CHP Samsun Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi Mehmet Atalay´dan SAMSUNSPOR´a destek sözü

Başlatan europe_55, 25 January 2009, 00:53:39

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı

ATALAY: SÖZ VERİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti. Samsunspor'a destek sözü veren Atalay, "Ben buraya siyasetçi kişiliğimle, değil Samsunsporlu kimliğimle geldim. Eğer başkan seçilirsem, yapacağımz projelerle Samsunspor'u özleneng ünlerine kavuşturacağım" dedi

KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gelerek Başkan Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti. Bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Başkan Fuat Köktaş, "Belediye başkan adaylarımızdan ilk olarak Mehmet Atalay kapımızı çaldı. Samsunspor'un kapısı bütün adaylarımıza ve destek verecek olanlara açıktır. Bu desteği kimes maddi destek olarak algılamasın. Samsunspor'un bu zür günlerde her türlü desteğe ihtiyacı var. Herkes şunun farkına varmalı, Samsunsporsuz Samsun, Samsunsuz Samsunspor olmaz" diye konuştu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Samsunspor'da yıllar önce görev yaptığını belirterek, "Ben burayı ziyaret etmiş sayılmam. Burası benim evim gibi. Şununda altını çizmek isterim. Ben buraya siyasetçi kimliğimle değil, Samsunsporlu ve Samsunlu kişiliğimle geldim. Buraya siyaset bulaştırmam. Bilindiği gibi önümüzde Samsun adına önemli bir seçim var. Bu seçimde eğer hedeflediğimiz yere ulaşırsak, 1. gündem maddem Samsunspor olacaktır. Bir zamanlar yönetici olarakg örev yaptığım Samsunspor'u yeniden özlenen yerine çıkarmak ve sorunlarını ortadan kaldırmak için herşeyi yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Arkadaşlar bu haberi koymamdaki amaç sadece Samsunspor' a yardım edeceğini ve siyasi kimliğimi karıştırmıcam demesinden dolayı koydum. Yoksa siyasi bi habere gerek yok bu sitede. Ayrıca yönetici abilerim yasaksa böyle haber koymak silebilirsiniz..

yönetici

Yok sevgili kardeşim, neden yasak olsun?
Yalnız zaten Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz Sn. Atalay için açılmış bir başlığımız mevcut. Konunun dağılmaması adına ilgili başlıkla birleştiriyoruz.

cembaba

Alıntı yapılan: yönetici - 12 February 2009, 20:01:41
Yok sevgili kardeşim, neden yasak olsun?
Yalnız zaten Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz Sn. Atalay için açılmış bir başlığımız mevcut. Konunun dağılmaması adına ilgili başlıkla birleştiriyoruz.

eywallah abi..

MeL_55

AlıntıAtalay'dan Samsunspor'a destek!

CHP Büyüykşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay 21 Şubat günü olağanüstü kongreye gidecek olan Samsunspor kulübünü ilk ziyaret eden belediye başkan adayı olduğunu
belirterek, "1965'ten beri Samsunsporluyum. Samsunspor benim önemli önceliğim" dedi

Şevki YILDIRIM/ Haberexen.com

Samsunspor'u kongreye götürme kararı alan şimdiki kulüp başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret ederek Samsunspor ilgili görüş alış verişinde bulunduğunu söyleyen CHP adayı Atalay,"Ben Samsunpor'un kuruluş tarihi olan 1965'ten beri Samsunsporluyum diyen biriyim. O zamanlar küçük bir çocuk olarak Samsunspor'un taraftarıydım. Allah kısmet etti yöneticiliğini de yapma şansına eriştim. Sayın Fuat Köktaş ile de birlikte görev yaptık. Ben Samsunspor'da kentimizde olduğu gibi bir güvan bunalımı yaşandığına inanıyorum. Samsunspor'un bugün içinde bulunduğu dudruma çok üzülüyorum. Samsunsporumuzun bugün Sivasspor'un bulunduğu yerlerde olması gerekirken klasmsn düşmesi beni kahrediyor. Samsunspor bir markadır. Bu markanın kıymetini bilmek gerekir. Bir kentin takımı küme düşmüşse o kent de küme düşmüştür. 21 Şubat tarihinde yapılacak kongrede Samsunsporumuzu bulunduğu konumdan çok yukarılara çıkartacak ve bu kulüpte yöneticilik yapmak için yola çıkacak hayırlı evlatlar mutlaka çıkacaktır. Ben buna inanıyorum" diye konuştu.

