Bank Asya 1.Lig 26.Hafta |Ç.Rizespor- Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 08 March 2009, 20:47:17

« önceki - sonraki »

Mert

Alıntı yapılan: LAZURİbere - 11 March 2009, 17:31:13
Samsunspor da Karadeniz takımı olmasından dolayı düşmesini istemiyorum. Ancak bu hafta Rizeden puan alma hayaline fazla kapılmayın... Rize ,Raşit Çetiner hocamızla yakaladığı muhteşem çıkışı samsunsporla devam ettirmek istiyor. İkinci yarı çok sancılı dönemler geçirdik ancak bunlar Raşit Hocamızla son buldu. İnşallah seneye süper ligte silbaştan harika bir kadro kurucaz ve Süper ligte fırtınalar estiricez.
Herkes hazır olsun Büyük Çaykur Rize Spor geliyor.....

Sizin havanızı attığınız yerde bizim fırtınamız eser koçum sen rahat ol.İnşallah çıkamazsınız.Beter olun beter.

LAZURÝbere

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 March 2009, 17:47:54
bas git lan artist artist konuşma size verilen destek bize verilse sivasın yerinde biz olurduk. kendi forumuna git yaz. hem siz niye rizeyi o kadar düşünüyorsunuz ki zaten sene sonunda ankarasporun yerine çıkaracak sizi başbakanınız.onun için gerek yok rize maçına gitmeye.siz fener maçına gidin. >:(

Kardeşim kıskanclığpın Lüzumu yok biz ne politikacılar ne başbakanlar çıkardık. Tayyip sadece bunlardan bir.. Türkiyede ki Rizeli potansiyeli ni herkes biliyor. Bizim politikacılarımız , büyük iş adamlarımız takımımıza destek veriyor ve olması gerekn de bu zaten.
Sizin büyüklerinizin Samsun a dönüp baktığı bile yok. Buda Samsun un ayıbıdır.
Kendi ayıbınızı başkalarını suçlayarak kapatamazsınız...

kuzey55

destek verseler ne olacak.tribün futbol kültürü altyapı olmadıktan sonra...yesinler sizin potansiyelinizi :D tükürüğümüzde boğarız sizi

ali ihsan

11 March 2009, 18:01:18 #108 Son düzenlenme: 11 March 2009, 22:49:31 aliihsan55
Alıntı yapılan: LAZURİbere - 11 March 2009, 17:54:10
Kardeşim kıskanclığpın Lüzumu yok biz ne politikacılar ne başbakanlar çıkardık. Tayyip sadece bunlardan bir.. Türkiyede ki Rizeli potansiyeli ni herkes biliyor. Bizim politikacılarımız , büyük iş adamlarımız takımımıza destek veriyor ve olması gerekn de bu zaten.
Sizin büyüklerinizin Samsun a dönüp baktığı bile yok. Buda Samsun un ayıbıdır.
Kendi ayıbınızı başkalarını suçlayarak kapatamazsınız...

Çıkardığınız başbakanların hangisi SADECE Rizespor'lu.Biri fenerli biri gs li.İstanbul yalakalığı sizin siyasetçilerinize de sirayet etmiş.Çift takımlı parazitlerle işimiz olmaz.
Hadi yürü git buradan ...Naşşşş

LAZURÝbere

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 March 2009, 17:55:45
destek verseler ne olacak.tribün futbol kültürü altyapı olmadıktan sonra...yesinler sizin potansiyelinizi :D tükürüğümüzde boğarız sizi

Tükürüğümüzle boğarız derken yarısı yoplama çingene olan nüfusunuzdanmı bahsedyosunuz. Rizeli her konuda üstündür şu an da da aynısı geçerli . Şu ana kadar Türkiye de Rizelinin üst düzey görev yapmadığı bir kabine kuruşmadı Türkiyede. Şu andada Başbakan , Meclis başkanı , İstanbul , ankara büyükşehir belediye başkan adayları bile Rizeli. Daha ne konuşuyosunuz. Futbolda da kendimizden söz ettirmeye geliyoruz. Adım adım tepelerre tırmanıcaz ve Rizesporumuzu da şahşlandırıcaz.
Biz her adımda kendimizi gösteren bir milletiz. Kıskançlıkla konuşmanın bir anlamı yok...

Akyol

ali ihsan

Alıntı yapılan: LAZURİbere - 11 March 2009, 18:05:15
Tükürüğümüzle boğarız derken yarısı yoplama çingene olan nüfusunuzdanmı bahsedyosunuz. Rizeli her konuda üstündür şu an da da aynısı geçerli . Şu ana kadar Türkiye de Rizelinin üst düzey görev yapmadığı bir kabine kuruşmadı Türkiyede. Şu andada Başbakan , Meclis başkanı , İstanbul , ankara büyükşehir belediye başkan adayları bile Rizeli. Daha ne konuşuyosunuz. Futbolda da kendimizden söz ettirmeye geliyoruz. Adım adım tepelerre tırmanıcaz ve Rizesporumuzu da şahşlandırıcaz.
Biz her adımda kendimizi gösteren bir milletiz. Kıskançlıkla konuşmanın bir anlamı yok...

