Büyük Otel Samsunspor'un olacak!-mı ?

Başlatan merkez, 03 March 2009, 17:10:53

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

hayal hayal

bizim köylere yol lazım su lazım satalım gitsin ne gerek var samsunspora verecekmişiz ölürümde vermem samsunspora büyük oteli hemen bi mahkeme alırım geri olur biter

derler bizim vekiller özelliklede binnur şahinoğlu izmirin suyu yokya satıp oraya su borusu döşetir valla

Akyol

binnur şahinoğlu na şimdi bişey derdim ama gitsin izmirine istemiyoruz onu bu şehirde yaa

Lazoli

e peki arkadaslar o yapilacak 400 milyon dolarlik alis veris merkezinde bide 5 yildizli otel var "dev projenin temeli atildi" diye bi basligimiz var samsun ili kategorisinde. ordaki otel nolacak ozaman??? bari o alisveris merkezinin otelini versinler bize da?
bi iki sene daha sIIkariz disimizi  :-\
o otel nolacak acaba yaaa?

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Lazoli - 04 March 2009, 00:00:24
e peki arkadaslar o yapilacak 400 milyon dolarlik alis veris merkezinde bide 5 yildizli otel var "dev projenin temeli atildi" diye bi basligimiz var samsun ili kategorisinde. ordaki otel nolacak ozaman??? bari o alisveris merkezinin otelini versinler bize da?
bi iki sene daha sIIkariz disimizi  :-\
o otel nolacak acaba yaaa?

:)))  yok okadarda deil 400 falan 200 milyoncuk sadece 200 milyoncuk dolar beee samsunsporda böle bi para olsa varya offf hemen bi  55055 kişilik  stad yapardık futbol stadyumu
hayal işde parayla deil yaa  ::) ::) ::)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: since1965 - 03 March 2009, 23:19:22
İlk ateşide samsunspor.biz sitesi yönetiminden bekliyoruz.Yapacakları basın açıklaması ile bu projenin arkasında olduklarını belirtmeleri gerekir.

Zaten bu konuda çok önceden bir açıklamamız olmuştu dernek adına. Yarın bir toplantımız var; oradada konuyu ele alacağız. Mutlaka gerçekleştirilmesi gereken bir proje bu. Peşindeyiz...

Kadir ÇELEBİ

Pastadan değilde bu kez ihaleden Samsunspor çıksın yeter artık imkansızlık parasızlık son 5 yılımız hatta daha fazlası bu sebeplerle geçti

celebi

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 04 March 2009, 01:47:27
Pastadan değilde bu kez ihaleden Samsunspor çıksın yeter artık imkansızlık parasızlık son 5 yılımız hatta daha fazlası bu sebeplerle geçti

red_white

yine süper bi organizasyon pankart felan olursa Büyük Samsun oteli Samsunsporundur die hakikaten sonuçlanmadan bi potansiyel oluşturmalıyız.

Kais

berusa55

AlıntıHaydi, buyurun bakalım

SAMSUSPOR Yöneticisi ve Halk Gazetesi yazarı dostum Süleyman Salur öneriyor:

-"Büyük Oteli ,Samsunspor'a verin" diyor..
Nasıl vereceğiz?.
26 Mart 2009'da ihale var..
30.8 milyon liraya otel satışa sunulacak..
Aranılan vasıflara mensup kişi veya grupların dosyaları incelenip, yeterlik alanlar bu ihaleye girebilecekler..
Kamu İhale Kurumu'nun şartlarının geçerli olacağı bir ihale bu..
"Kimseye girme ya da,  niye bu kadar teklif veriyorsunuz ?"diyemezsiniz..
Ancak, "Kapalı Zarf  Teklif ve- Pazarlık usulü" olursa, zarflar açıldıktan sonra isteyenin, istediği kadar teklifi arttırabileceği bir ihale olur.
Sonunda da, vuran alır..
Buraya kadar bir sıkıntı yok..
Sıkıntı, "bu şartlarda ihaleyi Samsunspor'a, ya da onun adına oluşturulacak bir şirkete nasıl vereceğiz?"de başlıyor.
Kim çıkıp ta;

-" Beyler, biz oteli Samsunspor'a vereceğiz. Böyle karar aldık..Onun için bizim teklifimizin üstüne çıkmayın. Ya da, ihaleye hiç girmeyin.."diyebilecek..
Bunu  diyebilecek bir babayiğit varsa, otel Samsunspor'un..