Mehmet Atalay, belediyelerin Samsunspor'a yapabilecekleri çok önemli katkılar olabileceğine işaret ederek, "Futbolun bir endüstri olduğu günümüzde Samsunsporumuz'a sahip çıkmak Samsun'a sahip çıkmakla eş anlamlıdır diye düşünüyorum. Futbolu sevmeyebilirsiniz, spordan hoşlanmayabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Samsunspor markası Samsun'a çok önemli ivme kazandıracak ve dünyaya taşıyacaktır"dedi.

europe_55

Bence Mehmet Atalay´a destek vermemiz gerekiyor.
Kendisi gercekten SAMSUNSPOR´dan en cok bahseden Büyüksehir Bld. Bsk. Adayi.

CeLL-O

since1965

Alıntı yapılan: CeLL-O - 19 February 2009, 21:58:39
Ah be Mehmet Atalay keşke bir süpriz olsada başkan seçilse  :-[

Samsunda 10 bin tane Samsunsporlu varsa oyunu Atalay a verse neden seçilmesin.10 kişi evde 3 kişiden hesaplasan 30 000 oy yapa bu da başkan olması demektir.Herkes seçimi birer oy alarak kazanacak o zaman inanmak lazım.

Mert

Alıntı yapılan: since1965 - 19 February 2009, 23:40:04
Samsunda 10 bin tane Samsunsporlu varsa oyunu Atalay a verse neden seçilmesin.10 kişi evde 3 kişiden hesaplasan 30 000 oy yapa bu da başkan olması demektir.Herkes seçimi birer oy alarak kazanacak o zaman inanmak lazım.

Kardeş ne yazıkki Samsunda yzy a kesin gözüyle bakılıyor.

55.hakan

+30000 oy lazım bu kişilerin içinde de zaten  mehmet atalay a verecekler vardır.kısacası çaresisiz galiba

since1965

Biz gerekeni yapalım gerisini daha sonra degerlendiririz.Yzy kazanırmış.Samsunda aşiret mi var?1 er oy verecek herkes.Yeter ki Samsunsporlular bir olsun birlikde hareket etsin.Yzy eleştir sonra kazanır demek ile olmuyor tepkimizi koyacaz ama hem sandıkda hem sokakda.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: since1965 - 20 February 2009, 00:01:13
Biz gerekeni yapalım gerisini daha sonra degerlendiririz.Yzy kazanırmış.Samsunda aşiret mi var?1 er oy verecek herkes.Yeter ki Samsunsporlular bir olsun birlikde hareket etsin.Yzy eleştir sonra kazanır demek ile olmuyor tepkimizi koyacaz ama hem sandıkda hem sokakda.

aynen en azından çabalayalım belki yzy tekrar kazanacak ama bizim tavrımız değişmeyecek

AntZ

Malesef çok 30,000 oya ihtiyaç var

2004 sonuçları

AKP    % 48,41  -  303,800 oy
CHP   % 14,76   -   92,602 oy
MHP   % 13,17   -   82,622 oy
Diğer  % 12,04   -   75,574 oy
DYP   % 11,62   -   72,943 oy 

Ama inşallah o kadar Samsunspor'u seven çıkar da bu YZY kangreninden kurtuluruz

HoliganSamSunLu

Samsunlular bilinçli oy kullanmayı öğrenene kadar Samsunspor çilemi çekicek bu düzen değişmeli

Akyol

Daha genel başkanları gelmiyor neyin desteği??Siz pas geçin SAMSUN'u ve SAMSUNSPOR'u sandıkta da biz pas geçeriz sizden umudumuz yok artık ...

55.hakan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 20 February 2009, 20:28:50
Daha genel başkanları gelmiyor neyin desteği??Siz pas geçin SAMSUN'u ve SAMSUNSPOR'u sandıkta da biz pas geçeriz sizden umudumuz yok artık ...
kimden umudun var peki?genel başkanı gelmiyor diye adayına kimse oy vermeyecek mi yerel seçimlerde kişilere oy verilir partiye değil önemli olan da samsunspor'dur