Büyük Otel Samsunspor'un olacak!-mı ?

Başlatan merkez, 03 March 2009, 17:10:53

« önceki - sonraki »

maviay55

toplantı şu sıralarda devam edio sanırım merakla bekliyorum basını bilgilendirirler sanırım  ::)

celebi

Alıntı yapılan: maviay55 - 03 March 2009, 20:10:28
toplantı şu sıralarda devam edio sanırım merakla bekliyorum basını bilgilendirirler sanırım  ::)

birileri bizi bilgindriri burada inşaallah ;)

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 03 March 2009, 20:11:24

birileri bizi bilgindriri burada inşaallah ;)
valla benim bilgilendirilmeyeceğim kesin abi kafedeyim ve çıkıcam birazdan..inş sevindirici haberler alırız ben yarın siz bi an evvel  :P

mehmet yılmaz

Büyük Samsunspor Oteli...

Hayali bile güzel!

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 03 March 2009, 20:13:51
Büyük Samsunspor Oteli...

Hayali bile güzel!

hocam vardır senin hafiyen o toplantıda

MeL_55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 03 March 2009, 20:15:15
hocam vardır senin hafiyen o toplantıda

Yok kardeşim. Ama haberexen yazar çıkan sonucu. Ben halı sahaya gidiyorum, dönüşte güzel şeyler duyarız inşallah.

Kaya

ALLAH'ım inşallah olur da kurtuluş için büyük bir adım atılır

BÜYÜK SAMSUNSPOR OTELİ

beşnumara

Akyol

otelin yeniden açılması hemde SAMSUNSPOR a devri olağanüstü güzel olur takımın ekonomisi düzelir birkaç tane daha devirle beraber takım uçar gider süper lige Allah'ım inşallah hepimizin gönlünden geçeni verir ve BÜYÜK SAMSUNSPOR OTELİ hizmete girer..

jean

mecburen olmasi lazim yillik 5 trilyon takimi kurtarir diger gelirler haric

Akyol

otel ve otopark devirleri gerçekleşirse bence harika olur başkanımız açıkladı kulübün her ay 150 bin liraya ihtiyacı varmış eğer bu sağlanırsa bende inanıyorum takımımız eski günlerine çabucak dönecektir

beşnumara

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 03 March 2009, 22:06:20
otel ve otopark devirleri gerçekleşirse bence harika olur başkanımız açıkladı kulübün her ay 150 bin liraya ihtiyacı varmış eğer bu sağlanırsa bende inanıyorum takımımız eski günlerine çabucak dönecektir
kulübün şuanki kadrosuna göre her ay 150 bin lazım. eğer samsunspora bazı yerlerin devri gerçekleşecekse bu kadro göz önüne alınarak değil gelecekteki konuma göre gelir sağlanacağını düşünüyorum.

since1965

Samsunda yeni başlayan Samsunluluk hereketi ilk meyvesini 19 yıllık imparatorlugu yıkarak ele geçirdi.Bu Samsunsluluk hareketi hem Samsun un hemde Samsunsporun önünü açacak.Şimdi herkes bu olaya destek vermelidir.İlk ateşide samsunspor.biz sitesi yönetiminden bekliyoruz.Yapacakları basın açıklaması ile bu projenin arkasında olduklarını belirtmeleri gerekir.

europe_55

Insallah bu proje gerceklesir.

Eger gerceklesirse söz veriyorum, SAMSUN´a geldigimde kendi evime gitmeden BÜYÜK SAMSUNSPOR OTELI´nde kalacagim.  ;D
Yeterki bu proje gerceklessin.