Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

jean

sonumuz goztepe onlari zengin sirket aldi tekrar cikacaklar bizi alan olumu orasi supheli

Sadece Samsunspor

şimşek_55

Kayyumakalması hıc hos degılde kalırsada  ak koyun kara koyun ortaya cıkacak . Kulupte  ınandıgımız  cogu kısının perdesı  dusecek bu sayede. Kayyum samsunsporun kurumsal kımlık kazanmasındakı  en buyuk engeldır .Kayyuma kalalımda  acılsın bakalım su eskı hesaplar.

berusa55

Bu şehirdeki yöneticilerin, siyasilerin, bürokratların alayı yalan olmuş... Sadece zorunda olmadığı halde bir şeyler yapmak için çırpınan Sayın Valimizi ayrı tutuyorum. Uğraşları için de helal olsun ama O da bu adamlardan hayır olmadığını anladı.

CriminaL

yalan balon haber tso jean bizi alan kımse olmaz

CriminaL

alayı sahtekar olmuş bunların çıksın hersey ortaya yeter bu taraftarı kandırdığınız !

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPOR'A GEÇİCİ ÇÖZÜM

Samsunspor'un içinde bulunduğu yönetim sorunu divan Başkanı Hakkı Tomaç'ın açıkladığı geçici yönetimle çösüme kavuşturuldu. Bu çözüme göre, Samsunspor'a 1989'dan bu yana başkan olarak hizmet veren 5 eski başkanın eş başkanlığında geçici bir yönetim oluşturuldu.  Tarih sırasıyla Hakkı Tomaç, Aslan Çınar, İsmail Uyanık, Adnan Ölmez ve Mazhar Başoğlu'na ilaveten Turgut Tüfenk, Kazım Yılmaz, Sadi Subaşı, Fevzi Apaydın ve Hacı Eyüp Güler'den yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yönetim kurulu listesinin yedek üyeleri arasında ise Abdi Azgar, Suat çakır, Arif Kosif, Erkut Tutu gibi Samsunspor'da geçmişte yöneticilik yapan isimler yer alıyor. Divan Başkanı Hakkı Tomaç, eski başkanlarla her hangibir görüşme yapılmadığını, mutabakatlarının alınmadığını ancak bu formülün çözüm için şart olduğunu bildirdi. Tomaç, "Başkanlar göreve kabul etmez istifa ederse, yedek üyelerle işi götüreceğiz. Böylece olağanüstü kongre için zaman kazanacağız. Kulübü kapanmaktan kurtaracağız" dedi. Oylamada yeni yönetim kabul edildi.

CriminaL

foyaları ortaya çıkmasın diye geçici çözümü hemen üretmişler..sıkışınca köşeye nasılda buluyorlar yollarını artık hiçbirine zerre kadar inancım kalmadı bunların samsunspor'u falan da düşündüğünü sevdiğini zannetmiyorum..bagımsız denetçi getirip bütün herseyi ortaya çıkarmazlarsa hiçbirine zerre kadar güvenmem

Kadir ÇELEBİ

traji komik bir durum :) en azından listedeki 2 isim hariç güçlü bir yönetim oluşmuş bu aşamada hayırlısını dilemekten başka çağremiz yok..

55.hakan

şimşek_55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 14 March 2009, 18:06:13
traji komik bir durum :) en azından listedeki 2 isim hariç güçlü bir yönetim oluşmuş bu aşamada hayırlısını dilemekten başka çağremiz yok..

O lıstede kulube kımse para vermez. Zaten cogu kulube konulan temlıklerın  ılk 3 unde  yer alan ısımler. Alacakları  garantıye aldılar

CriminaL

güçlü bir yönetim mi? kulube uğrayacaklarından şüpheliyim ben.günü kurtardılar sadece kayyuma gitmesini engellediler başka da birşey beklemeyin bu yonetimden herşey ortaya apaçık çıkmadığı sürece biz böyle kandırılmaya devam ederiz..

berusa55

Hakkı Tomaç "Kulübü kapanmaktan kurtaracağız" dedi.

Eyvah eyvah neleri ağzımıza almaya başlamışız. >:(

Mert

Hayırlı olsun.Keşke bıraksalardı da kayyuma kimin ne olduğunu görseydi millet.yzy kına yak bi yerlerine bunlar senin eserin.

CriminaL