Tanju Çolak: Samsunpor'a birgün başkan olacağım

Başlatan roligan, 21 December 2005, 18:52:15

« önceki - sonraki »

milinkoviç

Alıntı yapılan: "ngonge"milinkoviç ;
öncelikle hoşgeldin.
şimdi 90 yılında samsun da oynamış bir oyuncunun niki ile girdiğine göre eski bir samsunsporlusun. öncelikle kendini tanıtman hepimiz için güzel olmaz mı?

tanjunun başkanlığına gelince, beyler eğitimsiz bir adamın başkanlıkta ne işi var. başkanlığa dair hiç bir şeyden anlamayan popülist bir adam. ha süper oyuncuydu o başka. başkan olmak için liderlik, ekonomi-işletme bilgisi-tecrübesi gerekli bence. kolay iş değil her önüne gelen yapsın.

aynı mantıkla bana kalırsa menejerlik için ercan koloğlu da uygun değil. o da idari bir görev, ancak ercan a kaptanlık bir bakıma oyunculara danışma görevi falan verilebilirdi. sizce y.dışında oyuncu izleyip anlayabilecek biri mi? y.dışında bu işleri profesyoneller yaptığı için düzgün transferler yapabiliyorlar. bizde ya kulaktan dolma menejer tavsiyesi ya da videodan izleyerek oyuncu alınıyor. bunların artık değişmesi lazım.

öncelikle bende sıcak ve dostane yakınlığına teşekkür edrim.
ben oslo'da özel bir türk okulunda görevliyim,çok eski ve koyu bir samsunsporluyum.
milinkoviç benim çok beğendiğim bir oyuncuydu,hele o 30 metredn attığı füzeler pardon goller beni oldukca etkilemişti o dönemler.
bende fırsat buldukca aranızda olmaktan onur duyacağım.
aslında konu tanjunun başkan olup olmaması değil de tanjuyu dışlayıp dışlamamak gibi geldi bana.ben kendisine bu camianın sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum,en azından o bu camiadan biri olduğunu düşünüyor bence.
birde ercan menejer değil genel kaptan bildiğim kadarı ile,gerçi samsundaki arkadaşlar daha iyi bilir sanırım.

ngonge

Alıntıbende fırsat buldukca aranızda olmaktan onur duyacağım.

bizde her samsunsporlu gibi senin yazılarını takip etmekten zevk alacağız, tekrar hoşgeldin.
böyle dünyanın her tarafından samsunsporluları görünce mutlu oluyoruz,  uluslarası bir kulüp olduk   :)

bodensee55

kimse krali bu takmdan sogutamaz kendini bilmez bi kac kisi kralin eyyamci olmadi icin istenmiyor oysa adamda karizma var unutulmus sönenen seyleri tekrardan alevlöendiiroyr......

gyuksel55

adam istanbula gidiyo galatasaraylıyım diyo buraya geliyo samsunsporluyum diyo.İnşallah bizim başkanımız olmaz Allah korusun

cem and naz55

Alıntı yapılan: "gyuksel55"adam istanbula gidiyo galatasaraylıyım diyo buraya geliyo samsunsporluyum diyo.İnşallah bizim başkanımız olmaz Allah korusun
bravo güzel bir tesbit istanbulda galatasaraylı samsunda samsunspor lu bizim böyle kişilere ihtiyacımız yok

Shane_Falco

Yaa arkadaşlar anlamıyorum bu adam samsunspor a hizmet etmek istiyoo bana şans verilsin diyoo açıkcaa be bunu 1 kez degil 2 kez degill sürekli sölüyoo ayrıca trt de izliyoruz her hafta adam açıkca sölicek samsunspor için hissettiklerini fakat devlet kanalı oldugundan üstü kapalı sölüyo bazı şeyleri takım tutuyo havası yaratılmasın diyee ayrıca geçmiş yıllardada samsunspora bir gün mutlaka başkan olacagım diye sölemişti yani bunu ilk defa sölemiyo arkadaşlar böle konuşmalar yaptıgına göre hırsını tahmin edebilmemiz lazım bizede hırslı insanlar lazım degilmi hatırlatırım size şuan ki başkanımızdan duydunuzmu hiç ben samsunspor luyum dedigini işiten varmı Lütfen atın at gözlüklerini samsun da dogmuş bir insan bir futbolcu bir türkiye efsanesini neden dışlıyosunuz bölee neden olumsuz bakıyosunuz buna anlamıyorumm