Trabzon yaptı..
Bir enerji şirketi kurdu ve bir enerji tesisisinin yapım ve işletmesini ihale ile aldı.

Trabzonda'ki tüm siyasiler..Belediye Başkanları..sivil Toplum kuruluşları, herkes bu ihalenin Trabzonspor'a verilmesi gerektiğine dair çarşaf, çarşaf ilan verdiler..

Biz de okuduk ve örnek gösterdik..
Kongreden beri bir yığın aslan türedi..

"Samsunspor'a şunu yapacağız, bunu yapacağız" diye estiler, kükrediler.

Haydi siyasiler..
Haydi bürokratlar..
Haydi Belediye Başkan Adayları ve Sivil Toplum Kuruluşları...
Haydi, buyurun bakalım..
Yöntem belli..
Alın, verin oteli, Samsunspor'a..
Şimdi atış değil, iş zamanı....

Nusret Sağlam - HAlk Gazetesi

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=4092

Ertuğrul Sağlam

ben bunun için 3 senedir uğraşıyom söylemediğim kimse kalmadı herkese anlattım Samsunspora verilmesi için belkide Samsunun gündemine sokan benim bu otelin Samsunspor'a devredilmesi konusunun ama maalisef taraftarımız pek fazla bu konuya eğilmiyor ve bunun için yapacağı ne varsa yapmıyor ben gene söylüyorum SAMSUNSPOR'UN KURTULUŞU BÜYÜK OTEL YAPACAĞIMIZ NE VARSA BURUN YAPALIM

Lazoli

arkadaslar tekrar soruyorum bu otel isiyi iyi güzelde
yapilacak dev alisveris merkezinin 5 yildizli oteli nolacak ozaman?

AntZ

04 March 2009, 15:50:33 #42 Son düzenlenme: 04 March 2009, 16:17:07 Ant55
Alıntı yapılan: Lazoli - 04 March 2009, 15:17:38
arkadaslar tekrar soruyorum bu otel isiyi iyi güzelde
yapilacak dev alisveris merkezinin 5 yildizli oteli nolacak ozaman?

Sevgili arkadaşım orası zaten satıldı ve yapılacak otelin satış ya da işletme hakkı alıcı Acteeum Group a ait. Burayla ilgili şartnameleri yerine getirdikleri ve zamanında bitirdikleri taktirde belediyeye ödeyecekleri para dışında Samsun'daki herhangi bir kurumun ya da devletin hakkı bulunmuyor.

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 March 2009, 14:54:45
Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=4092

berusa55 kardeşimin verdiği linkte yazının devamında başka bir yazı dikkatimi çekti, destek vaatlerinin havalarda uçuştuğu bu günlerde ibretlik bir yazı;
Alıntı
İNSANLARIN duygularını sömürerek bir yere varamayacağınız gibi hayat adına hiç de etik olmayan bir davranışa imza atmış olursunuz..
Toplumumuzu oluşturan katmanların her biri ve bireyleri ekonomik krizden nasibini alıyor.
Bunu gören bazı siyasiler de, bu zafiyetten istifade ederek kendi reklamlarını yapmaya çalışıyorlar.
Atakum'da ARENA Taraftar Grubu'nu ziyaret eden başkan adayı onlara Samsunspor atkısı yaptırabileceğini söylüyor.
Taraftar Grubu'da bu jesti hoş karşılayarak, başkanı misafir edip, ağırlıyorlar..
Aradan birkaç gün geçince atkılar geliyor..
Ama bir de ne görsünler.
Atkının bir tarafında taraftar grubunun ismi, diğer tarafta ise başkanın ismi yazıyor.
Ucuz bir reklam siyasetine kurban giden taraftar grubu bu yaklaşımı ve başkanı protesto ederek atkıları geri veriyorlar.
Bunu,hangi başkan mı yapıyor?..
Halk Gazetesi'ni takip edin, öğrenirsiniz..

Çok merak ettik kim acaba bu Adem? :)

jean

hadi artik ya birseyler olsunda bizimde keyfimiz yerine gelsin

menteşoğlu55

Bir tarafına Adem Bektaş yazacaksın...

Diğer tarafına grup ismi yazacaksın...

Hani Samsunspor'un ismi nerede? Ucuz siyaset, popülist politikalara karnı top bu tribünlerin...

Daha kombine rezaletinin 40'ı çıkmadı be... Ayıp ayıp...