ben kefilim.. Kendini kollamak oldugunu sanmam tum cabasının, hukucudur kendisi ve işleri yoluna yordamına uydurmaya calısıyor sanırım..

samsunmania

İnsanlar egolarını bir kenara bırakamıyorlar şu şehirde. Olan da Samsunspor'a oluyor maalesef. Ne desek, nerelere gitsek, ne yapsak bilemiyorum. Futbol tarihinde bizim kadar acı çeken başka bir kulüp var mı acaba merak ediyorum. Adımız büyük, insanımız küçük maalesef. Şunun şurasında 2,5 milyon lira problem oluyor, insanlar kendileri için çerez parası sayılabilecek meblağları geri istiyor. Olan bizim gibi gerçek Samsunlulara oluyor. Gerçek Samsunlu Samsunspor'a bu kötülükleri yapamaz.
Sayın YZY. Seni de tebrik etmek lazım. Ne inat varmış sende.

Ertuğrul Sağlam

Memleketi harcıyor Trabzon ve iktidar uşakları
Gelin bu şehire sahip çıkalım dostlar
Yeter artık ş...... duyun bu isyanları
İsyanla bu şehire sahip çıkalım dostlar
Bu şehire sahip çıkmayanları duyuralım
Samsun'u satanları birlikte haykıralım
Canı candan edelim Samsun'u kurtaralım
Sustukça bizi daha çok ezecekler
Talan edip şehiri s...tir olup gidecekler
Meydanlara çıkalım çektiklerimiz artık yeter
Benim söylediklerim demogoji değildir
Büyük Samsun en büyük dileğimdir
Üç beş çapulcuya bırakmayalın şehiri
Taraftarız susmayı bilmez kırmışız zincirleri
Samsunspor uğruna vermişiz şehitleri
Haya bilmez şehir yöneticisi kudurmuş itleri
İsyan edip Samsun'dan def  dostlar

red_white

yarınki SBK maçında baştan sona kadar yzy nin kulaklarını inletmek lazım halkı belkide son kez uyarıcağımız yer olucak

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: red_white - 14 March 2009, 19:10:38
yarınki SBK maçında baştan sona kadar yzy nin kulaklarını inletmek lazım halkı belkide son kez uyarıcağımız yer olucak

kesinlikle katılıyorum dediklerine yarın salonda sadece yusuf ziya ve milletvekillerine isyana gidelim