Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

jean

ne olursa olsun yusuf ziya kazanacaknasilsa o bakimdan pek umitli degilim diger adaylarin vaatlerinden

Yalnızca BİZ

eLLis

Eğlence alanları he Türkiye'de kaç şehir görmüşte Samsunu beğenmiyor acaba egedeyim burada Samsunu geçebilecek bir İzmir var büyüklükte diğerleri fos şehrinin kıymetini bil.He tatil yöreleri ayrı tabi orlardada herkeze göre iş yok kendisini düşünmesin sadece 1.5 milyonluk Samsun var ortada ;)

mctlçy

burda herkes kesn yzy kazanacak diyor.bunun nedeni oyların parçalanması.. ama bütün samsunsporlular TEK bir adaya oy atsa işler değişir..yalnz samsunsporlular bile işine gelen adaylara oyunu atacaksa tabiki yzy kazanacaktır..ve SAMSUNSPOR 5 yıl daha belediyelerden destek alamayacaktır.

Tufan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 February 2009, 16:04:39
programı kaçırmışım ne yazıkki .. Trt'nin mikrofon uzattığı kişileri fişleyip , meydanda dövmek lazım uleeen hiç Samsundaki işsizlikten , fakirlikten , kimliksizlikten bahsetmez mi insan .. yzy efendi gelmemiş , devam etsin halktan kaçmaya kendi g.ttaşları ile gezsin dursun , bir gün patlayacak ama neyse ...

gecenin favorisi Mehmet Atalay sanırım , site olarak ona mı yönelsek diyorum seçimde ? aslında çoğumuz gurbetteyiz , hepımız samsunda olsak yıkardık yzy'yı ..  :)

samsun öğrenci şehri değil diyen arkadaşımı ise izmire davet ediyorum .. çalıkuşunda 3.5 lıraya karnını doyurup , 300-350 lıraya kaloriferli evde oturan arkadaşıma burdan soba borusunu yolluyorum , napar bilemem artık ...

Samsuna öğrenci şehri değil diyenler taş olur taş.Biz gurbetteki öğrenciler neler çekiyoruz neler.

heryerde okuyoruz öğrencinin başkenti Eskişehir diye.
500 lira kira veriyorum
330 lira yakıt parası geldi geçen ay. faturalar falan filan kafadan 1000lira. Adamlarda döner kültürü yok sadece tantuni. başlarım böyle öğrenci şehrine

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 February 2009, 17:16:49
Samsuna öğrenci şehri değil diyenler taş olur taş.Biz gurbetteki öğrenciler neler çekiyoruz neler.

heryerde okuyoruz öğrencinin başkenti Eskişehir diye.
500 lira kira veriyorum
330 lira yakıt parası geldi geçen ay. faturalar falan filan kafadan 1000lira. Adamlarda döner kültürü yok sadece tantuni. başlarım böyle öğrenci şehrine

mersindesin sen o zaman tantuni dediğine göre

Tufan

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 February 2009, 17:22:15
mersindesin sen o zaman tantuni dediğine göre

yok abicim mersinden daha fazla tantunici var eskişehirde. her köşe başı tantunici burda gelenler bilir. nasıl bizim çiftlikte mecidiyede dönerci varsa burdada tantunici var.

YaşarDoğu

hmm mersinde okudugum için mersine ait biliyodum ben tantuniyi hatta ben ekmek arası yağlı kıyma diyodum ;D

Tufan

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 February 2009, 17:33:39
hmm mersinde okudugum için mersine ait biliyodum ben tantuniyi ;D

mersine aitmiş zaten ama burda çil yavrusu gibiler ya köşebaşında tantunici vardır yada tekel bayi :D

neyse konu çok saptı uzatmayalım geyiği.

adige73

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 28 February 2009, 13:05:36
Yusuf Ziya İkna edilmeli...

bence de protestodan ziyade kongrede de alınan karar gereği başkanla uzlaşma mümkünse yüz tüze görüşöe yapılmalı

ali ihsan

Programı seyrettim.İbrahim Özyer ve Mehmet Atalay'ı donanımlı buldum.Zaten yzy'nin karşısında güçlü olan bu iki isim bence.

Mehmet Atalay'ı taktığı Samsunspor rozeti dolayısıyla ayrıca kutluyorum.

Kaya

programı bende izledim ve gerekli yerlerden kaçmasını bilen yzy nin orda olmamasına şaşırmadım,herkes konuştu ama 3 isim ağırlıktaydı bana göre k.vehbi gül,mehmet atalay ve ibrahim özyer bu isimlerdi. donanım ve yapabilirlik açısından bana ibrahim özyer ve mehmet atalay yakın geldi k.vehbi gül ün SAMSUNSPOR umuz la ilgili yapmayı planladığı vaatler biraz balonmuş gibi geldi yine de en azından SAMSUNSPOR demeleri bile yeterliydi yani kötünün iyisiydi.

seçimlere gelince artık bizim için parti üstü bir durum ortaya çıkmıştır tabi ki seçim hür iradenin tecelli ettiği bir ortamdır ama büyük SAMSUNSPOR taraftarı bir isim üzerinde toplanırsa iyi olabileceğini düşünüyorum sadece bir görüş hadi hayırlısı

europe_55

Bence de YZY dan sonra secimin en büyük 2. adayi olan Mehmet Atalay´a yönelmemiz gerekiyor...

Mert

yzy isminden tiksiniyorum artık.İlginç olan halkımız bu adamda ne buluyor kardeşim onu anlayamadım.Sadece samsuna makyaj yaptı bu adam başka bişey yapmadı.Samsunun en büyük problemi olan alt yapı.Acaba alt yapı çalışması için gerekli adımı attı mı? Dediğim gibi park ve bahçelerle halkın gözünü boyadı.Samsunspora olan tutumunu cümlealem biliyor zaten yorum bile yapmıyorum.Bence değişikliğe ihtiyacı var Samsunumuzun.O da en güçlü adaylardan biri olarak Mehmet Atalay diyorum.

eLLis

yzy i geçen atv de gördüm birine yardım etmiş ama izleyemedim yurt ortamı malum böyle yerleri kaçırmıyor