ngonge

Alıntı yapılan: "Shane_Falco"Yaa arkadaşlar anlamıyorum bu adam samsunspor a hizmet etmek istiyoo bana şans verilsin diyoo açıkcaa be bunu 1 kez degil 2 kez degill sürekli sölüyoo ayrıca trt de izliyoruz her hafta adam açıkca sölicek samsunspor için hissettiklerini fakat devlet kanalı oldugundan üstü kapalı sölüyo bazı şeyleri takım tutuyo havası yaratılmasın diyee ayrıca geçmiş yıllardada samsunspora bir gün mutlaka başkan olacagım diye sölemişti yani bunu ilk defa sölemiyo arkadaşlar böle konuşmalar yaptıgına göre hırsını tahmin edebilmemiz lazım bizede hırslı insanlar lazım degilmi hatırlatırım size şuan ki başkanımızdan duydunuzmu hiç ben samsunspor luyum dedigini işiten varmı Lütfen atın at gözlüklerini samsun da dogmuş bir insan bir futbolcu bir türkiye efsanesini neden dışlıyosunuz bölee neden olumsuz bakıyosunuz buna anlamıyorumm

kimsenin tanju nun samsunsporun yetiştirdiği büyük oyunculardan olduğu ve samsunsporun gururu olduğundan şüphe duyacağını zannetmiyorum.
ancak olaylar bu kadar basit değil;
biraz geçmişe bakmak lazım, tanju "son" zamanlarda samsunu ağzına almaya başladı. bilmem hatırlar mısınız bundan önceleri önce varsa yoksa fb-gs eksenli konuşuyor samsun ancak "sende samsunda yetiştin onun için ne düşünüyorsun" dediklerinde aklına geliyordu. tanju yu ne gs ne de fb sahiplendi. o da şu durumda samsun a yamamaya çalışıyor kendini, bu bana samimi gelmiyor. ha gerçekten samsunspor için samimiyse o da zamanla belli olur. onun için de beklemek lazım, tanjunun samsun için dışarıdan bir şeyler yapması lazım. bu iş "tamam ben samsun a t.direktör olmadı başkan olayım" denecek  kadar kolay değil.

Shane_Falco

ngonge arkadaşım yazdıkların hoş güzel fakat ben tanjunun aşagı yukarı 3 yılll öncede bir röportajında bir gün mutlaka samsunspor a başkan olacagım dedigini çok iyi hatırlıyorum yanii eskidende bunu dile getiriyodu dostum yeni yei sölemeye başlamadı yani bunu

jean

bir ara internet sitesi vardi oradada yapilan roportajlarda hayalinin bir gun samsunspora baskan olmak oldugunu soyluyordu

34 SS 1965

tanju belki teknik karızma olarak iyi ama unutmasın ki hagi de teknik ve karızma olarak güsel ama sonucunda anteranör olmak öyle kolay birşey değil programlarda hocaya futbolcuya taş atmak kolay ama çıksın o zmana cazip bir fiyatta anlaşşsın samsun la birde tanjunun futbolculuk kariyerinde hocalık yokki sen neyine güveniyosun kitakımı eleştiriyosun

berusa55

arkadaslar hakkıyla helaliyle yapacaksa olsun tabi yaaa!takmayalım bu kadar!tanju bizim iyi kötü değerimiz!esas önemli olan SAMSUNSPOR'umuz!her zaman her yerde samsunluyuz!o kadar!

Mustee13

arkadaşlar, konu başlıklarını gezerken gözüme takıldı...
bu aralar da dedikodusu dönüyor ortalıkta. nedir bu tanju çolak hikayesi.
başlığın tarihi 2006 yılından bu yana her başkanlık seçiminde tanju çolakın adı geçiyor.
bu konu ne kadar ciddi, nedir bilen varsa açıklasın. lütfen
saygılar...

sadece55

Alıntı yapılan: timofte - 22 December 2005, 14:07:06

bence de yerinde bir noktaya temas etmişsin. Samsunluğu ön plana çıkarmakla Samsunsporluluğu ön plana çıkarmak arasında fark vardır. ben açıkça Samsunsporluyum dememesini biraz da programda öyle davranmak zorunda olmasına bağlıyorum, belki de iyi niyetli bakmaya çalışıyorum. ama yine de öyle bir yerde Samsunspor konusunda duyarlı davranması, Samsunspor hakkında böyle idealleri olduğunu duymak kişiliği hakkında farklı görüşler  yürütülse bile yine de hoşuma gidiyor.

@ bir de söylemeden geçmeyeyim imzandan aklıma geldi dün Rafael'in gol attığında yaşadığı sevinç görülmeye değerdi. adam Samsunspor için gerçekten elinden geleni yapıyor. golden sonra anonsun ardından stadın Margues Rafael diye inlemesi ile nasıl mutlu olduğu davaranışlarından anlaşılıyordu

vay be timoftenin yorumunu okudum

gozgoz yýlmaz

Yaklaşık 3.5 yıl öncenin görüşlerini okumak ilginç gerçekten de... Ben Tanju'nun yine sonuna varamayacağını düşünüyorum, iki yıl sonra çıkar ve yine der ki, bir gün Samsunspor'a baskan olacağım. Anca der yani...

Mustee13

ben arada bakarım eski başlıklara... Güzel oluyo :p
Arada bazı şeyleri hatırlamak.. hatta hiç unutmamak gerek...