Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

maviay55

mal-lar kümeye gidiyoo  ;D ;D

manisa çok önemli bi maç..ercü hocanın da dediği gibi bu ligde2.yi 3.yü devirdik biz..sıra liderde onu da süper taraftarımızla devircez inşallah..

ali ihsan

Kais

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 21 February 2009, 17:44:20
Lideri devirmek güzel olur.2-0 alırız maçı.

amin tek temennimzi bu 1-0 olsun bizim olsun inşallah

celebi

amisos55

Hava yarın soğuk olacak ama Stadı en azından gollerimiz ısıtsın...
maç zor olsada herşeyin temeli inanç maçı inanan taraf kazanacaktır..

seckin55

havzalı55

Tribün_ali

Zor maç olacak inşalalh alırız macı bu arada rüyamda gördüm 3-1 macı almışız

mahserxxx

beyler valimiz hasan bey şahsından samsunspora 1 bin tl bağışta bulunacak mış pazartesi günü

kuzey55

yaman55

karabuk 6 tane salladı 10 kişilik altaya kendi sahalarında yenildiler ben rahat bi galibiyet bekliyorum sercan adam gibi oynarsa rahat kazanırız

Mert

Bu maçı alırsak play-off şansımız daha da artacak.Bu şehrin ileri gelenlerine inat play-offlara kalmayı çok istiyorum.O zaman anlarlar Samsunsporumuzun destek olmadan da bir takım başarılara imza atabileceğini.

red_white

yarın SAMSUN yıkılıcak arkadaşlar herkes gelsin maça reklamını yapalım yarın full olursa süper oluryaaa

kayacan

İlk maçı 3-0 kaybetmiştik. Bu maçın rövanşını alırız inşallah. 1-0 olsun bizim olsun.

bluegreen55

Bu önümüzdeki 4 haftada Manisa ve Orduyu kesinlikle yenip Rize ve Ordu deplasmanlarının birinden 3 puan alırsak ilk altıya dahil oluruz.Daha sonraki 4 haftada ise Malatya Altay ve Diyarbakır ile evimizde oynayıp Karabük deplasmanına gideceğiz yani ordanda en az 9 puan alıp son 4 haftaya 46 puanla girebiliriz

Son 4 haftada da önce İstanbulda Kasımpaşayı doldururuz yine 1 yada 3 puan alırız sonra Antep Belediyeyi evimizde yener,Düşmüş sakaryayı deplasmanda yener ve Adanayı evimizde yeneriz ve play-off lara kalırız.

Fikstürümüz iyi tek yapmamız gereken kendi evimizde stadı full doldurup takımı destekleyip maçları kazanmalarını sağlamak. Tabi futbolcularında biraz daha sakin ve akıllı olmaları lazım.