Haddini bil lan.Asabımızı bozma kaybol git buradan.
Alayınız çift takımlısınız lan.İstanbul yalakaları sizi...

kuzey55

çingene,laz,çerkez,muacir,kürt hepsi var samsunda...bundan gocunmuyor gurur duyuyoruz.rizeden aç karnını doyurmak için gelenlerde çoğunlukta ayrıca...o çingene dediklerin sizin gibi rum bozmalarından daha insandır merak etme.

yaman55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 March 2009, 18:12:57
çingene,laz,çerkez,muacir,kürt hepsi var samsunda...rizeden aç karnını doyurmak için gelenlerde çoğunlukta...o çingene dediklerin sizin gibi rum bozmalarından daha insandır merak etme.

beşnumara

teşekkürler admin şimdi çayını içsin izlesin siteyi diyeceğim ama onu da yapamıyo heralde :D

kuzey55

Alıntı yapılan: LAZURİbere - 11 March 2009, 18:13:27
Bana ban atarsanın kendi acizliğinizi göstermiş olursunuz. Siz bilirsiniz...Mantıklı laflara küfürle karşılık vermek de sizin kültürünüzü ortaya koyuyor.

yahu biz sizin froumunuza giriyormuyuz.sen ne amaçla gelip burda boş yere tartışma çıkarıyosun.işte büyüklüğümüz de burdan belli.burası sadece samsunsporluların forumudur.sizin gibi çift cinsiyetliler yok burda.

CriminaL

11 March 2009, 18:16:01 #117 Son düzenlenme: 11 March 2009, 20:06:56 samsuni
kıskanacak neyiniz var ayrıca tarihiniz bile yamuk defol git buradan 2 takımlı yalakalar sürüsü

ferahkorkut

11 March 2009, 18:23:19 #118 Son düzenlenme: 11 March 2009, 18:30:10 ferahkorkut
Alıntı yapılan: beşnumara - 11 March 2009, 17:47:54
bas git lan artist artist konuşma size verilen destek bize verilse sivasın yerinde biz olurduk. kendi forumuna git yaz. hem siz niye rizeyi o kadar düşünüyorsunuz ki zaten sene sonunda ankarasporun yerine çıkaracak sizi başbakanınız.onun için gerek yok rize maçına gitmeye.siz fener maçına gidin. >:(

Arkadaşlar,bu foruma üye olduğumdan beri Samsunspor'a sempatim oldu.Çoğu zaman galibiyetleriniz de mutlu oldum,mağlubiyetlerinizse mutsuz etti beni.Ayrıca samsunspor.biz'i taraftar forumları arasında şuana kadar gördüğüm en seviyeli forum olarak gözüme çarptı.

Buraya kadar herşey normal,fakat rize'li bir arkadaşın aşağıdaki yorumuna @beşnumara'nın verdiği karşılığa hiçbir anlam veremedim.

Alıntı sahibi: LAZURİbere üzerinde Bugün  16:31
Samsunspor da Karadeniz takımı olmasından dolayı düşmesini istemiyorum. Ancak bu hafta Rizeden puan alma hayaline fazla kapılmayın... Rize ,Raşit Çetiner hocamızla yakaladığı muhteşem çıkışı samsunsporla devam ettirmek istiyor. İkinci yarı çok sancılı dönemler geçirdik ancak bunlar Raşit Hocamızla son buldu. İnşallah seneye süper ligte silbaştan harika bir kadro kurucaz ve Süper ligte fırtınalar estiricez.
Herkes hazır olsun Büyük Çaykur Rize Spor geliyor.....

Bu mesaja illa lan lun diyerek mi cevap vermek gerekir?Bir arkadaşın gereksiz tepkisi,bu derbi öncesinde gerginlik yaratmasın.Yıllarca birbirimizi yedik,ne oldu peki?Superligde sadece 1 karadeniz takımı var.Yapmayın etmeyin,ayrıca Rum lafı da ne demektir?Ayıptır,bu kelimeyi kullanmak nasıl birşeydir!

beşnumara

Alıntı yapılan: ferahkorkut - 11 March 2009, 18:23:19
Buraya kadar herşey normal,fakat rize'li bir arkadaşın aşağıdaki yorumunaa @beşnumara'nın verdiği karşılığa hiçbir anlam veremedim.
anlaşılan samsunsporlu değilsin.burası rizespor.biz değil.bizi anlayacak adam sempati duymayacak. samsunsporlu olacak.bu foruma bi dengesiz girecek milleti tahrik edecek sonra benm verdiğim tepkiyi anlamayacak.anlamamak için ya aptal olmak gerekiyo ya da rizeli pardon çift takım olmak gerekiyor.