Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

başkan kim olursa olsun ihş. ağlamazlar bi kac ay sonra iş adamları ve özelliklede yzy bize destek vermedi o yüzden destek bulamadık ve istifa ediyoruz gibi söylentiler duymak istemiyoruz biliyoruzki destek vermicekler o yüzden duymaya alışdık ama bıktık artık bıktık

King Of The North

Mert

Tahsin kosif başkan olmayacağını söylemişti?

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Mert 55 - 14 March 2009, 16:41:45
Tahsin kosif başkan olmayacağını söylemişti?

KAYNAK
http://www.samsun.net/haber/tahsin-kosifin-listesi-hazir-4350.htm

Samsunspor'a uzun yıllardır hizmet veren ve son yönetimde de yer alan Tahsin Kosif, bugün yapılacak genel kurulda başkanlık için listesini hazırladı. Listede bulunanlardan yedisinin şehir dışından işadamı olduğu öğrenilirken, Kosif dün akşamg ece geç saatlara kadar kurmaylarıyla toplantı yaptı.

İKNAYA ÇALIŞIYOR
Kırmızı- Beyazlılar'da bugün yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesi şuanki yönetimde de bulunan Tahsin Kosif'in aday olacağı öğrenildi. Tahsin Kosif'in hazırladığı listesinde bulunan işadamlarından yedisinin şehir dışından olduğu sızan bilgiler arasında yer alırken, Kosif dün gece geç saatlara kadar kurmayları ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşulanlar hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, Kosif'in listesinde bulunanları ikna etmeye çalıştığı belirtildi.
YA ADAY ÇIKMAZSA?
Bugünkü genel kurulda eğer bir yönetim kurulu listesi çıkmazsa, bu sefer iş Samsunspor eski Başkanlarından Hakkı Tomaç'a düşecek. Tomaç belirleyeceği 11 asıl ve 11 yedek üye ile bir liste hazırlayıp Samsunspor kulübünün fesih olmasına engel olacak. Tomaç'ın belirleyeceği bu yönetim de kongrenin ardınan bir olağanüstü genel kurul kararı alarak Samsunspor'a oluşarak bir yönetimin önünü açacak. Bu çözüm ile Kırmızı- Beyazlı kulübün fesh olması engellenecek.

kuzey55

bugün mutlaka aday çıkacak ama gözden kaçırılmaması gerekn birşey var ki önümüzde şerfsiz eski yöneticilerin 2.5 trilyon temliği...bu temlik kalkarsa büyük bir yük kalkacak üzerimizden.önümüz çok açılacak.hem trabnsfer yapabileceğiz hem de bütçemiz rahatlayacak süper lig için sağlam kadro kurma imkanımız olacak.bu dönek adamlar bir şekilde ikna edilmeli şehrin büyükleri tarafından.yoksa yine önümüz kapalı.

merkez

Son dakika !!!

Samsuni'den aldığım bilgiye göre,liste filan yok...

kadir55ist

çok sessiz sedasız bir genel kurul mu oluyor.
hiç bir yerde bir haber yok sanki herşey gizli saklı gibi.
önceki kurullarda herşey dakka dakka bildirilirdi biz daha aday varmı yokmu tam bilmiyoruz.
saat 4 oldu samsunsporumuz adına bilgimiz yok .
samsun medyası uyuyormu.
neyse inşallah samusnumuz için hayırlısı olur.

55.hakan

Alıntı yapılan: merkez - 14 March 2009, 17:01:51
Son dakika !!!

haydaaaa liste hazırlığı falan vardı hani

ramcQ_55

Son dakika !!!

hayda kaldıkmı şimdi kayyuma

berusa55

Ne listesi ne başkan adayı...Şu hale baksanıza eski yöneticiler ağız birliği etmişcesine temlik konusunda Samsunspor'umuzu batırıyorlar. Şu durumda bu kulübün başkanı nasıl sorumluluk alsın. Destekten çok köstek var her taraftan. Yazıklar olsun hepsine.

