Bank Asya 1.Lig 26.Hafta |Ç.Rizespor- Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 08 March 2009, 20:47:17

« önceki - sonraki »

Kais

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 March 2009, 19:52:47
bunlar beşiktaşla şike yapıp bursayı düşürmüşlerdi ya,biz o sene sebatla rizeye çelme takmıştıkya,onlar gibi karadeniz deyip şike yapmamıştıkya,ondan katmış bursayı.
birşekilde çıkarlamış ama biz 5 sene daha çıkamazmışız :) ne kadar komik bu çaycılar.o kadar para harcadılar durumları ortada.bizim durumumuzda olsalar şimdi çoktan düşmeyi garantilemişlerdi.bizde altyapı var taraftar varda bi şekilde işimizi götürüyoruz.bu sezon iç sahada topladıgımız puanlarla nerdeyse ligde kalacağız.bu taraftarımızın gücünü gösteriyor işte.bunlar kendilerine hediye edilen atatürkün armasını taşıyan atkıyı yakacak kadar alçak insanlar.maçtan önce samsunda kimse adam yerine koyup bişey yapmadı bunlara ama çevik kuvvetin arkasına geçince nedense delikanlı oldu hepsi.muhatap olduğumuz tribüne bakarmısınız.ordulusu,giresunlusu,rizelisi o forumdan bize sallıyolar hep.bizim farkımız burda işte.trabzon febe bjk ne varsa bunlarda.yalakalık,uşaklık hepsi bunlarda...eee büyük olmak kolay değil.böyle çekemezler işte.

sen 15 trilyon para harca sonra bizden 5 puan üstte ol.biz 3 trilyon hrcayalım iç saha maçlarınla ligde kalalım söylediğin gibi.bunlarda inşallahhhhh lige çıkmazlarda görürüm o zaman o 53r53ri yi

Nuri Asan

karadenizin,Tr liglerinin kralı biziz.Biz bize yeteriz,biz hepinize yeteriz.kimseye ihtiyacımız yok.

ali ihsan

Süper ligte bir çok eksikle gittiğimiz (ilk 18 i bile tamamlayamamıştık) Bursa deplasmanından yanılmıyorsam 3-2 lik bir galibiyetle dönmüştük.Yani biz zoru severiz.
Umarım aynı tarifeyi Rize'ye de uygularız...

beşnumara

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 13 March 2009, 12:10:02
Süper ligte bir çok eksikle gittiğimiz (ilk 18 i bile tamamlayamamıştık) Bursa deplasmanından yanılmıyorsam 3-2 lik bir galibiyetle dönmüştük.Yani biz zoru severiz.
Umarım aynı tarifeyi Rize'ye de uygularız...
o zamanki futbolcularımızda az da olsa ruh vardı şeref vardı.şimdiki kadro o zamanın kadrosuyla kıyaslanamaz

ali ihsan

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 March 2009, 13:55:03
o zamanki futbolcularımızda az da olsa ruh vardı şeref vardı.şimdiki kadro o zamanın kadrosuyla kıyaslanamaz

Adımız yeter ...

beşnumara

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 13 March 2009, 14:06:57
Adımız yeter ...
sen,ben,biz öyle düşünüyoz.takımdaki ruhsuzlardan mı hala bi şeyler bekliyonuz.armanın duruşu yeter ama içindeki adamlar boş adamlar bir kaçı hariç

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 11 March 2009, 20:45:45
la bunlar adam olsa ki çift cinsiyetli (yuzde 80), feneri tutmazlar. bide kaale alıp bunlara söz hakkı verip cevapta yazıyoruz valla helal bize  ;D içlerinden bi tane adam çıkmışmmı bi gösterin da allah aşkına
la hala ötüyolarmı? ;D

yaman55

gozgoz yýlmaz

Rizespor'un en büyük taraftar grubu Rizeli Kartallar
Sonra GFB Rize..
Gerisin siz hesap edin işte. Ömrüm boyunca bir tane bile sadece Rizesporlu adam görmedim. en delikanlı Rizeli de aramızda da bulunan Rize kökenli Samsunsporlulardır.

delikurt 55

Arkadaşlar iki gün önce Samsunspor resmi wep sitesine üye olan kendini bilmez 4 -5 tane rizeli tüm Samsunspor camiası ve Samsunlulara ağır küfürler sarfetmiş vede hakarette bulunmuşlardır. Şimdi bende siz arkadaşlara soruyorum? Bunlar kimlere hizmet ediyo? Bunlar hangi ülkenin insanı ki insan olamamışlar!  Bunlar yada bunun gibiler neden bizlere bu dakar düşmanlık yapıyolar? Ben bir Samsunlu ve Samsunspor'lu olarak bunları şiddetle kınıyorum bu adamlık değil! bu insanlık değil! bunların yaptığı ne insanlığa sığar nede futbola centilmenliğe sığar. Ben bu insanların karadenizle bile olduğuna inanmak istemiyorum. Biz herkim olursa olsun herkeze güler yüzlü olmayı öğrendik ama bundan sonra bende yapacağımı en ağır şekilde yapacam onlara beklesinler biraz yazıklar olsun onlara. Saygılar arkadaşlar çok üzgünüz. :(

yaman55

delikurt 55

İnşallah baba bizler gurbetteyiz sizlerden gereğini yapmanızı istiyoruz tabiki saygılar.

şimşek_55

Samsunspor  taraftarı gereken  cevabı  verir onlara  kardeşim. Takım  Rizede   bunları yensin havalarını bir alalım  ondan  sonra  görüşecegiz . Karadenizin  slarına  gömeceğiz komoftileriii

bafralı erhan

bunlardan hiç bişey oolmaz görürler pazar gün..

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 13 March 2009, 23:52:32
Samsunspor  taraftarı gereken  cevabı  verir onlara  kardeşim. Takım  Rizede   bunları yensin havalarını bir alalım  ondan  sonra  görüşecegiz . Karadenizin  slarına  gömeceğiz komoftileriii

inşaallah dediğin gibi olur. Alla utandırmasın