Sadece Samsunspor

AlıntıKAYYUM İÇİN GİRİTLİ'DEN DESTEK GELDİ

Hakkı Tomaç'ın divan bakanlığı yaptığı kongrede, yönetim kurulu ve başkanlık divanı faaliyet raporları ile gelir gider bütçesi ve denetleme kurulu raporları okundu. Başkanlık Divanı adına söz alan Emin Kırbıyık, "Kenti yönetenler içinde en kritik noktada -Samsunspor da ne, Samsunspor bizi ilgilendirmiyor- diyenler çıktı. Bunu üzülerek söylemek istiyorum" dedi. Kırbıyık'ın bu sözleri salonda bu yönetici kim sorusunun sorulmasına neden oldu.
UÇURUMUN KENARINDAYIZ
Faaliyet raporu üzerinde söz alan SAMSEV Başkan Sadi Subaşı, "uçurumun kenarındayız" diye başladığı konuşmasında, "Burada ya gerçekleri konuşacağız, gerekli tedbirleri alacağız, ya da bundan sonra kongre yerine cenaze töreni düzenleyeceğiz. Buradan basına da sesleniyorum; dile getirilen gerçekleri yazmak yerine şov yapanlara destek çıktıkları sürece Samsunspor markasını da kaybedeceğiz." diye konuştu. Kongre konuşmalarla devam ediyor.
KURTULUŞ KAYYUMA GİTMEK
Sadi Subaşı'nın "Samsun'un lideri yok, Samsun'u yönettiğini iddia edenler, Samsun'un lideri olmak zorundadırlar. Kente liderlik yapmayanların yöneticilek yapmasının da anlamı yoktur" şeklinde sözlerini bitirmesinin ardın Balkan Türkleri Konfedarasyon Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Samsunspor'un geriye doğru 10 yıllık hesapları masaya yatırılmadan ve kimin ne yaptığı ortaya çıkmadan Samsunspor'un düze çıkamayacağını belirterek şunları söyledi: "Son bir kaç yıldır bizi kayyuma gitmekle korkutuyorlar. Kayyuma gitmek Samsunspor'un felaketi değil kurtuluşudur. Samsunspor kayyuma gittiğinde bütün hesaplar didik didik edilmeli, kim ne vermiş, kim ne almış, kim kulubün parasını nasıl harcamış bunlar ortaya çıkmalı. Kulübe gerçekten yardım eden 5-6 kişinin dışında kulübün üzerinden şov yapan, siyaset yapan, şöhret olan herkes hesabını vermelidir."
Altuntaş, 1000 altın adam kampanyasını da eleştirdi.
GİRİTLİ'DEN YOLSUZLUK İDDİASI
Yöneticilerden Avukat Ata Giritli, 1990'dan beri hesapların incelenmesi halinde sayısız usulsüzlükler çıkacağını ve bugün alacaklı gözükenlerin bu incelemeden sonra borçlu çıkacağını öne sürerek, iki faturayı örnek gösterdi. İki faturada 400 bin TL'lik şişirme olduğunu öne süren Giritli, "bu sadece  iki örnek. yöneticilik yaptığım dönemde biz emekli bir sayıştay denetçisine hesaplarnı incelettik, usülsüzlükleri ortaya çıkardık. Ben Samsun Valiliği'ne İçişleri Bakanlığından denetçi talebiyle başvurdum. Bir yıl geçti, hala gelmen giden yok. Bu hesaplar karıştırıldığı zaman neler neler çıkacak. Onun için ben de kayyuma gitmesini destekliyorum. Ben Avukatım, neyin ne olduğunu biliyorum. Savcılığa bir dilekçe versem her şyey ortaya çıkar. Ama bu Samsunspor'a zarar verir onun için bunu yapmıyorum. Kayyum'a giderse daha iyi olur" dedi.

(Devam edecek)

http://gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=2637

samsunmania

KAYYUM İÇİN GİRİTLİ'DEN DESTEK GELDİ

Hakkı Tomaç'ın divan bakanlığı yaptığı kongrede, yönetim kurulu ve başkanlık divanı faaliyet raporları ile gelir gider bütçesi ve denetleme kurulu raporları okundu. Başkanlık Divanı adına söz alan Emin Kırbıyık, "Kenti yönetenler içinde en kritik noktada -Samsunspor da ne, Samsunspor bizi ilgilendirmiyor- diyenler çıktı. Bunu üzülerek söylemek istiyorum" dedi. Kırbıyık'ın bu sözleri salonda bu yönetici kim sorusunun sorulmasına neden oldu.
UÇURUMUN KENARINDAYIZ
Faaliyet raporu üzerinde söz alan SAMSEV Başkan Sadi Subaşı, "uçurumun kenarındayız" diye başladığı konuşmasında, "Burada ya gerçekleri konuşacağız, gerekli tedbirleri alacağız, ya da bundan sonra kongre yerine cenaze töreni düzenleyeceğiz. Buradan basına da sesleniyorum; dile getirilen gerçekleri yazmak yerine şov yapanlara destek çıktıkları sürece Samsunspor markasını da kaybedeceğiz." diye konuştu. Kongre konuşmalarla devam ediyor.
KURTULUŞ KAYYUMA GİTMEK
Sadi Subaşı'nın "Samsun'un lideri yok, Samsun'u yönettiğini iddia edenler, Samsun'un lideri olmak zorundadırlar. Kente liderlik yapmayanların yöneticilek yapmasının da anlamı yoktur" şeklinde sözlerini bitirmesinin ardın Balkan Türkleri Konfedarasyon Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Samsunspor'un geriye doğru 10 yıllık hesapları masaya yatırılmadan ve kimin ne yaptığı ortaya çıkmadan Samsunspor'un düze çıkamayacağını belirterek şunları söyledi: "Son bir kaç yıldır bizi kayyuma gitmekle korkutuyorlar. Kayyuma gitmek Samsunspor'un felaketi değil kurtuluşudur. Samsunspor kayyuma gittiğinde bütün hesaplar didik didik edilmeli, kim ne vermiş, kim ne almış, kim kulubün parasını nasıl harcamış bunlar ortaya çıkmalı. Kulübe gerçekten yardım eden 5-6 kişinin dışında kulübün üzerinden şov yapan, siyaset yapan, şöhret olan herkes hesabını vermelidir."
Altuntaş, 1000 altın adam kampanyasını da eleştirdi.
GİRİTLİ'DEN YOLSUZLUK İDDİASI
Yöneticilerden Avukat Ata Giritli, 1990'dan beri hesapların incelenmesi halinde sayısız usulsüzlükler çıkacağını ve bugün alacaklı gözükenlerin bu incelemeden sonra borçlu çıkacağını öne sürerek, iki faturayı örnek gösterdi. İki faturada 400 bin TL'lik şişirme olduğunu öne süren Giritli, "bu sadece  iki örnek. yöneticilik yaptığım dönemde biz emekli bir sayıştay denetçisine hesaplarnı incelettik, usülsüzlükleri ortaya çıkardık. Ben Samsun Valiliği'ne İçişleri Bakanlığından denetçi talebiyle başvurdum. Bir yıl geçti, hala gelmen giden yok. Bu hesaplar karıştırıldığı zaman neler neler çıkacak. Onun için ben de kayyuma gitmesini destekliyorum. Ben Avukatım, neyin ne olduğunu biliyorum. Savcılığa bir dilekçe versem her şyey ortaya çıkar. Ama bu Samsunspor'a zarar verir onun için bunu yapmıyorum. Kayyum'a giderse daha iyi olur" dedi.
(Devam edecek)

http://www.gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=2637

Kadir ÇELEBİ

Son dakika !!!

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 March 2009, 17:09:05
hayda kaldıkmı şimdi kayyuma

Yok merak etme Hakkı Tomaç'ın belirleyeceği 11 kişiye kaldık yeniden kongre yapılacak ilerleyen tarihlerde bu zaman zarfında liglerin bitiminede az kaldı gerek sportif anlamda gerekse yönetim anlamında kendinizi bütün olumsuzluklara hazırlayın. :-[

ugrass

Tufan